truliandedzombileš! Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 tako nešto ja i očekujem ispade sjajnosti tu i tamo, poneka smor deonica, al sve skupa govno biti neće Quote
obsessed by cruelty Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Meni je odlican prosli. Naravno SM neprevazidjen. Pokidace novi, valjda su za ovoliko godina napravili kvalitetnog materijala. Quote
Phallusifer Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Meni je prosli bio bas do jaja. Valjda ce ovaj da bude priblizno dobar. Quote
Јарослав Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 pa prosli album je bio prilicno los. pls Quote
Towards The Inevitable Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Prosli album je meni jebeno remek delo, narocito poslednje 3 stvari. Ako dosegnu te visine i sa ovim mogu slobodno da nakrive kapu. Quote
Јарослав Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 dobra je stvar, ali nekako mi se čini kao da nije završena, kao da ima još štošta tu da se kaže i je l' to do mene, ili je produkcija mogla da bude dosta bolja? Quote
Towards The Inevitable Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 Dakle povratak sa organic svirke na igranje sa elektronikom i spacey aranzmane... Meni je super pesma, bas mi prija. I produkcija mi je ok. Predvidjam dobar album. Quote
Talvi Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 opičena je pesma, zanimljiva je, a produkcija me podseća na zlatno vreme 56kbps ripova na verbatim diskovima Quote
Towards The Inevitable Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 Znao sam da ćeš biti oduševljen. Pa iskreno, nisam odusevljen, ali evo, tebi za ljubav, neka se vodi kao da sam odusevljen. 1 Quote
kuruz Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 meni malo pretrpana, iako je ono glavno odlično samo da su izbacili neke detalje bila bi sjajna Quote
kuruz Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 Vulture Industries supporting Arcturus with Krakow and Seven Impale Quote
Face Of Melinda Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 Vulture Industries supporting Arcturus with Krakow and Seven Impale Dzizus... so want to be there... Quote
azal Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 pesma je u fazonu da im neko preti pistoljem da naprave pesmu koja zvuci kao stari arcturus i oni daju sve od sebe da ubace svaki fazon za koji mogu da se prisete Quote
Berliner Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 refren je dobar ali sve ostalo mi zvuci preko kurca i rastegnuto. prosli album je u proseku pojam za ovu stvar. Quote
obsessed by cruelty Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Na prvih par puta mi ne lezi stvar nikako, videcemo kako ce to da bude u sklopu albuma i kad se islusa vise puta... Ima kul delova, ali niti mi je to dovoljno ubedljivo, pesma mi sama po sebi neinspirativna u picku materinu, kao sto rekoste vec... Mada iako mozda prevelika ocekivanja imah, koliko god da sam hteo novi Sham Mirrors, nekako sam i znao da ce da bude neinteresantniji i razvodnjeniji Sideshow Symphonies... Jebiga.. Nadam se da cu da promenim misljenje kad izadje ceo album i kad ga dovoljno puta obrnem. Produkcija je smece neverovatno, jebote, ljudi, 2015.... Quote
Talvi Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 dobar dan http://www.mediaboom.org/427508-arcturus-arcturian-2015.html Quote
Recommended Posts