Jump to content

Recommended Posts

Posted

znaci istina je... pricalo se da su imali nekih ekonomskih problema... sranje... sta je tu je

a ja poslednjih 2 nedelje bas uzivao u shipwrecked in oslo, odlican koncert... odlican bend

vratice se oni

• 2 weeks later...
Posted

Линк ка Arcturus дискографији, уколико некоме, нешто треба.

Они који нису сигурни шта желе а чули су за бенд, решење се налази овде

(а и иначе мислим да би цела планета требала да га има у колекцији):

Aspera Hiems Symfonia

• 2 months later...
Posted (edited)

greota mi da ovaj topic propadne skorz negde tamo levo ;)

inache nabavih ovaj shipwrecked in oslo audio i bas se odusevih :rockdevil: odlican izbor pesmica samo mi fale neke stvari s prvog albuma, plus super snimak plus super su odsvirali sve :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: mogu samo da zamislim kako izgleda DVD :pivopije:

Edited by dr WoI
Posted (edited)

Tek sad vidim ovo o raspadu benda...pf, sranje...mada imam osjećaj da će da se vrate za koju godinu, kao i većina norveških bendova tipa Emperor, Immortal...

Žive legende, "The Sham Mirrors" ostaje jedan od omiljenih albuma ever... uostalom - nick govori sve...

Edited by [kinetic]
Posted

@WoI

Мислим да могу да набавим и DVD, па донесем кад крене школска година. Фантастичан концерт.

• 11 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Svaki Arcturus album je fenomenalan. Jedino mi smeta pevanje na Sideshows Symphonies , lepo peva Vortex ali nije dovoljno cudno to pevanje za Arcturus nekako nije Gramovski. Gram je imao tako nekako posebni smek u pevanju, pogotovo se to najvishe izrazuje na La Masquerade Infernale . I ako mi je taj album fenomenalan ipak mi je Sham mirrors za nijansu drazi. :)