RNA Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Чекај, је ли Удо 14-тог? Ја сам видео да Удо треба 13. да свира. У, до јаја, Wisdom ће цепати са нама. Quote
dudi Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Ajde nek neko napiše koje grupe sviraju i kada , jer ne sajtu exita ne mogu da nadjem ništa konkretno. Quote
RNA Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Ех, па не знамо ми за све. Свако зна за себе. Quote
Divlji Tigar Posted September 21, 2007 Author Report Posted September 21, 2007 Jozsi Kalapács peva i u grupi "Hard" do sada su izdali 2 albuma i 1 EP: "Égi jel" - 2005 "Égni kell" - 2005 "100% HARD" - 2007 Odlican Hard rock bend. Quote
darthmoog Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 (edited) ^ http://www.myspace.com/dreyelands Edited September 21, 2007 by darthmaul Quote
Divlji Tigar Posted March 12, 2008 Author Report Posted March 12, 2008 (edited) Gitarista grupe "Omen" Zsolt Daczi, umro je prosleo godine, negde pise da je imao rak a da je imao problema sa srcem. Nikako nisam stigao ovo da napisem, a vest je vec dosta stara, to je bilo 6. Avgusta 2007. Edited March 12, 2008 by Divlji Tigar Quote
Shamandalie Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Jaoj, otkad nije bila aktivna ova tema... Quote
RNA Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Колико људи на њој постује, баш чудно. Ја сам био заборавио да она и постоји. Quote
Лударајко Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Od death metal bedova Casketgarden - najbolja kopija At The Gates-a koju sam cuo u zivotu, a od blekera Forest Silence i Sear Bliss su vrhunski, prvi su na Candlelight-u, a za Sear Bliss ne znam, mada su i oni na nekom jakom label-u... Poslednji albumi sva tri benda su toliko dobri da ih svrstavam u prvu ligu metal izdanja, rame uz rame sa mainstream predstavnicima pomenutih zanrova. Quote
Wendigo Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ad Astra - jos jedan interesantan bend (za ljubitelje Nevermor-a). Quote
Khargash Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Moby Dick!!! To je bend koji moze da posluzi kao uzor mnogim thrash metal bendovima. I kako stare sve su bolji i bolji. Ma oni su kultni i kraj!!! Madjarska ima fenomenalnu scenu, evo par stvarno odlicnih bendova: Pokolgep, Ossian, Omen, Sin of Kain, Sear Bliss, Akela, Stonehenge, Frost, Christian Epidemic, Bornholm, Radikalis Amputacio, Din-Addict, Pandoras Box... Ovi bendovi su razlicitog zanra ali su ubitacni! Khargash Quote
Sale B.C. Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 sviđa mi se pokolgep, a mobi dick sam gledao još 95. imao sam i akelu na kasetama Quote
dudi Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Ma da sigurano tamo . Gledao sam i njihov samostalni koncert jako su dobri.. I Remorse su isto odlicni slicno testamentu . ove nove bendove ni ne pratim ima ih mali million Quote
RNA Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Па, Moby Dick су свирали '95. као предгрупа Мејденима, колико је мени познато. Ако се добро сећам извештаја са концерта, свирали су и 'Refuse/Resist' из неког разлога. Quote
Sale B.C. Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 svirali refuse/resist jesu, a gomila mađara je napustila halu kad su završili ne čekavši maiden Quote
dudi Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Ja sam bio na tom koncertu , Jesu Moby dick svirali refuse /resist i ispalo je neverovatno dobro. Mada ne verujem u to da je gomila ljudi izaslo posle moby dicka . Quote
Теша Тешановић Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 svaka cast madjarskim metal bandovima sto prave muziku na madjarskom Quote
RNA Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Јес', ал' ван Угарске их знају само фанатици попут мене. Quote
Bata Trokrilni Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Mađarska je ipak susedstvo. Lakše ćemo ih mi znati, nego neki Japanac. Quote
RNA Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Веруј ми да није тако. Овде се већина људи гади метала на мађарском. А Јапанци су фанатици баш за све. Quote
Divlji Tigar Posted June 3, 2008 Author Report Posted June 3, 2008 Jeste, mnogi kada pomenem da slušam mađarski metal, počnu kao im je jezik odvratan, čudan, čak ima i bisera koji kažu da je nepevljiv ili pitaju "Kako možeš da slušaš nešto kada ne razumeš šta peva? Ali ima i dosta koji kažu da "Pokolgep" i "Ossian" zvuče extra. A zašto se ljudi gade metala na mađarskom, stvarno mi nije jasno. P.S. Nabavio sam dobra mađarski rečnik pa ći da se malo edukujem. Quote
Recommended Posts