morbid god Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Meni ovo zvuci kao kolaz albuma iz proslosti. Ima dobrih riffova, momenata, ima brzine, ima zenskih, ima sve. Al nekako mi ne drzi paznju kao sto je to cinio Godspeed (koji je za klasu bolji od Darkly Darkly). Mada u sustini, izdanje je OK. Iznenadjujuce je da je COF nakon Nymphetamine i Thornography (koji su mi osrednji albumi u najboljem slucaju) uspio da snimi npr. jedan Godspeed. Obicno tako kad bendovi krenu da 'padaju', nema im spasa. Obrnuce se ovo jos koji put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Album ništa posebno. Jedno izdrkavanje i ništa više. Dimmu Borgir ima mnogo više zanimljivih momenata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Шејтанов Чобан Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 За људе без слуха свакако Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patient Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Album ništa posebno. Jedno izdrkavanje i ništa više. Dimmu Borgir ima mnogo više zanimljivih momenata. Oh, koliko pogresno! DDVA je u svakom pogledu bolji od Abrahadabra. Da pocnem od toga sto je Abrahadabra melodicniji i od Mocarta i krajnje dosadan. Iako, doduse, ima par svetlih momenata. Dok je Cradle izbacio dobar album kakav (po meni) nije izbacio jos od Midiana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Шејтанов Чобан Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Не може човек да свари кец,рокање и суштину блек метала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 За сад The Spawn of Love and War а највише део 3:20 дo 3:39 Једноставно не могу да пустим ниједну песму појединачно,већ пуштам цео албум. Samo slusam ceo album. Evo vec 105466945 put i nikako da smori, sto je dobro:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Da pocnem od toga sto je Abrahadabra melodicniji i od Mocarta i krajnje dosadan. Iako, doduse, ima par svetlih momenata. Jeb'o muziku koja nije melodična. @Šejtanov šaban: apsolvirali smo odavno šta je suština black metala, samo što COF nije pravi black i samim tim je slušljiviji. Ali, ovaj album to ne potvrđuje. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Black metal je totalno slusljiv, treba samo imati pripremljenu svest za to. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Шејтанов Чобан Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Jeb'o muziku koja nije melodična. @Šejtanov šaban: apsolvirali smo odavno šta je suština black metala, samo što COF nije pravi black i samim tim je slušljiviji. Ali, ovaj album to ne potvrđuje. Ти си на сву срећу компетентан да то потврдиш. Јебо човека који не јебе са 30.Ћао 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Nego, kad se sve malo sleglo, najbolja stvar na albumu? "The Persecution Song" here. The spawn of love and war i uvodna. Iznenadjujuce je da je COF nakon Nymphetamine i Thornography (koji su mi osrednji albumi u najboljem slucaju) uspio da snimi npr. jedan Godspeed. Obicno tako kad bendovi krenu da 'padaju', nema im spasa. Kako su meni to genijalni albumi danas. Ne prođe par nedelja da ne obrnem bar jedan, a kad su izašli nisam mogao da ih smislim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 I meni su oba fino legla vremenom, s tim što naslovnu sa "Nymphetamine"-a verovatno nikad neću moći da svarim kako treba. Ali ću je se makar sećati po lepom jer je išla sa razglasa na Legacy Fest-u pre Amorphis-a pa mi je soundtrack za predorgazmičko stanje. A "Rise Of The Pentagram" je presavršena stvar. Što negde videh komentar, kao da se noću voziš kočijom kroz viktorijanski London. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Шејтанов Чобан Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Све што више слушам примећујем да албум има елементе целог њиховог опуса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Jebo te sve ima na novom albumu ali nema Sare. Ona mnogo fali. Dani mater ti jebem sto je ne pozva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Meni baš prija što su malo promenili, ne moraju Sara i Dag baš na svakom albumu da budu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Za Daga ok, ali Sara je Sara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Sara je za COF dobra samo u studiju, uživo je mnogo loša. Bilo mi je krivo isprva što nije bila onomad u Beogradu, ali kada sam kasnije video snimke njenog pevanja na bini, bilo mi je drago. Ako i bude bio potreban ženski vokal na svirci, bilo bi dobro da to peva klavijaturistkinja, još joj ime nisam zapamtio (ali siguran samd a Talvi zna). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Ashley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Znam ja da je neko sladunjavo ime i da ima "a" i "sh", ali šta su ti godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Ashley ali to je nedovoljno da skinem novi album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Skini bre, super je. Isplati se samo zbog bubnjeva, kamoli svega ostalog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Album je fenomenalan, ne mogu manu da mu nadjem, ima ludacke riffove, bubnjeve da ne pominjem, klavijatura ima taman kolko treba, vokal se savrseno uklopio, Dani se stvarno potrudio ovaj put. Jbg ne mogu a da ne poredim album sa Goodspeedom. Darkly je mnogo mnogo bolji, Godspeed je odlican ali ima neke nedostatke koje je novi ispravio do savrsenstva. Najveci favorit je uvodna stvar, a najslabija tacka albuma je Beyond Eleventh Hour. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=k_M2A-GCpJg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 bogte mazo ala je paul celav za koju godinu ce biti ko zidan sa onom monaskom celom jel ta riba sto je toliko hvalite na klavijaturama ashley? ako jeste ne znam sto ste je toliko hvalili,meni je bas ruzna.dzejms je tu najjaci sa kaligulinim korpspejntom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Шејтанов Чобан Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Јел мора да буде лепа да би добро свирала? Она је ваљда свирала у абигејл вилијамс? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) Nije ono Ashley bre, ovo je neka gadura koja ju je pojela i uskočila na klavijature. Ovo je Ashley: :wub: Inače, najjači mi je komentar nekog lika na James-ovom fejsu: "Tell Paul that Edward Scissorhands wants his clothes back, and still hasn't been paid for Dani's hair." Martin je i dalje najveća faca, a Dave i dalje nije doživeo da ga u nekom klipu kamera uhvati na više od 3 sekunde sveukupno. Edited November 2, 2010 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts