Goxy Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 (edited) Mene samo raduje sto je Martin ponovo u bendu,iako ne mora da znaci nista.Sa njegovim odlaskom promenila se i muzika.Asphyx album sa Wannes-om mi je najslabiji bio.Na albumu On The Wings of Inferno uneo je neke momente iz svog maticnog benda Pentacle,sto je pomalo pokvarilo osobenost benda .Cak mi je God Cries sa Theo-om i bolji,mada mi je taj album najrazlicitiji. U svakom slucaju veoma sam se obradovao ponovnom okupljanju jednog od meni omiljenih death bendova. Edited January 11, 2007 by Goxy Quote
RNA Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 (edited) Imas taj Old?Znam da su na Tyrant Syndicate i da je Fenriz valjda svirao na albumu...U kom su fazonu? Sta mislis kako mogu da zvuce sa takvim imenom? mesavina old school thrash, death i black metala. Nazalost, nemam nista, ali sam cuo i citao dosta intrervjua sa clanovima benda. Sta da ti kazem kad se njihov pevac nalozio na Pokolgep "Pokoli Szinjatek'! Edited January 11, 2007 by RNA Quote
Grobodan Posted February 15, 2007 Author Report Posted February 15, 2007 (edited) eve ga novi intervju http://www.vampire-magazine.com/article.php?aid=42597 preiskren Edited February 15, 2007 by grave Quote
Goxy Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 (edited) svidja mi se death the brutal way,bas onako kao neki njihov stari klasik, a narocito je lepo cuti ponovo van drunenov glas.samo tako da nastave Edited May 29, 2008 by Goxy Quote
Sadomator Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Jao, kako je Death The Brutal Way mrak, stari Asphyx u novom vremenu, srce do neba :rockdevil: Uzivo su masine : http://www.youtube.com/watch?v=dHUTWb5cun4 Quote
Џрк Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Daj, kakve bre masine. Ovaj ni gitaru nije nastimovao. Volim ih, posebno The Rack, ali nemojmo lupati... Quote
cotoha Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 cuj nije nastimao gitaru.. pa nije to dream theatRE :$$$ i nisu masina nego industrija mrtvog metala.. bend za nezaborav!!! Quote
Sadomator Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Daj, kakve bre masine. Ovaj ni gitaru nije nastimovao. Volim ih, posebno The Rack, ali nemojmo lupati... Ne lupaj gluposti, identican zvuk sa albuma. Quote
Џрк Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 (edited) Brate, koju to onda verziju albuma imas, ako je tebi ovaj zvuk isti kao na albumu? Mislim, prilicno je tesko ne cuti ono sto sam rekao, posebno na delu od 50 sec od pocetka, na taj rif mislim. Ne raspadaju se, ali da zvuce ko masina...ne. @Sotona: ja to ni ne poricem. Pricao sam konkretno o Party San snimku. Edited April 11, 2009 by H.J Quote
Goxy Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 pesma the rack dere,narocito onaj deo na klipu oko 1:25.taj rif mrvi kosti. Quote
Sadomator Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Reformed Dutch death metal outfit ASPHYX — Martin van Drunen (vocals), Wannes Gubbels (bass/vocals), Paul Baayens (guitar) and Bob Bagchus (drums) — has finished recording its comeback album, "Death...The Brutal Way", due in May/June via Century Media Records. War Anthem Records will release the LP version of the effort, which was recorded at the Sonic Assault studio and engineered by Frank Klein Douwel (who is also the band's live sound engineer). Mixing duties will be handled Dan Swanö (NIGHTINGALE, EDGE OF SANITY and BLOODBATH fame) at Unisound in Sweden. Commented the band: "The new album will be ASPHYX's heaviest so far, for sure. We know that's a cliché, but it's simply true, and if we say this, you bet it's the truth. Some titles: 'Death...The Brutal Way', 'Cape Horn', 'Der Eisenbahnmörser', 'Scorbutics', 'Riflegun Redeemer', 'Black Hole Storm', 'Asphyx II', '(They Died As They Marched)'." ASPHYX last year released a seven-inch EP, "Death the Brutal Way", via Iron Pegasus Records. The single includes the brand new title track plus a cover of CELTIC FROST's "Os Abysmi Vel Daath" from the Swiss legends' "Monotheist" album. Both cuts were recorded in January 2008 at the Harrow studios. :rockdevil: Quote
Lunar Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Ovaj Dan Swano se bash bacio na hiperprodukciju. Drago mi je sto su uzeli Swanoa ali nekako mi nije on pravi chovek za Asphyx, ali videcemo. Quote
Grobodan Posted May 10, 2009 Author Report Posted May 10, 2009 "Death...The Brutal Way" track listing: 01. Scorbutics 02. The Herald 03. Bloodswamp 04. Death…The Brutal Way 05. Asphyx II (They Died As They Marched) 06. Eisenbahnmörser 07. Black Hole Storm 08. Riflegun Redeemer 09. Cape Horn 10. The Saw, The Torture, The Pain Quote
Sadomator Posted May 10, 2009 Report Posted May 10, 2009 Koji cover sunce ti jebem :rockdevil: Znam vec unaprijed da ce biti najbolji album godine bez konkurencije Quote
Џрк Posted May 10, 2009 Report Posted May 10, 2009 Pitanje je - za koga je raka? Za druge ili za sam bend? Album ce dati odgovor. Quote
Sadomator Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Nova pjesma sa albuma na myspaceu - http://www.myspace.com/officialasphyx Jebeni bogovi :rockdevil: pjesma je hit na prvo slusanje! Quote
Grobodan Posted May 13, 2009 Author Report Posted May 13, 2009 Jbt dobra je pesma sasvim na prvu, ali tako je bilo i sa Pestilence kad su one 3 procurele, pa se ispostavilo da su daleko najbolje na albumu. Cekam ceo pa da vidimo. Quote
Sadomator Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Hahah, meni na novom Pestilence-u ni jedna ne valja u tom kontekstu da podsjecaju na stare hitove, ove dvije nove Asphyxove su oda starim vremenima, jedino su produkciju poboljsali, ostalo je istoo, tako da ce ovo valjati, mora da valja cuj Martinovog glasaa ijuuu odvalio sam :rockdevil: Quote
Sadomator Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Ne bas, ova ima puno vise melodije, jedino onaj spori dio, ali dobro u njih je 90% doom dijelova identicno Quote
Grobodan Posted June 16, 2009 Author Report Posted June 16, 2009 http://www.terrorizer.com/content/exclusiv...d-and-interview Imate Last one on Earth live ovde + intervju sa Martinom. Mogo bi album da procuri vise i da se nosimo svi u pizdu materinu Quote
Sadomator Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Jeb se ja mislio stavio link za album :) Quote
Defunctus Posted June 19, 2009 Report Posted June 19, 2009 (edited) Asphyx - Death... The Brutal Way (2009) http://rapidshare.com/files/246301452/As09...tal.ru.rar.html Edited June 19, 2009 by Defunctus Quote
Sadomator Posted June 20, 2009 Report Posted June 20, 2009 Ne znam sta da kazem za album, meni je dovoljno da slusam do kraja zivota, toliko, na skali od 0-10, 10 + + + + +. Sad se pokazalo ko je tu zbog muzike, R.I.P Mameli, R.I.P Pestilence. Quote
Recommended Posts