HellasVerona Posted October 23, 2008 Author Report Posted October 23, 2008 kako bi bilo dobro da se vrate. jedini bend koji valja u nas. ovo sve ostalo je krajnje bezveze. Quote
Dark_Elf Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Elfe, šta kaže bucmasti, matori i dobroćudni gostioničar ? 'Oće li biti ikakvog kambeka ili ... Biće... biće... radi se uveliko. Sada se fokusiramo na izdavanje konkretnog materijala i razmišljamo o načinima na koji bi mogli da izvedemo najbolju moguću produkciju, posle toga, vrlo brzo, nadam se ide neka svirka u Bg-u, Nišu, što da ne, i Novom Sadu... Otom potom, za sada je fokus na produkciji. kako bi bilo dobro da se vrate. jedini bend koji valja u nas. ovo sve ostalo je krajnje bezveze. Hvala na pohvalama. Ipak preteruješ, ima dobrih bendova u našoj zemlji i ja bih lično voleo da svi bendovi imaju međusobno mnogo bolju ssaradnju nego što je danas imaju. Quote
Chicken Little 420 Posted January 20 Report Posted January 20 Zdravo, u potrazi smo za ovim demo snimkom, ima li ga iko u nekoj arhivi na nekom disku? Sadrži tri pesme... Pokušao sam sa nekim članovima benda ali ih niko nije sačuvao, ne znam iz kog razloga. Hvala unapred! Darko SMP Quote
Recommended Posts