Milosh87 Posted January 20, 2021 Report Posted January 20, 2021 Izvol'te novi Asphyx ! https://frostdomain1.blogspot.com/2021/01/asphyx-necroceros-2021.html 3 Quote
HUMAN Posted January 22, 2021 Report Posted January 22, 2021 Upravo preslušavam, odlično zvuči! Lepo kad godina krene ovako dobrom oldskulčinom Quote
[Nocturno] Posted January 22, 2021 Report Posted January 22, 2021 Sad cu i ja pustiti konacno. Sutra ima stream release show-a, valjalo bi ispratiti Quote
[Nocturno] Posted January 23, 2021 Report Posted January 23, 2021 Samo da kazem da se ne secam koji me je Asphyx zadnji put ovako oduvao. Najblizu paralelu mogu da povucem sa Hail of Bullets - Rommel Chronicles. Necroceros albumcina, slusace se dosta. Quote
Milosh87 Posted January 24, 2021 Report Posted January 24, 2021 Kida novi Asphyx! Botox Implosion pesma godine! Quote
Angelystor Posted February 6, 2021 Report Posted February 6, 2021 Jako mi sličan utisak kao prošli, poprilično standardno Asphyx iskustvo, ali bih se pre latio Deathhammer/Death...The Brutal Way-a ako mi se sluša noviji Asphyx. Možda je do generalno sporijeg tempa, ali pomoglo bi albumu da se "podšiša" runtime za jedno 5-6 minuta bar. Naslovna zatvaraljka dobra stvar, ali dok se dođe do nje malo opadne pažnja. Quote
Towards The Inevitable Posted February 9, 2021 Report Posted February 9, 2021 Meni uz Deathhammer najbolji post-reunion Asphyx. Skroz by the book naravno, ali neočekivano ih je ukenjalo baš dosta dobrih rifova. Zaličilo bi možda i na Hail Of Bullets kada bi ovaj debeli što kuca keca po vasceli dan imao 2% sviračkog šarma i tehnike koje ima Ed Warby Quote
Grobodan Posted February 12, 2021 Author Report Posted February 12, 2021 Moje misljenje je negde izmedju dva poslednja, Death/Deathhammer dvojac mi je jaci od poslednja dva ali ovaj novi je za nijansu bolji od prethodnika mu, i to zanimljivo privlacniji mi je zbog tih mid tempo deonica tipa Molten Black Earth koja mi je Bolt Thrower 1/1. I debeli je konza, ja njega bas volim. Umrece uskoro od srcanog udara i verovatno mu je stalno ojedeno izmedju guzova ali metalcuga jebes kraft daj bilo koje pivo prisivaci vinili brzina 1/1, posten covek. Okej otisao sam predaleko pomalo. 1 Quote
HUMAN Posted February 13, 2021 Report Posted February 13, 2021 Jaooo Grobee volim kad iz tebe ispliva metalac! btw album ko bombona, meni najbolji njihov još od povratničkog Death-a Quote
Recommended Posts