Џрк Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Lunar, ovaj sa brkovima u prvom planu lici malo na tebe Quote
Feral Ghoul Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Ovo su odlicne vesti : After being dissed by Dimmu Borgir last weekend - [Link] - vocalist Simen "ICS Vortex" Hestnæs' webmaster has revealed the man's future plans: "I think that now is the right time to post some news on the future music plans of ICS Vortex. Simen will have a meeting with Lamented Souls in mid September to plan a new release and a few gigs in Norway. There is another meeting also planned with Arcturus members to discuss about the future of the band and a possible reunite. Nothing's for certain yet but keep visiting back the page as more announcements will take place about Simen's projects in the very near future!" Quote
Feral Ghoul Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Posted 25 juli 2009 - 02:44 Toliko nov da niko nista nije napisao do juce .....wannabe brainiac Quote
Feral Ghoul Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Pa jel ovo vezano za Acrturus ili za DB ? Mozda neko ne voli DB pa samo gleda na A temi ? Sto pokusavas da budes pametan ? Quote
Talvi Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Vidi ovako: na ovom podforumu diskusije se ne vode na normalan nacin. Na Immortal temi pricamo o tome da li su Darkthrone pank bend, na Marduk temi pricamo o sisama i Carpathian Forest-u a na DB temi govorimo o Arcturus-u i Borknagar-u. A posto je ovaj podforum veoma "retko naseljen" i sve jedni te isti ljudi citaju i vode diskusije, to nam u potpunosti odgovara. I ti to ne mozes da promenis, jedino mozes da se pridruzis. Quote
Talvi Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Pa naravno. Kod mene su dva podforuma stalno oznaceni kao procitani (odnosno marked as read ) - black i death. Quote
Brynhildr Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Ja na Deathu pratim samo poneke teme. Quote
kuruz Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Meni samo Sport i Obaveštenja uvek pročitani. Quote
Grobodan Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Meni je uvek ceo forum procitan Quote
Narsil Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Vidi ovako: na ovom podforumu diskusije se ne vode na normalan nacin. Na Immortal temi pricamo o tome da li su Darkthrone pank bend, na Marduk temi pricamo o sisama i Carpathian Forest-u a na DB temi govorimo o Arcturus-u i Borknagar-u. A posto je ovaj podforum veoma "retko naseljen" i sve jedni te isti ljudi citaju i vode diskusije, to nam u potpunosti odgovara. I ti to ne mozes da promenis, jedino mozes da se pridruzis. Потписујем. Све је рекао. Сисе култ! Quote
Lunar Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Peder Vortex se vraca da drugi put sjebe Arcturus. :/ Quote
Talvi Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 (edited) Kod mene linija ide ovako: Arcturus: Vortex > Garm Borknagar: Vintersorg > Vortex > Garm Volim ja Garma, ima lik super glas, ali mi se Vortex bolje uklopio od njega u oba benda. Ali mi je zato Borknagar (naj)bolji sa Vintie-jem. Edited September 3, 2009 by Talvi Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Talvi ubo si ga u centar Quote
Lunar Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Garm je imao specifichan i veoam interesantan vokal bash onakav kakav treba da ima avant./prog. black metal, a Vortex lepo peva stvarno ali dok ga slusam zvuchi mi ko bilo koj vokal sa nekog simfo metal benda. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Vortex se amaterski bavio glumom i besedenjem,sto je i poenta arcturus tekstova ,i treba da zvuci dramski i operski Quote
Talvi Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Pa da, to. Uz Vortex-a Arcturus mi zvuci kao... hm... nekakav bizarni svemirski cirkus, i upravo takvog ga i najvise volim. Quote
Grobodan Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Kod mene linija ide ovako: Arcturus: Vortex > Garm Borknagar: Vintersorg > Vortex > Garm Volim ja Garma, ima lik super glas, ali mi se Vortex bolje uklopio od njega u oba benda. Ali mi je zato Borknagar (naj)bolji sa Vintie-jem. Sve tacno, sem ovo za Vintersorga, Borknnagar mi je najgori sa njim. Quote
Talvi Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Nemas pojma. Meni je "Origin" definicija muzickog savrsentstva. Quote
Grobodan Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Origin je dobar ali Epic je epic fail. Quote
NYX 218 Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Pa da, to. Uz Vortex-a Arcturus mi zvuci kao... hm... nekakav bizarni svemirski cirkus, i upravo takvog ga i najvise volim. Slazem se! Vortex ima jako specifican glas i to je ono sto daje i posebnu boju Arcturus-u sa njim. Quote
Svart Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Evo sta kaze Hellhammer u septembarskom broju Sick Drummer casopisa: How did you feel when Arcturus broke down? HH: The breakup of Arcturus was a spur of the moment - kind of thing. Because of Vortex in Dimmu Borgir, mainly. So we just announced it on the last day in Australia, "This is the last circuit of Arcturus!", and the other members were like, "Is it?". Arcturus will get back together again with or without Vortex. We've already talked to Garm, and he is eager to do it, so there will be more Arcturus for sure, we just need to get our stuff together, and get the right scheduling together. Quote
Recommended Posts