Angelystor Posted June 23, 2015 Author Report Posted June 23, 2015 Meni je na kraju Nemesis i najbolji od ta tri albuma. Nekako najkreativniji. Jebote, da ne poveruješ da dočekujemo već četvrti Strato album bez Tolkkija. 2 Quote
Grobodan Posted June 23, 2015 Report Posted June 23, 2015 Kod mene ovako Elysium > Nemesis > Polaris. Ne znam sto ali malo podozrevam za ovaj novi, ne znam mogu li kvalitet toliko odrzati... aj da ne serem unapred. Quote
Night Prowler Posted June 23, 2015 Report Posted June 23, 2015 Sva 3 su super ali je Nemesis najbolji i najoriginalniji. Quote
StarbreakeR Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Nemam dovoljno epiteta kojima bih opisao Nemesis. Meni u rangu sa klasicima benda, pa me psujte do sutra! Nadam se nastavku kvaliteta. 1 Quote
LotusEater-- Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=_dWhSEa2U1Q shine in the dark, odlična! pišanje po debelom Quote
Night Prowler Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 (edited) Edited July 30, 2015 by Night Prowler Quote
StarbreakeR Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 Odlična!! Početak me plašio da neće povući u neki Amaranthe (pupu), al' se sve lepo svršilo. Quote
Grobodan Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 Hahah ista pomisao, i ja sam za početak pomislio "malo mnogo se tourovalo sa Amaranthe" ali okrenu se na klasiku kasnije. Quote
StarbreakeR Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Kakav album!! So far, so good! Quote
Night Prowler Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Fin je album, opet su promenili malo formulu u odnosu na prethodna 3 albuma, drago mi je sto se ne ponavljaju. Quote
StarbreakeR Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 (edited) Ovo je takav 90's nostalgia trip da sam počeo da tripujem Moćne Rendžere! Što kažem u pozitivnom kontekstu, jelte. Edited September 10, 2015 by StarbreakeR 2 Quote
Angelystor Posted September 10, 2015 Author Report Posted September 10, 2015 U pravu ste obojica. Nisu se ponovili u odnosu na prethodna tri, ali jeste da album baš dosta ima šmeka sa albuma iz '90ih But fuck it, ovo mi je trebalo Odličan prvi utisak, osmeh od uveta do uveta tokom celokupnog trajanja. 1 Quote
StarbreakeR Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Isto tako, jebote, slušam neke delove i vraćam se u vreme kada smo igrali Corridore (WC3) i potpisivao se Eagleheart A opet sa druge strane nije puki rehash, oseti se da je evoluirao bend. Ako mi je Nemesis bio u rangu sa klasicima, ne znam gde da kotiram ovaj! Vidim da će pasti originalče sred' meseca Dobro, ima rehasha tu i tamo, al je sa stilom Quote
Angelystor Posted September 11, 2015 Author Report Posted September 11, 2015 Mislim da ovaj album ima bukvalno sve što volim kod power metala. Jedan deo mene žali doduše što nisu nastavili sa Nemesis putanjom, ali drugi uživa u najboljem power albumu godine Od lošijih stvari, jedino što mi prvo pada u oči (a i uši!), ovaj novi bubnjar definitivno nije čovek za velika dela. Vrši posao, samo podosta generički. Još mi se čini da je izbačen u prvi plan mnogo više ovde nego na Nemesisu. Quote
StarbreakeR Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 Još je mlad, kontam da ni nema svoj stil. Polako, uklopiće se i on vremenom Quote
Grobodan Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 Novi spot, a da se i ja polako bacam na album Quote
Grobodan Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 (edited) Sa Polaris sam bio obradovan, s Elysium kupljen, Nemesis me pomalo i iznenadio a sa Eternal je ostalo samo da se uziva iz sve snage i da se lupi pecat na izjavu da je Stratovarius jaci nego ikad. Sto je jos bolje u ovoj inkarnaciji, bend je pobrisao sve tvrdnje da su one trick pony i genericki koje su itekako stajale za Tolkki eru sa ova cetiri albuma i krecu se kako u modernom tako i u njihovom klasicnom pravcu kako im odgovara u datom momentu. Eternal je malo veci throwback na stare dane - to su te razuzdane melodije i ritmovi ali ni u jednom momentu se ne moze reci da je ripoff starih izdanja jer se oseca da bend ide u korak sa vremenom i sve zvuci moderno i ukusno odradjeno istovremeno, sto ce reci ovo je Strato 2015 a ne Strato 2000. U vreme kad je ovaj tradicionalni finski sound mrtav odavno realno najveci bogovi te skole odrzavaju toliko zapanjujuce visok nivo da im se tesko ko moze primaci (nadam se da Sonata prati sta se desava, cisto da vidi kako da spase svoju karijeru). Hats off, gentlemen! Od lošijih stvari, jedino što mi prvo pada u oči (a i uši!), ovaj novi bubnjar definitivno nije čovek za velika dela. Vrši posao, samo podosta generički. Još mi se čini da je izbačen u prvi plan mnogo više ovde nego na Nemesisu. Beg to differ, decko radi sta mu se kaze i kako treba, nema potrebe za nekim vecim delima od njega jos. Edited September 12, 2015 by Grobodan 4 Quote
Kumodraski Vo Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Lu ovde, dobar ovaj album Quote
Grobodan Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Evo uploadovah ja u 320kbps, nadjoh po nekim torentima http://www63.zippyshare.com/v/Wg3CjQIZ/file.html 2 Quote
Kumodraski Vo Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 E fala! Poslusah Elysium zbog kul omota, dosta dobar pogotovo zadnja stvar, izgleda da bas znaju dobro da zatvore album.. Quote
Recommended Posts