MissionVao Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 4.2. BG, 5.2. NS, 6.2. NI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kliNac u sjeNci Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 idem na laibach, i to po prvi put. i nadam se da nece previse "Volk" forsirati, iako je to Volk-tour, pa iako je album ok. ali mi nekako pomenuti album nije za live. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 JA bih voleo da bas sviraju VOLK i neke stvari iz osamdesetih, vec su mi dojadile "God is God" i "Tanz Mit Laibach".... mada....Laibach je to, pa im je sve oprosteno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pirate Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Evo iskopao sam negde set listu: Germania America Anglia Rossiya Francia Italia España Yisra’el Türkiye Zhonghuá Nippon Slovania NSK encore Tanz mit Laibach Alle Gegen Alle Du Bist Unser Hell: Symmetry Achtung! Das Spiel Ist Aus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 i sta kao tek ce na 15toj stvari da uvedu devojke? Nesto ti tu ne stima, ono gore je listing pesama sa Volka, tacnim redom kojim idu na disku a ovo dole je mozda deo liste ali nikada do sada nisu zavrsavali koncert sa Das Spiel Ist Aus, uvek je to bila "One Nation" ili "God is God"... ali posto je ovo Volk turneja, verovatno ima 70% istine u toj listi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pirate Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 i sta kao tek ce na 15toj stvari da uvedu devojke? Nesto ti tu ne stima, ono gore je listing pesama sa Volka, tacnim redom kojim idu na disku a ovo dole je mozda deo liste ali nikada do sada nisu zavrsavali koncert sa Das Spiel Ist Aus, uvek je to bila "One Nation" ili "God is God"... ali posto je ovo Volk turneja, verovatno ima 70% istine u toj listi. Tako sam iskopao. Kaze lik koji je ovo postavio da ce da vrte co Volk uzivo. pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 e bas bez veze kud ne snimih nastup sa exita, nema ga nigde na netu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kliNac u sjeNci Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 nisam odusevljen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 U ne svidja mi se set lista posto novi album jos nisam slusao,ajde stvarno ako nije nekome problem da ga nakaci na rapidshare ili megaupload please Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Mene zivo zanima kako ce te pesme da izvedu live?? Bice tu gomila pomocnika. Novi album je jedno umetnicko remek-delo. I can't wait!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Koliko je karta za BG koncert, zna li neko (pretpostavljam da je vec pomenuto, al' 'ajde)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Калавера Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 SKC, 1000 dinara. Evo set liste iz Genta (24.11.): 1. Germania 2. America 3. Anglia 4. Rossiya 5. Francia 6. Italia 7. Espana 8. Yisrael 9. Turkiye 10. Zhonghua 11. Nippon 12. Slovania 13. NSK ----------------------- 14. Tanz mit Laibach 15. Alle gegen Alle 16. Du bist unser 17. Hell : Simmetry 18. Achung! 19. Das Spiel ist Aus ---------------------- 20. LAIBACH Turbo-Volk MIX by iTURK Predgrupa im je bio lokalni bend Nid & Sancy, a pred sam nastup Laibach-a su puštane partizanske pesme. Volk deo su izveli sa Milanom ispred tri klavijature i bubnja. Za jednom klavijaturom je bila Mina Spieler (vokal sa Ohne Dich remiksa). Uz svaku pesmu su puštani odgovarajući klipovi na video bimovima. Nakon toga pauza, izmene na bini i pojavljivanje dobošarki sa kojima počinje WAT deo. Miks na kraju je pušten sa razglasa i sačinjen je od najvećih hitova. Ne verujem da će u Beogradu biti većih izmena u listi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John5 Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Ja sam imao nameru da idem na koncert u SKCu ali dolaze Maideni, moram stekam kintu-tako da je laibach otpao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 pa Mejdeni su ti tek u martu! Imaces dva meseca da skupljas po 50 din dnevno i skupices za kartu... Laibach je ipak......LAIBACH!.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Ja vec uzeo kartu. Inace redovan sam na Laibach koncertima, prvi red sa desne strane. Strojim uvek ispred bubnjarke koja se zove Natasa. Kakav pogled, kao prava nacistkinja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 A da nisi primetio da udara "fake" u bubnjeve? Hocu da kazem da postoji mogucnost da nisu ozvucene a one udaraju onako ovlas po dobosima. Ja nikada nisam bio toliko blizu da mogu da ocenim. Ako ti jesi, onda si cuo kako zvuci dobos. Svaki komentar je koristan jel se jos uvek pitam da li udaraju "fake" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 (edited) pogledao sam koncert iz Francuske iz decembra 2006. Mislim da ce oni koji ne vole i nisu slusali novi album da budu prilicno zateceni na koncertu. Prvih 60 minuta samo novi album a onda 5 "starih" stvari i to sa WAT-a i to lista ne ide onim redom kao gore copy-pasteovana vec se menja u zavisnosti od zemlje u kojoj sviraju. MMMM.....Ne mogu da docekam!!! Edited January 21, 2007 by duruman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Sa jedne strane to je shit sa druge strane osvezenje... bilo bi mi smor da treci put za redom gledam isti koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 (edited) A ja bih tako voleo da cujem uzivo ovu stvar: DRZAVA Drzava skrbi za fizicno vzgojo ljudstva, posebno mladine, v svrho dviganja narodnega zdravja, narodne, delovne in obrambne sposobnosti. Ravna cedalje bolj popustljivo, dopusca se vsa svoboda. Oblast je pri nas ljudska. Mi smo more krvi prolili za bratstvo I jedinstvo nasih naroda: e, necemo nikome dozvoliti da nam dira ili da nam ruje iznutra da se rusi to bratstvo I jedinstvo.... Oblast je pri nas ljudska Edited January 22, 2007 by VEPAR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 A da nisi primetio da udara "fake" u bubnjeve? Hocu da kazem da postoji mogucnost da nisu ozvucene a one udaraju onako ovlas po dobosima. Ja nikada nisam bio toliko blizu da mogu da ocenim. Ako ti jesi, onda si cuo kako zvuci dobos. Svaki komentar je koristan jel se jos uvek pitam da li udaraju "fake" Dobosi su ozvuceni, stajao sam u prvom redu na zadnja dva koncerta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAVATAGE Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Ne razumem ih ali jebi ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Iskopacu na netu najbolje tekstove o njima pa cu ti ih poslati. To je jedini nacin da ih skapiras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 LAIBACH je potvrdio da ce 5. februara (dan posle velikog Beogradskog koncerta) nastupiti i u Novom Sadu i to u dosta manjem klubu i izdanju. Koncert ce se odrzati u klubu "Exit Gradiliste" a cena ulaznice ce biti 600 din. Na ulazu ce cena biti 800din. Broj karata je ogranicen i karte se mogu pronaci u IPSu i Mungosu od 15. januara. Pa za one koji ce se zadovoljiti manjim koncertom i manjom cenom ulaznice bice ovo odlican provod! Ja ipak palim i na jedan i na drugi koncert. joj ,pa nemojte ovo da mi radite....ja strashno volim NS i samo mi treba neki dobar razlog da opet odem gore haha..elem ,vec sam skinula plakat za cert u BG-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Konacno sam uspeo da nabavim volk i ono sto sam malo cuo od albuma zvuci ok i zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 videces kako ce te sve pesme pridobiti intenzivnijim slusanjem. Ja ne mogu da prestanem da slusam "France" i "Yisrael"..... Odlican album.... Vec sam poludeo od cekanja koncerta...... !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts