HellasVerona Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 bio bih mnogo zahvalan kada bi mi neko nesto napisao o ovoj grupi... nasao sam nesto sitno na metal archives i na topicu od abonosa ali kao sto rekoh sitno search foruma nije dao neke rezultate jel postoji to jos, jel imaju kakav album, ako ga imaju gdje kupiti, ako nemaju jel imaju demo, gdje ga skinuti ili bilo sta... na sta lici taj projekat? hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Bila je njihova biografija na serbian metal-u, ali je verovatno skinuta zbog neaktivnosti benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Grotesque_ Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Prvo su se zvali "The Bloody Earth" i izdali album "Requiem Of Weeping Souls " 1996. godine. Posle toga se preimenovali u "Duh Predaka". To je sve sto znam... Bend je iz Nisa, inace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVerona Posted November 6, 2006 Author Report Share Posted November 6, 2006 Prvo su se zvali "The Bloody Earth" i izdali album "Requiem Of Weeping Souls " 1996. godine. Posle toga se preimenovali u "Duh Predaka". To je sve sto znam... Bend je iz Nisa, inace. ok njih sam vidio u walk katalogu vjerovatno ih nece biti problem nabaviti ali nemoguce da niko nema pojma sta je bilo kasnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Grotesque_ Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Pa, stvarno nisam siguran... Pitaj Maxa il` neku takvu staru kuku! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Pa, necu se ubrajati u starije kuke, ali ovaj bend kao i da ne radi... Sretao sam clanove tu i tamo (Hellhammer fest, kad smo svirali u Krusevcu bile su devojke koje su tu pevale, ili pevaju i dalje), ali snimaka nigde, kontakata nigde... zato sam i skinuo biogradiju sa SerbianMetala... nema njih medj' zivima kako se cini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 A na toj slici sa Serbian Metal- a sam videla da jedna od devojaka ima PRELEPU kosu... Kakva informacija o bendu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVerona Posted November 13, 2006 Author Report Share Posted November 13, 2006 (edited) heheh mozda ce se za koji mjesec i saznat po nesto sve u svemu narucih od walka the bloody earth a neko mi je rekao da pogledam na metal archives pa nadjoh ono osnovno ali nista previse ima i slicica tamo evo je Edited November 13, 2006 by HellasVerona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Bend kao i dalje radi idejnu ali zbog stanja u kakvom je grad nish i cela donja Srbija mislim da nisu u mogucnosti da realizuju planove. Bloody earth je doom projekat Zizija ili vlasnika nekada jedinog metal kluba Distorzije u Nishu i na njemu su svirali clanovi DP...Imam negde neke live snimke ali su prilicno uzasni u odnosu na efekat koji je ostavio ovaj bend uzivo na mene\m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Kopala sam malo po netu ovih dana i evo sta sam nasla: Link za download Trenutno skidam sve tri stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 duh predaka, kakvo bezvezno i izlizano ime, a usto i bzvz - bolje da su se zvali duhovi predaka ili duh pretka, ovako nema smisla, odnosno ispada da je to neki kućni duh koji se družio s precima. daleko opasniji, pak bi bio naziv predak duhova :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Da si gledao uzivo performans sve bi ti bilo jasno steta za ovaj bend:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Što ne kažete koji je pravac? Ime zvuči kao da je neki pagan black. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 PA ne znam epsko/performasni epic doom:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karizma Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Zizi - vodja benda mi je najbolji drug i rekao mi je da planira nastavak rada sa bendom. Za sada Vam saljem jednu stariju sliku sa nastupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 On beshe vlasnik onog kluba Distrorzija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Odlicna slika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karizma Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 On beshe vlasnik onog kluba Distrorzija? Upravo tako. Inace, sutra Zizi dolazi kod mene da lochemo pivo, pa cu da se raspitam sta planira dalje. I javljam Vam ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 I, sta kaze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karizma Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 I, sta kaze? Malo smo vise popili, pa se otvorio hehe. Salim se, rekao je da nastavlja sa radom, moguce da ce da prikupi nekog novog clana benda, ali da se ocekuje. Uskoro ce nesto i da snimaju, pa videcemo, sigurno cu dobiti dozvolu da okacim ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Meni se ovo sto sam skinula s onog linka jako dopalo. Ajde postaraj se da dobijes dozvolu prvo da okacis taj demo, a posle cemo lako za nove stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Pozdrav svima. Duh Predaka još uvek postoji i nadam se da će tako i ostati. Nažalost, bend su zadnjih godina pratile mnoge predviđene i nepredviđene okolnosti... počev od toga da je Niš kao grad jednostavno neplodno tlo za bilo kakve ozbiljnije svirke, preko toga da smo imali muka da snimimo jedan malo kompletniji demo (lik koji je radio produkciju, naprasno se preselio za inostranstvo), pa sve do toga da su neki članovi benda potražili malo više sreće u nekim drugim projektima (na kraju krajeva i mene je vetar odvukao put Beograda, gde i sad živim, ali to nije prepreka za rad benda, naprotiv...) No, ja se nadam da je svemu tome došao kraj i da ćemo konačno početi nešto konkretnije da radimo. Trebalo bih da se ovih dana da se vidim sa Zizijem (osnivačem i vođom benda) i da dogovorimo dalje aktivnosti. Što se tiče repertoara, mi smo do sada javn osti predstavili (uglavnom po svirkama) svega 3 naših numera (istina, podužih ), a imamo još 5 gotovih (još dužih ) i što šta u planu. Zahvaljujem se svima na interesovanju u ovoj temi, a pogotovo Milici koja se potrudila da "izgugla" i predstavi neke naše radove, i naravno našem velikom prijatelju Karizmi aka Dekiju koji vas je obaveštavao o bendu. Nadam se da ćemo uskoro da se čujemo sa nekim boljim vestima (najavom neke svirke npr. ), a do tada - ostajte mi dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMBO! Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 aha,nish je krajnje neplodno zemljishte za mjetal...koliko je ljudi bilo na vashim koncertima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 koliko je ljudi bilo na vashim koncertima? Kako kad... mada ja to ne bih nazvao koncertima... pre svirkama... recimo od nekih 50-100 ljudi, do nekih 500-700... možda više, možda manje... stvarno je teško proceniti dok ti reflektor bije u oči. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Elfe, šta kaže bucmasti, matori i dobroćudni gostioničar ? 'Oće li biti ikakvog kambeka ili ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts