Grobodan Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Krep,crkla i ova tema Bas slusam Blasphemic Assault,koji nije nista narocito,i kapiram kako je bend bolji iz izdanja u izdanje - od ovih prosecnih pocetaka do apsolutno fantasticnog Final Detonation. Nego jel ima neko lyricse za Finalnu detonaciju? Quote
Angelystor Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Ne mog da verujem..pa zar je moguce da nismo nista godinu dana komentarisali WB? Ne ulazi u glavu nikako.. Anyway, kad nema lirika na m-a nema nigde Barem mene mrzi da trazim beyond that... ubica je taj album na mesto. Can't stop Invisible Violence This army rules our land! Quote
RNA Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Ocigledno da duze vreme niko nista nije pisao. Meni su oni uvek bili soldian bend, ali uvek malo previse jednodimenzionalan. Hocu reci da nema raznovrsnosti u njihovoj muzici. Svi albumi su od pocetka do kraja UDRI! Istina, "Final Detonation" je odlican rad. Quote
Angelystor Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Tjh lele sto crkla ova tema....nezasluzeno, predobar je ovo oldskulashki bend. A to pokazuje i "Blood Of Witches". Na prvo slushanje mi se chini kao "Final Detonation 2". Taj zvuk, vokal doduse nesto vise u pozadini ovog puta...dobar album. Night of the drinking dead Quote
Grobodan Posted October 3, 2007 Author Report Posted October 3, 2007 Sta znam, malo me razocarao Blood of Witches. Jesu oni sablonski bend i sve je to OK, nisam dosad imao problema sa tim, ali ovaj album toliko prokleto lici na Final detonation da to nije normalno. Recimo, German thrashing war i FD su se razlikovali, malo ali jesu, jebem mu mater. Ovo je stvarno malo...hm. Moracu jos malo da mu dam sansi, ali i nemam nesto volje za to (kad mogu uvek da pustim FD). Quote
Angelystor Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Meni je iskreno, posle josh slushanja nakon onog posta gore, mishljenje o albumu opalo za josh barem 2-3 ocene Dosadnjikav...pustim njega, pa pustim "Final Detonation", ne moze da se poredi kol'ko je FD bolji...i ostaje najbolje izdanje benda. Quote
Jabba the Hutt Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 (edited) Ja imam samo Nemacki Tresherski Rat i moram reci da mi se mnogo svidja, za ostalo cenim da se valja pribaviti E da, vokal im je mnogo gotivan! Edited November 7, 2007 by Jabba the Hutt Quote
efendija Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 novi album je izasao podavno legalno a ilegalno ga nema nigdje Quote
Grobodan Posted January 21, 2011 Author Report Posted January 21, 2011 Demons Evo ga taj famozni novi album, izašao u julu 2010 i tek sad je online Quote
Angelystor Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Mozda su ljudi mislili da je prosli ili preprosli pa zbunjeni nisu hteli da ga kace na net :] ...I onda nekom iz benda dopizdelo i rekli daj da bar neko cuje album... Ja se samo pitam da li bi i "Final Detonation" ovol'ko voleo da sam ga prvi put cuo sa 20+ godina, a ne sa 15-6? Stvarno me album i dan danas pogadja u thrash zilu, a za ovaj novi ne znam...bas me zatekne uvek kako brutalno krene, ali onda kada se ta monotona brutalnost vrti i narednih 35 minuta nije toliko zanimljivo vise... Mora da postoji barem neka mera za kolicinu trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-R-R riffova na albumu, sto ovi nisu nasli. Dacu mu jos malo sanse, drazi su mi nego Legion Of The Bored, ali mislim da ce imati istu zaboravnu sudbinu kao i prethodni... Quote
CROSSIĆ Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Imam samo blood i do jaja je ,da vokal je baš gotivan ... Quote
LetTheMetalFlow Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Witchburner - "Possession" from the upcoming album "Bloodthirsty Eyes" out in February 2013 on High Roller Records!!! Quote
Kumodraski Vo Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 Evo ga http://www.mediaboom.org/385962-witchburner-bloodthirsty-eyes-2013.html Quote
Recommended Posts