RNA Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Kad sam zaredjao sa nekim brazilskim thrash bendovima, sramota bi bilo jedan od najboljih ostaviti bez teme. Elem, bend je izdao 3 sjajna albuma tokom 80-ih, skoro su se reoformili, promenili ime u Atomica i izdali live album. Prosle godine su uradili demo sa 4 pesme, koje su se nasle kao bonus na reizdanju prvog "Attomica" albuma. Quote
Goxy Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Mislim da imam Limits of Insanity od njih, i ako se dobro secam veoma los zvuk je na tom albumu. Nemam neko misljenje o bendu. Quote
RNA Posted October 29, 2006 Author Report Posted October 29, 2006 Ne bi trebao da je toliko los zvuk na tom albumu. Samo jedva cekam da nabavim to reizdanje prvog albuma. Valjda ce mi ga ovi iz Kill Again Records poslati sa ostalim promosima. Quote
Amphitritê Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Interesantno... pokusacu, ako ima, da skinem sa neta Quote
Amphitritê Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Hm, nek' neko baci link, nista nisam uspela da pronadjem Quote
RNA Posted December 6, 2006 Author Report Posted December 6, 2006 Da ga jebem. Sajt benda je bio na www.atomicaband.com, ali izgleda da je skinut. Quote
Amphitritê Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Da ga jebem. Sajt benda je bio na www.atomicaband.com, ali izgleda da je skinut. Pa kako to? Quote
RNA Posted December 8, 2006 Author Report Posted December 8, 2006 Bem li ga, nemam pojma. Nisu se raspali, sad sam proverio. Quote
Amphitritê Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Hm, nisam naletela na fan site (ma, nemaju official a ja ocekujem da imaju fan site) Quote
RNA Posted December 8, 2006 Author Report Posted December 8, 2006 Ono im je bila adresa zvanicnog sajta, sa njega sam bio skinuo proslogodisnji demo od 4 pesme koji je odlican i koji su ubacili kao bonus pri reizdanju prvog albuma. Quote
Amphitritê Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Hocu i ja al' za malo, kad nema..valjda cu negde narezati. Quote
ThePowerhead Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Ja nabavih album iz '91, nešto sam ga malo slušao, nije loše, ima kucanja... Quote
RNA Posted January 7, 2008 Author Report Posted January 7, 2008 Последњи демо са 5 песама, који је баћен као бонус на реиздање првог албума, је одличан. Quote
S.R.T. Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Svaka cast za bend. Slusao sam "Attomica" iz '87. ubija. Ne moze da ne valja kad je iz Juzne Amerike. Quote
RNA Posted March 9, 2008 Author Report Posted March 9, 2008 Где не може да не ваља, има и тамо срања колико и било где. АЛи, Бразил је велика земља. Билоб и чудно да нису имали пуно бендова. Quote
kiki Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 (edited) "The band Attomica today began writing another chapter in its history, return in a studio in his hometown, getting ready to put your foot on the road once again after years off the scene of thrash metal with new songs and old ones bringing once again as lead singer Laerte Perr. I presence the section and I can guarantee that the band returns in full force, to please the old and new fans." Ne znam od kad je informacija, nasao sam na youtube, lik je napisao ovo pre 2 dana i nije naveo nikakav datum... verovatno je dosta sveza... btw slusao sam samo disturbing the noise, agresivan dobar thrash metal na brazilski nacin Edited April 24, 2009 by kiki Quote
Memento_Mori Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Samo cu reci Deathraiser Jendom kad sam nešto prekopavao po thrashu (kako dvosmisleno,msm pri izgovoru) i naleteh na tu pesmu,poslušah je,oduševih se i krenuo u dalju potragu,nisam hteo da kvarim utisak. Lepo pa ste me podsetili na ovaj bend... Koji biste mi album preporučili? Quote
Thrasher Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 http://www.mediaboom.org/375454-attomica-iv-2012.html Quote
Јарослав Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 Ау јеботе, откуд сад ово?! У сваком случају, МОЖЕ! Quote
Antikristina Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TUHqG4ksPwM Quote
brian boru Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 Ne skidajte novi album snimak zali boze jos bit rate 180 VR2... Barem sacekajte nedelju dve izace CD -rip ili FLAC -rip... Quote
Morphy Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 Ako je neko već skinuo i preslušao, valja li čemu? Quote
Јарослав Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 Ја сам видео да је фајл од 40 МБ, па сам одустао од скидања. Quote
Recommended Posts