VANDALICUM Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Nabavih ih pre nekih mesec dana, pa velim da otvorim temu. Muzika je dosta spora, atmosfericna... Dosta lice na Burzum (po atmosferi)... Ne mogu da se setim ni jednog drugog benda s kojim bi ih uporedio... Quote
Grobodan Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Ala smo navalili sa ovim temama o suicidal black bendovima... Slusao sam samo split sa Xasthur,ja bih ovo opisao kao miks funeral dooma i Burzum / Abysssic Hate Blacka - depresija cista. Nije lose,ali ne bas nesto sto me tera da ovlazim gacie od srece,mada,trebalo bi da poslusam sve i da dam sud. Quote
+Abigail+ Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Apsolutno ekstatican, suicidalan i discipliniran black/doom. Hajd, moram priznati da mi se od sveg rada najvise svidjaju splittovi i toplo preporucujem neslusanje Glemt.a emocionalno nestabilnim osobama..ili onima sklonim samoubistvu. Sem ako ne zele apsolutan podsticaj u istom. ;] Quote
Turin Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 jel' lici na recimo svedski Shining? oni mi sluze kao etalon za depresivni black. burzum me samo nervira. Quote
Dray Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 3. Glemt Tidens gang... hedengang I dødens favn Glemt er liv og navn Før eller siden Glemt af selve tiden Naar lyset ikke er mere Kun mørket ser Til evig tid er øjne sorte Begravet død og borte I dødens favn Glemt er liv og navn Før eller siden Glemt af selve tiden Stenen bevidner fortiden Tavs lige siden I graven ligger gemt Af alt og alle glemt Tidens gang... hedengang U prevodu bi znacilo sta? Quote
Blathaddar Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 meni se ovo ne svijda ni malo...isuvise depresivno... Quote
+Abigail+ Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 (edited) meni se ovo ne svijda ni malo...isuvise depresivno... I poenta je da bude depresivno. ..sto bi znacilo da i ako si najsretnija osoba u datom trenutku, ova muzika treba da te sjebe i dovede do dna *happyface* Edited May 1, 2007 by ~Abigail~ Quote
Zen Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 I mene maslo podseca na Burzum... Dopada mi se atmosfera. samo mi je bas malo cudan... Quote
Patient Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 Nisam nikada ranije primetio ovu temu. Fenomenalan bend!!!! Gudsforladt najbolji album! Quote
Recommended Posts