GEORGE_SOAD Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 evo i ova igrica je izasla utisci.
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Cek da je skinem :)hahahha.
GEORGE_SOAD Posted November 2, 2006 Author Report Posted November 2, 2006 @ Frubi E sad sam u BG za stalno pa mozemo kad hoces da se nadjemo za onaj dvd
Blasphemer Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 ne izasla je juce. na EA-ovom sajtu pise da za pc izlazi 3.11.2006. . . .
Blasphemer Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 U svakom slučaju, ima je na netu. pa vido ga i ja pre nedelju dana zale se ljudi da su to neki fajlovi sa virusima bla bla bla skinuo li neko?
Elvis Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Aha pa najbolje da batalim faks i igram sve igre koje su izasle u predhodnih 7 dana.Strasno! MOLIM SVE KOMPANIJE KOJE PRAVE IGRICE DA PRESTANU SA TIM DO NOVE GODINE!
Wolflord Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Meni stalno "izlece" iz igre, ne valja mi Crack! Jebem ti Crack!
captain mica Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Meni stalno "izlece" iz igre, ne valja mi Crack! Jebem ti Crack! Valja ti crack , nego ti nevalja procesor... Inace ja sam je presla!!!
kuruz Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 I ja sam preshao,bash pre neki minut. Nego,kako sad da dodjem do onog Audi-ja Le Mans Quattro?
Vlaja Buraz Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Kako imam mogućnost da besplatno nabavljam igrice, tako povremeno služim kao posrednik - jedan me drugar prije nekog vremena upita da mu nabavim ovo, pa sam onda i sebi instalirao. Mozak me moj boli koliko je priča glupa, a sama igrica je poprilično dječja, previše je uloženo u grafiku a premalo u sam osjećaj vožnje, no igram lagano pošto nemam pametnija posla. Najbolje mi je od svega što vozim "klasiku", Chevy Camaro (mrzim one japanske pizdarije od auta a ni ovi sportski što su bili ponuđeni mi nisu nešto), u metalik zeleno sam ga ofarbao, i sad kad sam nakupovao dijelova za njega (na nekih 30% sam igre), napokon osjećaj vožnje liči na nešto.
Vlaja Buraz Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Pa ne mo'š vjerovati kako je igra napravljena glupo. Riješio sam 3/4 grada, i sad, imam još trku protiv njih 10 ili 12 koliko već u tom trećem dijelu grada, i uništavam se, vozim Dodge Charger maksimalno odrađen, teška borba, završavam treći sa vremenom od oko 8 minuta i deset sekundi. Nakon 20 pokušaja završavam treći sa vremenom od oko 7 minuta i 20 sekundi. Malo sam se bio isfurao. Ništa, krenem voziti posljednji dio grada, otključam Corvette Z06, kupim, vratim se tamo i bez nitro pogona pobijedim. Prokleti kompjuter opet laže.
MC Hammer Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Drugim rečima, gurao si i šire stvari u uže stvari.
Vlaja Buraz Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Samo što su prolazile, za razliku od ovog slučaja.
Nightwing Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 izasao novi...oh yeah RELOADED izbacio na net
Recommended Posts