Angelystor Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Ko bi rekao..i ova tema nestala..ili ja samo ne mogu da je nadjem? anyway Ludi Timo, vrishtavi Timo i drugari se vracaju uskoro: STRATOVARIUS mainman Timo Tolkki (guitar) has issued the following update: "I have written 11 new [sTRATOVARIUS] songs and we are first going to demo them. This will be completed by the end of the year and we will enter the studio to record that actual album around February. [Timo Kotipelto, vocals] is releasing his third solo album around that time (and what I have heard, it sounds really great) as well and he has naturally promotional activities and I think he is also doing a tour during spring. STRATOVARIUS production will be ready sometime in the summer 2007 and depending on various different things, the album, entitled 'R...... R.......'), will be released in October 2007 or in the beginning of 2008 followed by a massive world tour. "So all okay here, everybody's happy, the songs are great and we are looking forward to the new adventures." ++ S tims shto ja ovo chitam kao: "Jedva chekam da izdamo jos jedan osrednji album, kako bismo otisli na turneju da sviramo ceo "Visions", a ni da pogledamo stare radove, kolko mi smo smrdljivci". Ok..mozda ne bas tim recima.. Now the world lives in shadow of atomic fear Can we win the fight for peace or will we disappear? Future Shock Quote
Prisoner of Dreams Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 toliko sam razocaran svime sto se izdesavalo zadnje tri godine da nisam zelo da nabavljam album ''stratovarius''. nisam zeleo sebe vise da mucim. Bili su mi u prvih pet... i jos uvek su, ali sa starim albumima. od buducnosti ne ocekujem nista Quote
Lordring Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Koliko sam imao prilike da pričam sa nekim izvorima dosta "bliskim" bendu, Tolkki je skapirao da ga je proslavio Visons-Infinite period i rekao je da se vraća tome i da nema poente od Strato-a praviti nešto što po defaultu nije tako da jedva čekam novi album Quote
Prisoner of Dreams Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 ma tolkki je totalno poludeo. ja njemu vise nista ne verujem. bice to jos jedan tolkki-diktatura-album, bojim se. Quote
StarbreakeR Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Ja ga jedva cekam...super mi je bio Stratovarius i zanima me sta ce da urade sledece... Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 ma tolkki je totalno poludeo. Ali, bukvalno. Coveka u normalu dovedu jedino lekovi, ali i to se desi samo ponekad. Ima napismeno da nije sve cisto u njegovoj glavi. Zato se i divim onima oko njega, kako im uspeva da ga svare. Quote
StarbreakeR Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Pa jeste imao nervni slom, ali opet ja mislim da su to samo tracevi...a vi kako hocete... Quote
MudriPanj Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 ne, lik je bio i ostao potpuni mentol Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Malo je komplikovanija prica. Ostao je bez oca koji je pred njim izvrsio samoubistvo kada je Timo bio klinac. Isao je na tretmane po zdravstvenim ustanovama, redovno se koka tabletama... Najveci problemi i jesu izbijali na povrsinu kada se nije pridrzavao onoga sto su mu doktori preporucivali. Quote
WoI Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Jedva cekam taj novi album jer ipak mi je Strato omiljeni bend a Infinite i Visions omiljeni albumi, pa ako ovaj novi album bude u njihovom fazonu bicu odusevljen, Uzeleo sam se bre onog Jorgovog nenormlanog bubnjaja koje je izostalo sa ovog poslednjeg albuma Quote
StarbreakeR Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Auuuu...i ja jebeno...osecam se kao da mu je mnogo tesko...kao da hoce da zapali taj ritam al mu nedaju pa se suzdrzava... Quote
WoI Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 E upravo imam isti osecaj! Kao onaj rad..."Kako bi sad izdrndo ovu duplu al ovaj jebeni Tolkkki smara" Quote
StarbreakeR Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Jes vala, taj rad... ...ajd videcemo sta ce da bude od novog albuma...kad drzis zver zatvorenu ona se razbesni...nadamo se da ce isto biti sa Jorgom Quote
WoI Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 kad pobesni nece mu biti dobro haahha Quote
StarbreakeR Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Ma bice otkidanje...nadam se da ce ta masovna svetska turneja da zahvati i Srbiju... Quote
Vule iz Kule Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 I ja se nadam... i verujem da hoće. Nego, ovo što ću sada reći će nekom možda ličiti na sviranje instrumenta koji nije muzički. Neopisivo me nervira to što Tolkki piše ultra-mega-giga-tera-do beskonačnosti smorne i prazne pesme kao što su Mother Gaia i Season Of Change, pritom umišljajući da su to ko zna kakva remek dela. Ali još strašnije je to što te stvari stavljaju na 'Best of' kompilacije. A definitivno najstrašnije od svega je to što te pesme izvode uživo. I naravno, veliki minus im ide za to što ne sviraju uživo pesme sa albuma kada su (stvarno) bili power metal, ali to je već diskutovano. Nego što Tolkki se trudi da što više progejiše publiku koja ih sluša upozoravajući fanove da ne kupe prvi album, e to ne mogu da shvatim. Ma, samo još jedan od milion umišljenih muzičara koji hoće da sve bude po njegovom i nikako drugačije, pa ne da drugima u bendu da pišu pesme. Quote
StarbreakeR Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Ma da...stari radovi su majka, a oni ih maximalno zapostavljaju...ni meni nesto za srce nisu prirasle te pesme koje pominjes... Ali jebi ga...Tolki je to...nikad ne znas sta se njemu mota po glavi... Quote
Angelystor Posted November 18, 2006 Author Report Posted November 18, 2006 Ja za stare radove kukam uvek na sva zvona..al naravno gotivim i kasniji period..pa chak i (IMHO) preisfurani Visions, koji, chini mi se, najvise stavljaju na koncertima.. p.s. Meni je ok M. Gaia : ) Quote
Vule iz Kule Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 (edited) Ja kad sam slušao tu pesmu stalno sam čekao da prođe uvod i počne pesma... ali nisam dočekao... Edited November 18, 2006 by Vule iz Kule Quote
StarbreakeR Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Hehehe...ova ti je dobra Inace ja obozavam Visions...zbog njega sam i u ovolikoj meri zavoleo Power, tako da se ne bih bunio cak ni kada bi ga celi svirali...tako da u ovome ne mogu da stanem na tvoju stranu Kai Quote
WoI Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Brate kai nemoj tako meni je Visions omiljeni power metal album svih vremena Dao sam 1500 din za taj original i niakd mi nije bilo zao Quote
RNA Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Mozda je vreme da ti bude zao! Bolje da si spucao te pare na 2 Helloween albuma. Quote
Angelystor Posted November 18, 2006 Author Report Posted November 18, 2006 RNA zbog ovoga te chastim Shvepsom kad se vidimo na nekoj svirci Ma dobar je Visions kao album, nisam ja rekao da je losh WOIkane.. Quote
StarbreakeR Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Gde ima 2 Helloween albuma za 1500???Tell me...tell me now! Quote
Recommended Posts