Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jebiga, uvek ce biti prosvetljenih likova koji sve znaju, nek ima misljenje al' nek ga zadrzi za sebe, sad ako me on prosvetli sad cu ja da prestanem da slusam COF...ma sigurno, ako mu se ne svidja to je njegova stvar...

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Upravo gledam na HBB-u one likove sto su svirali kao predgrupa COF-u, Noctiferia ako se ne varam.

Likovi su jedno 6000 puta bolji od COF-a! :da:

Edited by Wolflord
Posted (edited)

Kakav je ovaj zadnji album? Cuo sam samo jednu pesmu i bila mi je tesko govno

Nije tesko *** - perfektno je odradjeno.

Samo, steta sto je tako prazno :no::cry:

Edited by Natasha!
Posted

Ono album je sa muzicke strane perfektno odradjen, ali mu manjka klavijaturskih ambijenata kakve imas na starim albumima...

...ali produkcija je vrh, Andy Sneapu svaka cast...covek je stvarno Pro nad Proovima!

Ono album je sa muzicke strane perfektno odradjen, ali mu manjka klavijaturskih ambijenata kakve imas na starim albumima...

...ali produkcija je vrh, Andy Sneapu svaka cast...covek je stvarno Pro nad Proovima!

Posted

Kurac perfektno odradjen!Jel se zajebavas?Glavna odlika kofe je bila simfonicnost i atmosfericnost,koju su batalili na poslednjim albumima,na racun "thrash" delova i vise "rokanja",ali to tako lame i kilavo zvuci da je to neopisivo,jednostavno,oni su dobri u atmosferi,a sada su mnogo slabi sa muzicke strane,aranzmanski.Dobro oni sviraju,ali sta im vredi.Ovaj novi album sam pokusao da slusam par puta,i smori me vec na trecoj pesmi.Pokusaji necega,ali slaba vajda,sto rece Gavra:

I mis podseca na slona: ima glavu, noge, rep, slicne su i boje ...

perfektno,brate :pivopije:

Posted

I mis podseca na slona: ima glavu, noge, rep, slicne su i boje ...

He he. Stvarno lepo receno. Evo danas nesto slusham Dusk i novi u kombinaciji. :lol::lol:

Ipak do Midiana i tu je definitivno TACKA.

Za sve stare fanove - :rockdevil: