Vlaja Buraz Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Svi vi koji željno iščekujete nove albume Nevernih beba, Gunsa i Kerbera... Gubite se odavde. OVO JE BUDUĆNOST. KRAJNJE GRANICE PLESNOG ROKENROLA. ŠTA VIŠE REĆI OD TOGA DA JE PRVI SINGL SA NOVOG ALBUMA PJESMA POD IMENOM "I BUY THE DRUGS". Dodatna adresa: http://www.myspace.com/electricsixmusic Quote
Tatyannahhh Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 I've got something to put in you I've got something to put in you Quote
Sinstrel Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 (edited) Boro vodi me u onaj tvoj bar da pleshemo uz rokenrol! Super bend btw... Edited November 4, 2006 by Sinstrel Quote
Vlaja Buraz Posted November 22, 2006 Author Report Posted November 22, 2006 (edited) САМО ЈЕДНО МАЛО ПОДСЈЕЋАЊЕ НА ТРЕНУТНО НАЈБИТНИЈИ БЕНД НА ПЛАНЕТИ. Као бонус, један хит са њиховог првог албума: http://www.megaupload.com/?d=7HZNNLIV Edited November 22, 2006 by Boro Quote
medjutim Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Electric 6 razbiVa. Drugi album je bio malo tanak, ali Switzerland je super. Quote
Vlaja Buraz Posted November 23, 2006 Author Report Posted November 23, 2006 Е, и ја сам тако некако мислио. Али више не. Елем, прошле године сам добио други албум, послушао пар пута, и у реду. Чинио ми се превише гаражан и на моменте напоран, као да је нестала та углађеност продукције + што није било пјесама попут "I'm the Bomb" (то ми је иначе омиљена ствар са првог албума)... И, падну они у неки заборав, у реду, стално слушам неке нове ствари и тако. И, онда, прије неких мјесец-два, на једној интернет страници сасвим случајно налетим на линк за њихов нови албум. Био сам поприлично збуњен, у ово вријеме је годину дана релативно мала пауза у том послу. Ништа, нема ту пуно размишљања, посебно с обзиром да уживам у чарима брзог интернета, скинем нови, убацим у ротацију. Видим није лоше, није ми ни претјеран, али полако. Мислим, и да је најгори на свијету, морам поштовати албум са којег долази пјесма "I Buy the Drugs"... И, у реду је све то, пријавим се на MySpace, нађем њих тамо, погледам спотове и тотално се опет залијепим за бенд. Посебно ми је драг спот "There's Something Very Wrong with Us", а и пјесма, јер има атмосферу пјесме са првог албума поменуте на почетку... Опет, све је то у реду, него, онда набацим на рачунар сва три албума и почнем их слушати редом. А онда полако почнем прескакати ствари са првог албума (знам их већ напамет). Па неке са трећег. А онда сконтам да су "Devil Nights", "Dance Epidemic", "Future Boys", "Jimmy Carter" одличне ствари.... А, "Future Is in the Future" вртим дневно по макар 10 пута. YOUR BODY GOES TO WASTE EVERY MINUTE YOU DON'T GIVE IT TO ME (Кад будем мијењао потпис, тај ће стих наћи своје мјесто.) Quote
Kokopelli Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Ja sam ih sasvim slučajno počela slušati iako su mi sa namjerom bili narezani. Našli su se na disku sa A.Cooper-om, a kada se on završio, a ja čistila akvarijum, player čudno obrnu njihov folder (ikao je prethodni golfer bio na repeat-u) i ja se totalno iznenadih: "Šta? Šta? Kakav je ovo Kuperov album?" Slična stvar se desila i sa Morphine-om. Ne vjerujem ja u slučajnosti. golfer=folder Quote
Dushan S Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 А, "Future Is in the Future" вртим дневно по макар 10 пута. Future is in the future jebe majke. To je jedina (bar da se ovog trenutka mogu setiti) pesma IKADA koja je u stanju emitovati potpuno suprotstavljene emocije. Pošto je parodična i celo izvođenje je takvo kakvo je ona je smešna i zabavna, mislim, sve njihovo je smešno i pozitivno zabavno, ali je pesma istovremeno i nekako jezivo tužna iako ne umem zaista objasniti šta je razlog, tekst je sumanut ali nekako zvuči kao da je on takav lik, kao da ga je riba šutnula i on zaista pati, ali on ne ume drugačije patiti nego na taj njegov način pa je to onda simpatično i smešno. Uf. Treba to objasniti Quote
Vitamin K Experience Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Kad smo već kod spotova. Radio Ga Ga je jebeni vrh. Ako se čovek ikada okretao u grobu to je za vreme svakog, bilo kućnog ili javnog, emitovanja ovog multimedijalnog zgoditka. Quote
Vlaja Buraz Posted November 26, 2006 Author Report Posted November 26, 2006 Dušane, a "Cats in the Cradle"? Pjesma meni krajnje pozitivno zvuči, a kad skontaš tekst, dođe ti da se... Mada, mislim da nisi na tako nešto mislio pa će trebati dodatno objašnjavanje. http://www.megaupload.com/?d=WK0EEEQC Eto je, "Future Is in the Future". Inače, instalirajte MegaUpload toolbar, registrujte se, vrijedi. A toolbar ne smeta, lako se isključi i kao da ga nikad nije bilo. Elem, ja sam ovu pjesmu shvatio kao dijalog, između, nadajmo se, ubedačene ženske osobe koja dolazi u klub i plesača koji joj nudi utjehu. I'm a Man, not a Disco Ball!!! A "Radio Ga Ga" je stvarno kraljevski momenat. Meni su zubi od svega najjači. Quote
