Phallusifer Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 Au ne seri odmah se skida ne mogu da verujem jebo te Quote
Towards The Inevitable Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 Ja sticajem okolnosti ovo necu slusati do sutra sigurno, pa vas toplo molim da napisete utiske neke ovde sto pre. Yours truly. Quote
azal Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 bolje zvuci bubanj na draconic - conflux nego na ovom albumu svega mi Quote
Kumodraski Vo Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 ^izlgeda da su napravili neku sprdnju, u arhivi se nalaze neki ogavni zoofilski snimci. Ne skidati. Ja sticajem okolnosti ovo necu slusati do sutra sigurno, pa vas toplo molim da napisete utiske neke ovde sto pre. Yours truly. Quote
Лука Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 (edited) Au, baš loše zvuči Vortex, tipa ono Garm imitiranje na početku. Prvi utisak baš mlitavo. Edited April 27, 2015 by Лука Quote
azal Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 dada, ja sam bas na ivici da ugasim. stigao do cetvrte. bas se krevelji previse Vortex. vise zvuci kao neki cirkusni vintersorg. dosta komicno. Quote
Phallusifer Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 Ja poceo, pa pustio La Masquerade Infernale malo, pa The Sham Mirrors, i onda nastavio ali tesko ide. I ugasio na Game Over Ne mogu vise, pretera ga Vortex ovde. Nastavljam sa ostatkom sutra. Quote
obsessed by cruelty Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 Na Game Over ladno izreciklirana Ad Astra. Quote
Lou Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 Kada čovek sluša Vortexa kako peva ovde, mora da se zapita kako bi stari albumi zvučali sa njim. Jasno je da na Sideshow Symphonies nije imao previše uticaja pri pisanju pesama, budući da je bio takoreći novajlija u bendu, uprkos pozamašnom pedigreu, pa i ranijim gostovanjima (dok je Garm bio za mikrofonom). Možda je upravo zato taj album bio mlak, čulo se da bend više puca na siguricu, nego što se odvažava da uradi nešto nesvakidašnje, nalik svojem uratku na prethodnim albumima. Srećom, bend je, nakon mnogih peripetija, raspadanja i sastavljanja, ovakvih i onakvih izjava – proradio, u potpunom smislu reči. Vortex je tu da utiče kako svojim glasom, tako i samim prisustvom i energijom i da pruži najbolju i najubedljiviju vokalnu izvedbu svoje karijere (možda i karijere benda). Svestranost i fina izbrušenost njegovog glasa (mada, moram priznati da ovako nešto nisam očekivao nakon nastupa na Brutal Assault-u pre tri godine i mnogobrojnih snimaka reformiranog benda) su sveprisutni i svojom jačinom i zajebanošću prevazilaze sva očekivanja. No, nije Vortex jedini faktor. Sverd je na sebe preuzeo i deo gitara tokom snimanja albuma, te sa Knutom čini odličan tandem. Njihovo zajedničko umeće i vizija, računajući i gitare i klavijature, čini drugu polovinu uspeha povratničkog albuma. Preplitanje ideja, suludi aranžmani i njihova nepredvidivost kao da su preuzeti direktno sa La Masquerade Infernale; kao da, uz pomoć nove snage, nastavljaju ludilo koje su odavno započeli i guraju granice eklekticizma. Naravno, sigurno postoje stari fanovi koji se još uvek kunu u Aspera Hiems Symfonia i ne mogu da prebole Garmovo napuštanje ekipe – ali, ako se Arcturian sagleda nezavisno od ličnih naklonosti i istorijskog konteksta, u pitanju je, bez pogovora, najbolji album u karijeri benda. Nema sumnje da će eksperimentalna priroda novog čeda nekoga odbiti pri prvom obrtu, ali trud ponovnog slušanja će se u potpunosti isplatiti, jer, na kraju, zvuči kao Arcturus koji znamo i volimo. Quote
Џрк Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 jel i Arcturus daje sendvic i dnevnicu, ili su kod njih bolji uslovi 1 Quote
Chicken Little 420 Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 meni je ovo skroz okej, warp je sjajna pesma Quote
Kumodraski Vo Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 Ma ekstra je album ne znam sta seruckaju ovi, pevac je skroz na mestu. Samo da je malo zvuk cistiji. 1 Quote
23/16 Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 Zvuk je katastrofa, a i album je mogao biti bolji. Sacekacu da krene turneja, pa ako sviraju dosta starih pesama posetiti neki od koncerata. Quote
Captain Spaulding Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 Meni je drago sto su izbacili album posle 10 godina, ma kakav bio. Poslusao sam mnogo razocarenja ali ovo nije medju njima. Ne kazem da me je album oduvao, but it's good they are back! 1 Quote
Grobodan Posted April 29, 2015 Report Posted April 29, 2015 Meni se sviđaju recimo black metal momenti u prvoj i trećoj pesmi, ima i ludila nekih ali... produkcija. Majko rođena šta je ovo. Zvuči kao Kuruzova noćna mora, kao da troluju jbt. Još sam na sluške slušao, bukvalno uši bole. Jedan od najgore produciranih albuma ikad. Sad se neko možda priseti priče o novom Gardijanu i kaže da sam sebi skačem u usta ali ovo je stvarno ekstrem. Quote
kuruz Posted April 29, 2015 Report Posted April 29, 2015 Zvuči kao Kuruzova noćna mora, kao da troluju jbt. meni album fino legao moguće zbog toga što sam pre desetak godina slušao neke 128 kbps ripove Artcurus albuma, pa se navikao na ovakav zvuk Quote
kuruz Posted April 29, 2015 Report Posted April 29, 2015 ima deja vu osećaj, sve čekam da čujem "for to end yet again" ili "this dead orchestra" Quote
Јарослав Posted April 29, 2015 Report Posted April 29, 2015 meni je dobar album, ali kapiram najviše zbog toga što sam želeo da bude takav da je bolja produkcija, kapiram da bi generalna ocena bila dosta veća Quote
KazimKazim Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 Dobrae ova skrnava '90te produkcia, valja se vratiti malo u retro...samo kad nie otpanjeno kao kod Fleshgod Apocalypse, da kida bubne opne Quote
Џрк Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 meni album fino legao moguće zbog toga što sam pre desetak godina slušao neke 128 kbps ripove Artcurus albuma, pa se navikao na ovakav zvuk Dade mi ideju - prvo cu da konvertujem album u 64 kbps, kapiram da ce tako bolje zvucati Quote
Captain Spaulding Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Mono midi Ma to je sve deo plana, za par godina ce da urade remaster xD Quote
Recommended Posts