Vlladimir Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 (edited) Par starijih live spotova sa dvd izdanja iz 2006. za videti, dok album ne bude gotov...krajem ove, ili početkom naredne godine. http://youtube.com/watch?v=8H1YtmdbXEs http://youtube.com/watch?v=l9eNRhuwTb8 i slobodno mu ga davajte po komentarima svakakve vrste. Za novi projekat imam samo jednog člana, jednog dj lika iz kraja, koji trenutno samnom radi na izradi semplova i matrica, mada će participirati sa deonicima i članovi iz prethodnog posta. vokale ću verovatno snimati u avgustu i septembru. Edited July 17, 2008 by Vlladimir Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 dobre vam pesme na spejsu.MOJ PAS! PA KAD VIKNE-Ćibe! KVLT!!! I dobri su ovi lajv spotovi,dobar glas.što nisi stavio i burning times.vido sam na yutubetu? to mi se svidja,baš je dobro... Quote
Vlladimir Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Imamo potvrdu za 5 svirki u hrvatskoj i dve u sloveniji. znači: 16.08.2008 - Križevci 18.08.2008 - Žabno 19.08.2008 - Narto 20.08.2008 - Jamena 21.08.2008 - Suhopolje 27.08.2008 - Krim 29.08.2008 - Žužemberk Promocija mini albuma ''Dilea'' i albuma ''Da li je To Musper,sad?'', ali ćemo predsatavi i par novih pesama koje će biti na novom albumu ''Ispiravanje Mozga''. Update na oficijalnom sajtu i myspace stranici će biti uradjen tokom vikenda. Set-lista (bez izmena, osim u Žužemberku i Jameni gde imamo najveći broj fanova ) 1. Idemo 2. Oduvek Sam voleo kerove 3. Moj Pas 4. Colić 5. Ideš Mi Na Živce 6. Ti Si Glup, Znaš?! 7. Druže Tito 8. Danizza/Ker Sa Crvenim Čmarom 9. Medley: Nije Jeste Kraj/Anarchy Noise (Is My Choice)/Ujeo Me Besan Pas/Stakleno Oko/Nije Jeste Kraj 10. Trice i Kurčine 11. Drug Gospodin 12. I Wanna You 13. Roditelji 14. Balada o F-117 15. Solana 16. Pičko 17. Sexo Sexo Sexo 18. Šamar il' Palamar 19. Gospodar Paydomana 20. Tuki In D Boca 21. Svaki Petak Subota 22. Kurve Sve 23. Rkekokedrkdum 24. Michael Dudikoff 25. Okreni 26. Mali Motorić 27. Boli Me Zub 28. Traktorče 29. Jeb'o Te Hitler 30. Tuga Pregoljema U Žužemberku i Jameni, sviraće se kao zamena određenih pesama: 1. Letu Štuke 2. Protiv 3. Košchmar 4. Gospodji Pomiluj (a capella) 5. Bilo Gde Quote
Vlladimir Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Ovo je tracklist albuma, koji će se zvati ''Ispiravanje Mozga'': 1. Svaki Petak Subota (ACP/ON) 2. Gospodar Paydomana (ON) 3. Mila (Vallyka/ON) 4. Parazit (ON) 5. Moj Kraj - Višnjička Banja (ACP/ACCA/ON/TIZZA/VEX/MC POKY) 6. Kao Ti (ON) 7. Tragedija je biti Narkoman (ON) 8. Animir Dama (ON/ACCA) 9. Pismo (Crveni Koralji cover) 10. Saruman (VEX/ON) 11. Sam (ON) 12. Par Siledzija (ACCA/ON/SILE SEX) 13. Ispiravanje Mozga (ON/VEX/ACP/ACCA) Pored moje malenkosti, na albumu učestvuju i : -Vallyka-vokali -Vex-gitara,vokali -Acca-gitara -ACP-vokali -Tizza-vokali -MC Poky-vokali -DJ Mazzul Yolpaz-skretching Quote
Despot! Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Ovo je tracklist albuma, koji će se zvati ''Ispiravanje Mozga'': 1. Svaki Petak Subota (ACP/ON) 2. Gospodar Paydomana (ON) 3. Mila (Vallyka/ON) 4. Parazit (ON) 5. Moj Kraj - Višnjička Banja (ACP/ACCA/ON/TIZZA/VEX/MC POKY) 6. Kao Ti (ON) 7. Tragedija je biti Narkoman (ON) 8. Animir Dama (ON/ACCA) 9. Pismo (Crveni Koralji cover) 10. Saruman (VEX/ON) 11. Sam (ON) 12. Par Siledzija (ACCA/ON/SILE SEX) 13. Ispiravanje Mozga (ON/VEX/ACP/ACCA) Pored moje malenkosti, na albumu učestvuju i : -Vallyka-vokali -Vex-gitara,vokali -Acca-gitara -ACP-vokali -Tizza-vokali -MC Poky-vokali -DJ Mazzul Yolpaz-skretching Cult! Could you send us promo copy for a review of your masterpiece? We would like also to have a long chat/interview with your bizzare person. Quote
Vlladimir Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 NOVA PESMA ''POLUDELI DENTISTA'', postavljena je na naš myspace profil : - ON - a tu je i rmx verzija numere ''OKRENI'', kao i nekoliko video spotova za numere ''DILEA (SINGLE EDIT)'', ''ŽIBE'', ''DRUŽE TITO'', ''RODITELJI'' i ''RKEKOKEDRKDUM''. Spotovi za pesme ''MOJ PAS'' i ''MICHAEL DUDIKOFF'', biće dostupni od januara 2009. Mozete ostaviti i vaše komentare za naše spotove na youtube-u: ON - YOUTUBE HAVE FUN! Quote
Vlladimir Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 ON MYSPACE JE UPDATE-OVAN! Dodate su nove pesme: WAR i GOSPODAR PAYDOMANA dodati su i stariji klasici: -TUKI IN D BOCA (LIVE 2002) - KER SA CRVENIM ČMAROM Takodje, dodati su i video spotovi za numere: - MICHAEL DUDIKOFF - I WANNA YOU - MOJ PAS pišite imprešns.)) Quote
Vlladimir Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Koncertni album ON-a iz 2002.godine, od sada je dostupan za download. Snimljeno 12.novembra 2002.godine u Beogradu, na poslednjem koncertu turneje ''Zagudilo Tour'', koja je obuhvatala nekoliko gradova u Srbiji, i par koncerata u Sloveniji i Hrvatskoj. Snimak je oficijalno snimljen, ali do danas nikad nije bio izdat, ali ove godine je to ispravljeno. ON, u svoj svojoj ogoljenosti. Kompletan koncertni zapis 22 uživo snimljene numere, sirovo i manijakalno. U file-u se nalazi i omot izdanja, gde se nalaze i sve informacije o izdanju. link za download: ON - SPEKTAKLIVE 2002 (KOMPLETAN KONCERT) PROMO POSTER: Quote
Vlladimir Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Novi spot benda ON, za numeru WAR, Behold! WAR - PROMO VIDEO CLIP Po prvi put, u spotu se vide svi članovi benda. Quote
Vlladimir Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Novi spot za numeru Pchqo Ybna (Okreni - RMX) sa upcoming rmx albuma: Mix 2 Fix - Pchqo Ybna (Okreni - RMX) ft. Metal Sound crew. Quote
Vlladimir Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 ovaj novi spot je totalno gej pa ti si snimao. Quote
Vlladimir Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 da. isečen je početak, kad ti uzimaš kameru od mene. Quote
Recommended Posts