VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Inercija Pogledaj me! Čini li ti se poznatim ovaj osmeh? Ovaj blago iskrivljeni osmeh, koji priča Razvio je sopstveni jezik Jezik osmeha. Hoćeš časove mog jezika? Ili jezika mog osmeha? Da. Uvek sam bila tako bolesna. I tako brutalna. Ja te samo volim na sve načine Ali najlepši si kada si go. I, tako nevino spreman za mene Osećaš li inerciju? Hajde, pokreni me. Prelomi me. U tvojim rukama ja sam savitljiva pozorišna lutka, Ona, koja je od krpe i tkanine koja se cepa Savij me. Uradi sa mnom šta želiš. Nemojte me okovati. Zar da dozvolim da budem okovana od već porobljenih? Od klaustrofobične mase savijenih ljudi? Hajde, pokloni mi se kao i pre. Da se igramo svesno Igre koja se zove „samopoštovanje“ Veruj mi. Jednom kad se pogledaš u ogledalo, ako naučiš da se igraš Igra „samopoštovanja“ zvaće se „poštovanje“. Ah, genije moj u ogledalu..
gavrosaurus Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Mnogo ima snage u tebi. Mnogo ljubavi i celo more dasaka, plocica, eksera, krpa, lutki, carsava, klupa, sandala, cokolade ... Ti si, bre, rodjeni scenograf!
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 (edited) Paznja paznja !!! Ma koliko da su lanci cvrsti, Zagrljaj tvoj daje mi krila.... Krila!Da poletim i ponesem te kroz snove Ma koliko da su lanci hladni, Vrelina tvog poljupca ih oblikuje OBlikuje,u mali sendvic sa suvim mesom koji trenutno delimo Edited November 2, 2006 by STARSHOOTER_SUPREME
Old Smuggler Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Heh jepa pesmica, naslov je super
greenenn Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Pretpostavljam da si slucajno pogresila, ali zar posle recenice u imperativu ne stoji uzvicnik? Pesma kao pesma mi se ne svidja neshto posebno. Lichi mi pomalo na Any jino stvaranje koje si iskritikovala. Dobro, zrelije je, ali se svodi na isto.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 2, 2006 Author Report Posted November 2, 2006 @nesha- @old smugg- Hvala! @greenen-Pa i ne lichi bash. Svodi se na isto? Pa, pobogu, svaka ppesma koja je ljubavna se svodi na isto. Dodushe, ova moja ima i politichku konotaciju koja je slojevno uklopljena u te, let's say love-perv delove. ali, hvala!
НС 14-8-8 Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Ona, koja je od krpe i tkanine koja se cepa Savij me. u ovom redosledu mi se nesto i ne dopada.ne znam sta......ali...npr 1.Ona, koja je od krpe tkanine koja se cepa Savij me. 2.Ona, koja je od krpe i tkanine koja se cepa Savij me. inace deluje OK
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 3, 2006 Author Report Posted November 3, 2006 Hm.. razumem.. Ako si mislio na metriku. Ja apsolutno rushim sva pravila I samo slobodan stih ALi , hvala, naravno
Милица Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Meni se ovo dopada. Nevezano za ljubavnu tematiku, ima i nekih da kazem - "zivotnih istina" u sebi... Lepo.
Helle Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Savij me.... jedan cHvrst zagrljaj, za ovako divnu pijesmu!
Elizabeth Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 lepo bogami. ti bi trebala da izdas neku knjigu da se tvoj talenat malo pokaze masi...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 14, 2006 Author Report Posted November 14, 2006 Ou, to je bash kompliment . Hvala. I'll think about that
Deftone Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Veruj mi. Jednom kad se pogledaš u ogledalo, ako naučiš da se igraš Igra „samopoštovanja“ zvaće se „poštovanje“. Ah, genije moj u ogledalu.. ...ne znam zasto, ali ovih par stihova mi se zaista dopadaju. nice
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 4, 2007 Author Report Posted January 4, 2007 Hvala Ja znam zashto ti se dopadaju, hehe, shalim se
Deftone Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Hvala Ja znam zashto ti se dopadaju, hehe, shalim se Ne salis se! Zasto?
+AuReOlE= Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 zanimljiva pesma..a i naslov...nego odaj mi tajnu i reci-napisi svoje uzore(pisce.knjige)
Mustang Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Inercija... Bitna stvar u muško-ženskim odnosima Nevertheless dobra pesma.
Recommended Posts