Vlaja Buraz Posted August 15, 2007 Author Report Posted August 15, 2007 (edited) Novi album je spreman, puno ime je: I SHALL EXTERMINATE EVERYTHING AROUND ME THAT RESTRICTS ME FROM BEING THE MASTER I u skladu s tim (izlaskom, a ne imenom albuma), 4 nove pjesme za slušanje na: http://www.myspace.com/electricsixmusic Ja ne mogu da vjerujem. Usljed problema sa netom uspio sam poslušati samo prvu od 4, "Down at McDonnelzz", ali, ova stvar ide u top5 E6 pjesama ikad. Stvarno prejaka stvar, nije baš hit karaktera, nema pjevljiv refren, ali su svi ostali elementi tu, plesna ritam sekcija, rif, falset pjevanje, solo na seksafonu + dosad odsutan elemenat, jeben solo na gitari. Ili ovo, ili možete u pakao čekajući nove albume Gansa i Kerbera. Edited August 15, 2007 by Vlaja Buraz Quote
Council A Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 (edited) Electric 6 razbiVa. Drugi album je bio malo tanak, ali Switzerland je super. Hm, a meni Senor Smoke keva. Odlican bend. Ne znam sta vise da dodam. Keva . Dick Valentine drzi vrh na mojoj nezvanicnoj listi sex simbola . Novi album, fino, fino.. Edited August 16, 2007 by Council A Quote
VoivodBG Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 genre: indie // electronic // alternative disco origin: Detroit, Michigan, USA Released: October 21, 2008 * * * length: 44' 53" bitrate: ~233kbit , vbr size: 72 Mb :: TRACKS :: 01. Gay Bar Part 2 2:42 02. Forumla 409 3:42 03. We Were Witchy Witchy White Women 3:55 04. Dirty Ball 3:39 05. Lovers Beware 3:19 06. Your Heart Is Rising 3:31 07. Untitled 3:14 08. Heavy Women 3:14 09. Flashy Man 2:04 10. Watching Evil Empires Faill Apart 3:58 11. Graphic Designer 4:36 12. Transatlantic Flight 4:01 13. Making Progress 2:58 http://rs127.rapidshare.com/files/141332151/E2145-www.mediaportal.ru.rar Quote
Vlaja Buraz Posted August 31, 2008 Author Report Posted August 31, 2008 Odlično, za danas pored jedne ružne vijesti evo ovo da malo ublaži. Hvala za link. Usput, ako nekome treba, prodajem E6: Fire (potpuno nov) original disk za 10 eura ili mijenjam za odgovarajući kult cirka St. Anger. Quote
VoivodBG Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Pitacu jednog ortaka da li bi zeleo da kupi disk, ako bude bio spreman za transakciju saljem ti sve podatke na pp. Sifra: Cistim perem, kuvam aka Dobar Domacin. Quote
VoivodBG Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 E onako mi je ovaj album, nekako mi je malo vrludav sto se tice celog njihovog stila, mislim da im nije trebalo da rade gay bar pt.2, malo mi je to jereticno. Izdvojio bih bas dve hiticne pesme (ako ne urade spot za njih bice bruke i sramote) graphic designer i transatlantic flight. Quote
Queen_of_the_ryche Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Let's start a war, start a nuclear war....hilarious! Quote
Kvrag Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 Evo i novog albuma : http://mediaportal.ru/mp3/188254-electric-six-kill-2009.html Quote
Vlaja Buraz Posted July 26, 2015 Author Report Posted July 26, 2015 Ова тема чами а прича се о тамо неким Мешагама. Него, реално, чами јер су им посљедњих пет албума знатно лошији од првих пет. Али опет! Концерт! Ух! Тачно ме натјерало да тешком муком пажљиво преслушам новије албуме... има ту пар финих пјесама, тренутно склапам модерну синт-поп Е6 компилацију "за кола". 1 1 Quote
Vlaja Buraz Posted July 29, 2015 Author Report Posted July 29, 2015 Компилација је сведена на нешто мало испод 80 минута. Још се ради... Да се мало представе албуми из "међувремена"... The concept of the human zoo has existed inart and literature for centuries, thus Electric Six recognizes and accepts it is not breaking new conceptual ground by naming its tenth studio album Human Zoo. From the opening track, Karate Lips, the album takes the listener into a teenage karate tournament for girls as refereed by Def Leppard. The crunchy guitars hit you in the face like a teenage foot, and you immediately remember why you purchased or illegally downloaded this latest Electric Six album. Like many E6 albums, Human Zoo does not have one defining sound; rather, it is a sampler plate of the entire history of rock and roll music. Like Motown ... now they are doing Motown. Alone With Your Body is the feel-good necrophilia anthem of the summer, and sees the band embracing this oft-overlooked section of their hometown s musical history. From there we ramble into the spaghetti-western marching-band good times of Gun Rights, the triumphant Disnification of I ve Seen Rio in Flames, and the absurd hip-hop of (Who the Hell Just) Call My Phone. But it s not an E6 album until the closer is better than the rest of the record combined. The gorgeous, haunting pop of The Afterlife might be the greatest thing the band has ever done. Ever. И чињеница, "The Afterlife" разбија. Поред ње, јако добре су "Alone with Your Body" и "Satanic Wheels", остало углавном је чиста зајебанција и радио драма. Quote
Vlaja Buraz Posted October 8, 2015 Author Report Posted October 8, 2015 Нисам уопште био обавијештен, па то је нови албум, традиционални октобарски, имена Bitch, Don't Let Me Die!... Има код браће Руса у формату без губитка квалитета, уз регистрацију на локацији. А ове године је изашаo и двоструки албум обрада и раритета, Mimicry & Memories. Quote
Recommended Posts