Jump to content

Recommended Posts

Posted

U svakom slučaju, ima je na netu.

pa vido ga i ja pre nedelju dana

zale se ljudi da su to neki fajlovi sa virusima bla bla bla

skinuo li neko?

Posted

Aha pa najbolje da batalim faks i igram sve igre koje su izasle u predhodnih 7 dana.Strasno!

MOLIM SVE KOMPANIJE KOJE PRAVE IGRICE DA PRESTANU SA TIM DO NOVE GODINE!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

Kako imam mogućnost da besplatno nabavljam igrice, tako povremeno služim kao posrednik - jedan me drugar prije nekog vremena upita da mu nabavim ovo, pa sam onda i sebi instalirao.

Mozak me moj boli koliko je priča glupa, a sama igrica je poprilično dječja, previše je uloženo u grafiku a premalo u sam osjećaj vožnje, no igram lagano pošto nemam pametnija posla. Najbolje mi je od svega što vozim "klasiku", Chevy Camaro (mrzim one japanske pizdarije od auta a ni ovi sportski što su bili ponuđeni mi nisu nešto), u metalik zeleno sam ga ofarbao, i sad kad sam nakupovao dijelova za njega (na nekih 30% sam igre), napokon osjećaj vožnje liči na nešto.

Posted

Pa ne mo'š vjerovati kako je igra napravljena glupo. :)

Riješio sam 3/4 grada, i sad, imam još trku protiv njih 10 ili 12 koliko već u tom trećem dijelu grada, i uništavam se, vozim Dodge Charger maksimalno odrađen, teška borba, završavam treći sa vremenom od oko 8 minuta i deset sekundi. Nakon 20 pokušaja završavam treći sa vremenom od oko 7 minuta i 20 sekundi.

Malo sam se bio isfurao.

Ništa, krenem voziti posljednji dio grada, otključam Corvette Z06, kupim, vratim se tamo i bez nitro pogona pobijedim.

Prokleti kompjuter opet laže. :)

• 1 month later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...