MC Hammer Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Moj skoro prvi akt posle učlanjenja na YuM... Gotivi li neko LAIBACH? Mene je već malo smorilo da objašnjavam ljudima da oni nisu ultradesničari i da njihov rad ipak ima nekog šireg smisla. Sa anti-NATO tour-a: National Reservation They took the whole eastern nation Moved us on these reservations Took away our ways of life A hand grenade and a carving knife Took away our native tounge And taught their English to our young And all the things we made by hand Are nowadays made in Japan Eastern people Eastern tribe So proud to live So proud to die They took the whole eastern nation Locked us in these reservations Although we wear our shirts and ties We're still the red man deep inside Although they changed our ways of hope They'll never change our heart and soul And then someday when the world has learned Civilization will return PROFESSIONAL H8!!! Quote
oNe Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 ja obozavam LAIBACH, ali, vec imas napravljenu temu Laibach. Idi na neku od sledecih strana i naci ces je. Quote
gavrosaurus Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Ja skinuo pre neki can "Volk" ali nikako da stignem da ga odslusam kako valja, nadam se u sledecih par dana ... Inace, pretraga (u mom slucaju) nije nasla predhodnu temu. Idem da probam opetH ali ... Quote
MC Hammer Posted November 3, 2006 Author Report Posted November 3, 2006 Ni ja nisam našao istu... Dakle... Daj link. Quote
Kakashi Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Po svemu sudeći, nestala je. A nije da nije bilo odgovora u poslednji godinu dana... Quote
MC Hammer Posted November 4, 2006 Author Report Posted November 4, 2006 Onda možemo reći da sam je podigao iz mrtvih... Quote
Misantrophil Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Sta reci legendaran bend,gledao sam ih pre dve godine kad su bili u SKC i ostavili su veoma jak utisak na mene.Inace jos nisam uspeo da nabavim Volk pa me interesuje kakav je Quote
gavrosaurus Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Pa, na osnovu ono malo sto sam uspeo da cujem, vrlo, vrlo tezak album za slusanje. Cine ga obrade (u Laibach fazonu, to dovoljno govori) nacionalnih himni. Inace, "NATO" je jedan od albuma koje sam najvise puta preslusao u zivotu ... Skinuo sam pre neki dan i 300000 VK/Paracelsus zvani "Satanic Techno" tako da ... Quote
m. Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 blah... oni su u zagrebu zadnji put bili nekako u isto vrijeme sa paradise lostom, pa ih ne pogledah... greshka zivota. Quote
oNe Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 VOLK je preteran album, veliki napredak u umetnickom smislu. Inace, na aktuelnom spotu za pesmu "Anglia", pratecem vokalu ( a i samim pojavljivanjem u spotu ) dorpineo je i pevac grupe Dekubitus. Inace je lik proglasen za slovenackog Satana Panonskog ali ga ovde gledamo u nekoj poptuno pop varijanti. Za one koji nisu videli spot evo vam direct-link: http://www.youtube.com/watch?v=OF0AqPujjaM uzdravlje!! Quote
Misantrophil Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 jer moze neko da okaci Volk na Rapidshare ili megaupload Quote
oNe Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 (edited) ja sam ga skinuo pre mesec dana na ovom linku, pa valjda jos uvek sljaka (tu imas linkove i za rapid share i mega upload i jos nekoliko): http://mp3db.ru/post.php?pid=1118 Edited November 5, 2006 by duruman Quote
Misantrophil Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Nazalost nijedan link vise ne radi Quote
oNe Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 hm.... a sto lepo ne zamolis nekoga ko visi na soul seeku da ti to skine sa neta? Tamo ga imas 200%!!? Quote
Sinstrel Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Ja cuh sinoc od druga da je album bash losh... navodno album je sachinjen od raznih drzavnih himni obradjenih u Laibach fazonu... hmmm... zbun... Quote
coil.worm Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Ja cuh sinoc od druga da je album bash losh... navodno album je sachinjen od raznih drzavnih himni obradjenih u Laibach fazonu... hmmm... zbun... Cuo i ja da je nevidjeno los, da je album veka, i da je onako, nist posebno. Nista ti to ne vredi dok ne preslusas, mada, pustio sam ga 2 puta, tako da zaista neznam Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Uopste nije los...Nacisto je istripovan,ali nikako los.... tacno su uhvatili svaku crtu,svake zemlje koju su uzeli... Ali pesma na kineskom.... Vrh... Quote
oNe Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Album je odlican, samo ti treba malo vremena da se priviknes na novi zvuk kao u ostalom i na svakom albumu Laibacha, prelaz sa prvog na drugi, sa Natoa na Jesus Christ, tako i sa Anthemsa na Volk. Nego, da li neko poseduje Laibachov projekat "Titan" ili Laibachove obrade Bacha??? Quote
gavrosaurus Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Inace, likovi iz te ekipe imaju jos jedan, sasvim solidan album, mozda cak i bolji od "Paracelsus", to bi bio - 300000 V.K. - "Also Sprach Johann Paul II" Quote
oNe Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 slusao sam, to mi je malo previse artificijalno u odnosu na Laibach. Imam preko 70 diskova Laibacha ali ona dva glupa diska ne mogu nigde da pronadjem, pa cak ni na torrentima.... Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 U,pa ne znam...Meni je "Also Sprach Johann Paul II" previse trance album,ali sta ocekivati od Laibacha..... Quote
Misantrophil Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Pa sta ako je trance bas je do jaja taj album Quote
gavrosaurus Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 (edited) Concerning Laibach ... Meni se "Leben Heisst Leben" extra dopada, recimo! Ima jedan deo, takodje na "Opus Dei", uvod u FIAT koji obozavam ... Prvih 5 stvari sa tog CD-a otkidaju! Uopste, "Opus Dei" jako gotivim, to je bio prvi Laibach koji sam cuo. Edited November 8, 2006 by gavrosaurus Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Meni je i dalje najdrazi Jesus Christ Superstar.... Njime sam skinuo Laibach djanu i tako... Opus Dei svakako,ali i W.A.T. mi je super.... @ Misantrofil....Nemam nista protiv trance,opusteno;D Quote
Recommended Posts