Person Who Fart Bubbles Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Mozda i ima ova tema, ali je ja nisam video, tako da... Nemam nameru da pisem onaj standardni biografski uvod jer je ovo Arcturus. Svi moraju da znaju sve o njima... Nego, samo hocu svima da vam kazem (jer vas sve volim dragi moji forumasi) da obavezno, ali OBAVEZNO nabavite snimak koncerta koji je izasao na DVD-u i koji se zove "Shipwrecked In Oslo". To je najbolji jebeni koncert koji sam gledao u zivotu, bez preterivanja... Svako ko imalo sebe ceni mora ovo da nabavi. Svako dobro bagro. Quote
gavrosaurus Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Mislim da je tema na Avangardi ... Quote
Wolflord Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Nema veze, ja se prikljucujem ovoj temi ovde. Ja imam jedino "La Masquerade Infernale" i mogu da kazem da mi je na pocetku bio previse cudan! Kad sam ga bolje preslusao skontao sam da u sustini i nije tako los album. "Alone" je najbolja stvar sa albuma po meni. Jedino mi je zao sto nisam uspeo ostale albume da nabavim na CD-u, sve sto sam nasao bilo je u "old skul" fazonu, znaci na kasetama sa uzas losim snimkom pa se nisam trudio da ih preslusam a i smaraju me kasete. Quote
Grobodan Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 La masquerade Infernale...eh,kad je to cudo izaslo,jebem li ti,nisam znao sta me je snaslo... I cujem za ovaj koncert da je vrh,moram nabaviti. Quote
gavrosaurus Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Meni je "Aspera Hiems Symphonia" vrh vrhova i nalazi se u mojih Top 10 black metala svih vremena. To je album koji vredi za 3 albuma. Quote
Wolflord Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 To sam i ja cuo ali nikako da nabavim taj album! Quote
23/16 Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 samo hocu svima da vam kazem (jer vas sve volim dragi moji forumasi) da obavezno, ali OBAVEZNO nabavite snimak koncerta koji je izasao na DVD-u i koji se zove "Shipwrecked In Oslo". To je najbolji jebeni koncert koji sam gledao u zivotu, bez preterivanja... Svako ko imalo sebe ceni mora ovo da nabavi. Svirka je ekstra, ali mi nije jasno sta im je trebalo ono glupiranje na bini. Quote
Sinstrel Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Ja temu ne nadjoh na avantgardi... nemam pojma gde je nestala. Ali znam da smo tamo pisali i pisali... i sad je nema! Damn! Arcturus je izmislio Avant garde metal i nikako im nije mesto ovde. Inace su jedan od mojih deset omiljenih bendova i gledao sam ih uzivo pre dve godine. Uhh... Quote
Wolflord Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Blago tebi! Ja bih bas voleo da ih vidim uzivo. Quote
Misantrophil Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 The sham mirrors je najbolji album Quote
gavrosaurus Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Meni su Arcturus nekako neubedljivi bez Garma ... Quote
Misantrophil Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Da,Garm je zakon,ovaj zadnji album mi je zivi ocaj Quote
23/16 Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Da,Garm je zakon,ovaj zadnji album mi je zivi ocaj Isto sam i ja mislio kada sam prvi put cuo album. Sada, posle par meseci mogu da kazem da sam se zesce zajebao. Quote
Misantrophil Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Pa ja sam ga preslusao samo dva puta,ajde mozda mu i dam sansu Quote
gavrosaurus Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Ja mu vise ne dajem ni jednu sansu ... Imao je 2 ili 3 i to mu je bilo dosta. Muzika i nekako, glas - nikako! Bolje da je CD instrumental, ovako me glas samo ometa i dekoncentrise. Quote
Person Who Fart Bubbles Posted November 8, 2006 Author Report Posted November 8, 2006 Niste normalni, Vortex je bez premca najbolji pevac u Norveskoj! Kakav Garm... Uostalom, eno vam Ulverova izdrkavanja i HeadControlSystem pa uzivajte. Quote
Sinstrel Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Vortex car... Garm car na kvadrat... toliko. Quote
gavrosaurus Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Ових дана сам се нешто примио на Ulver па је некако било логично да провртим и Arcturus и опет се деси иста ствар: Чим сам једном чуо "Aspera Hiems Symfonia" већ следећег дана сам га чуо још једном, овај албум ме хипнотише, знам да ћу га слушати и сутра. Стварно је екипа на овом албуму изузетно добра. Сјајно, обожавам ово. Quote
Grobodan Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Rumors are running rampant that Norwegian extreme metal band ARCTURUS has decided to call it quits following the completion of its recent Australian tour. According to unconfirmed reports from fans that attended ARCTURUS' March 31 concert in Melbourne, ARCTURUS vocalist Simen Hestnaes (a.k.a. ICS Vortex, DIMMU BORGIR, ex-BORKNAGAR, LAMENTED SOULS) announced from the stage that the gig was to be the band's last. nadam se da ovo jebno nije istina... Quote
Sinstrel Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Garm, vrati se, vraaati, nemoj da srce patiiii... Quote
Misantrophil Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Ma Garm je 100 puta bolji od Vortexa,nekako mi se njegov glas uopste ne uklapa u Arcturusov zvuk Quote
Sinstrel Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Ma uklapa se ali je Garm car a Vortex nije. Quote
Grobodan Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 carevi su obojica,a sta vredi kad izgleda da nema vise arcturusa... Quote
Nilaya_Naamah Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 wtf?o cemu ti to?nesto zvanicno ili...? :( Quote
The Watchtower Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 "A lot of rumours have been going around after our gig in Melbourne. Simen [Hestnaes, a.k.a. ICS Vortex; DIMMU BORGIR, ex-BORKNAGAR, LAMENTED SOULS] opened the concert with the words 'Welcome to the last ARCTURUS show ever.' This is a decision we made some time ago. We all have a lot of things going on in our carreers and our lives, and therefore cannot find the time to continue working with this band. "We are humble and grateful to all the people that have supported and loved us over the years." R.I.P. Quote
Recommended Posts