Guest Syrant Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Čudi me da niko do sad nije otvorio topic o ovim Švedskim legendama...God That Never Was je mnogo dobar album, podseća me pomalo na Stream...Iskreno, meni su svi njihovi albumi ''bomba''. Kad je već bio Morbid Angel, dovediti i Dismember... Quote
djuk Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 mislim da ima topic o njima, a i da nema nije steta jer su toliko dobri da je suvisno bilo sta reci o njima. Quote
Grobodan Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Bila je tema 1000000%,ali je nestala u ovom masovnom brisanju Nema sta,Stream je najbolji evropski DM album,uz jos par naslova.Nije to mala stvar. Quote
soul reaper Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 BOGOVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sve sto treba reci za njih! I da bila je tema 100%! Quote
+Abigail+ Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Evo slika od ljetos..cekajuci Dismember (prvi red ) : najava: 'To those in first rows: OF FIRE' Sada me uhvatila nostalgija. Apsolutni kraljevi svedskog dm.a! Let the Napalm Rain! Quote
Lhabia Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 E,aleluja!Bas sam se i ja pitala kako to da nema teme o njima i htedoh da otvorim...Elem,ovaj album je extra!Strasno mi se svidja kako je uklopljen vokal u ceo ritam,a naj pesma mi je Feel The Darkness.s obzirom da nemam nijedan drugi njihov album,zanima me koji je najslicniji ovom,te ako neko moze da mi odgovori,bila bih veoma zahvalna:) Pozz Quote
Џрк Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Nabavi sve, ne samo koji je slican ili tako nesto. Ja recimo najvise volim Like an ever flowing stream. Quote
Angelystor Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 One of the Sweden's finest Ovogodishnji album je odlichan DM rad E..secam se kad smo ja i MrT. ki klinci isli kod Nekrona, i lozili se na "Casket Garden" spot heh..good old timez Quote
Џрк Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 haha Casket Garden ti je bre preteca nu metala 'Yeah!' Quote
Angelystor Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Pretecha of the what? Meni se i 'danas' svidja ta pesma..kaki nu crni Quote
Џрк Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Pa jeste. 'In d casket garden'...mislim, naravno ne optuzujem ih da su to zapoceli, to je mnogo pre poceo Antray, ali ta pesma mi je 1 od najneomiljenijih...cak i 1ina takva. Quote
lavanda Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 a sta cemo sa Were Iron Crosses Grow... dopao mi se ovaj album,ima sirovine.. Quote
Џрк Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 (edited) Ah jbg, od silnih drugih stvari, jos nisam nabavio taj i ovaj novi Nabavice se kad stigne ADSL...pa javljam utiske Inace, kod njih mi se bas svidja zvuk gitare, posebno na ranijim albumima, gtr zvuci kao neka lavina kamenja koja se kotrlja, bash takav osecaj stvara... Edited November 14, 2006 by Heavy jerk Quote
Guest Syrant Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 ali prelazi... Recenzirao sam ovaj poslednji Dismember za Metal-Sound#2, odlican je, odlican ''Time Heals Nothing'' i ''Where no Ghost is holy'' su mi omiljene, a isntrumental ''Phantoms (Of the Oath)'' me je veoma prijatno iznenadio. Casket Garden rulez, samo ne znam zbog čega je to preteča NU metala, jes' da ima groova ali daleko je to od NU metala...previše je sirovo i prljavo za NU metal... Quote
Angelystor Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Ta pesma je too metal da bi bila nu metal Quote
Џрк Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Ali ima taj neki attitude sto bi Englezeri rekli. Ima elemenata, ali nije naravno. Kapirate sta hocu da kazem... To se i cuje, ne mrzim pesmu ali je i ne volim. Meni je Dismember zvuk jebene lavine koja se kotrlja niz liticu i pada ti na glavu. Quote
Guest Syrant Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Meni je Dismember zvuk jebene lavine koja se kotrlja niz liticu i pada ti na glavu. Pa ''Casket Garden'' i ima taj ''lavina'' vajb, narocito na pocetku! Kad krene onaj drobi-ga-sad-ritam. Quote
Џрк Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Da,ali onda krene onaj tara.ra.ra.ra.ra.ra.ra.ra nu metal, tako bar ja to kapiram. Quote
lavanda Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 ma nu metal je cista sintetika,gde mu je smisao? Quote
Џрк Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Pa vecina ih ima 'reperski' stav, tipa 'a-a-a-a', napaljeno i to... Quote
djuk Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 glasao na legacy za dismember kad vec ima da se bira! dobar je vital, ali sam ih vec gledao, a i da nisam birao bih dismember Quote
RNA Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Iskreno, ne znam nikog ko ne bi pre gledao Dismember nego Vital Remains. Quote
Recommended Posts