Black desire Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Prvo slusanje, ALBUM RASTURA!!!!! Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Bogme cepaju kao ludi na ovom albumu,ali mi je najdraze sto ima onih melodik uleta na nekoliko pesama,mnogo bolji album od The God that never was... Samo je naslov mogao da im bude malo originalniji Quote
Џрк Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Ne mora da znaci, mozda smatraju da ovaj album predstavlja sve ono sto je Dismember, da su dostigli vrhunac...a mozda i uistinu jeste manjak maste. Quote
oʞɾoƃ Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Odličan je album. Preslušao sam jako malo njihove diskografije, ali imam na originalu Indecent & Obscene, i ovaj album me jako vuče na isti... Quote
AstralliS Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Mislim da im je ovo jedan od najboljih, ako ne i najbolji album koji su snimili u dosadashnjoj karijeri. Rasturanje za sve pare. Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Mislim da im je ovo jedan od najboljih, ako ne i najbolji album koji su snimili u dosadashnjoj karijeri. Rasturanje za sve pare. Ne, Massive Killing Capacity i dalje im je najbolji Quote
Angelystor Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Podobar album bogme...najbolji, ne znam bash..nisam ga bash tol'ko slushao..ali me je ona zavrshnica na "Under A Bloodred Sky" raspametila u'vati me nespremna.. Quote
Bernard Panasonik Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Najbolji Dismember album je Like An Ever Flowing Stream i tu tesko da postoje neki ozbiljni protiv argumenti. Drugi je isto sjajan, cista klasika. Uopste svih 5 prvih albuma imaju svoj istorijski znacaj, svaki na svoj nacin. Ova tri iz novog milenijuma su ok, ali oni su tu vec u fazi kada nema nekih velikih promena. Imaju svoj zvuk i sviraju ono sto publika ocekuje od njih, a i sto njima prija. Novi zvuci fino na prvo slusanje, ali njega je moguce porediti samo sa predhodna dva. Ko nije gledao dvd neka ga obavezno pronadje, osim super svirke, na drugom disku je i sjajan intervju sa Karkijem, Estbijem i Blomkvistom gde se lepo vidi koliko vole to sto rade, koliko im bend znaci i kroz sta je sve bend dobro i lose prosao. 1 Quote
Grobodan Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 ^ skroz se slazem sa covekom, prva 2 bogovski kult, sledeca 3 odlicna, ostalo korektno, tako i ovaj novi, to je taj DISMEMBER, nema tu filozofije, takav death metal ja zelim, fuck off brutal death - slava kultu. Quote
AstralliS Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Malo, malo, pa prevučem "Dismember" u player... Quote
Elderane Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Raspored bendova na Castle Festivalu, bez satnica: Quote
Nisko_Se_Mazim Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Uh prvi album je......zakon Bas ono underground i prljavo sto se kaze a izuvanje za sve pare Ovaj novi nisam slusao ali ce se skine uskoro Generalno nemaju loseg albuma-svi su odlicni Quote
Uruk Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Ma stari albumi su zakon! JA sam tek pre nekog vremena nabavio ove nove albume(od "where ironcroses grow" pa do ovog poslednjeg, 'cu ih preslusam uskoro) Quote
Nisko_Se_Mazim Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 (edited) Hehe Evo sinoc skinuh poslednji album-vrlo orginalni naziv Dismember Brate sjajan je-ne da kida nego rastura,opet se vratili tvrdjem zvuku posle onih melodicnijih deonica na prethodnim albumima Vrh-death metal forever Evo jednog meni omiljenog kovera-odista lep naziv ima Edited August 29, 2008 by Full_Metal_Yakuza Quote
Infest Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 Znao sam od ranije da album kida,ali iz principa nikada ne preslusavam album do kraja ako nemam original,tako da sam prekjuce u Ceskoj nasao original i ovo ubija boga!!!!! Ne mogu da prestanem da sluusam album!!!! Kultne Iron Maiden solaze,stara skola rifovi,ukratko jebanje majke majcine!!!! TOTALNI KULT!!! Quote
oʞɾoƃ Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 Rekao sam sto puta i ponoviću - ovo je najteži death metal zvuk na kugli zemaljskoj. Kakva god da je pesma, zvuk drobi kičmu (drobilicom za kičmu). Quote
Grob Bez Dna Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 + imaju najbolje instrumentale. uz unleashed, naravno. Quote
Talvi Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Evo onda, pa ako nekome treba: http://mediaportal.ru/mp3/164932-dismember...o-rip-2009.html Quote
Recommended Posts