Zdodnovani Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Jasta, imate njihovu temu pa tamo raspravljate o njima. Nego da se vratimo onom bitnom, a to je Sabaton. Sto momci razvaljuju to je nevidjeno. Primo Victoria, Attero Dominatus i The Art of War najbolji albumi, ona druga dva necu ni da slusam koliko su losa. Mene malo podsjecaju na Manowar sa tematikom ali u malo modernijoj varijanti. Bas me zanima kako Joakim zvuci uzivo i da li je onako dobro kao na snimcima iz studija... Quote
NatashaNS Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Bas me zanima kako Joakim zvuci uzivo i da li je onako dobro kao na snimcima iz studija... Odlicno zvuci uzivo, samo, nazalost, ja nisam ga nisam bas nesto cula u nekim pesmama (mozda cak i na svim) na koncertu jer je ozvucenje bilo jako cudno kod BloodBounda i Sabatona, bar ono sto se culo u privm redovima je bilo slabo. Quote
Zoll Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Generalno zvuče odlično, ja sam na certu bio pozadi i sve se čulo extra, konkretno me oduševilo to što višeglasno pevanje uživo zvuči kao na albumu... kidaju momci! Quote
Zdodnovani Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 E bas da i to cujem posto ono iz studija je savrseno... Quote
FëanorSonOfFinwë Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Ja sam bio u 1. redu i mene su ocarali! stvarno momci razbijaju! I ovaj peva- ubija! Quote
crusader84 Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Pobedili u Hitu 202 sinoć. Biće u nedeljnom finalu sad u nedelju. Red bi bio da i tu pobede konačno, pa onda najzad i pesmu da promene, stalno puštaju Art of War, promenili par puta, ali na kraju opet vrate istu. Quote
FëanorSonOfFinwë Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Pobedili u Hitu 202 sinoć. Biće u nedeljnom finalu sad u nedelju. Red bi bio da i tu pobede konačno, pa onda najzad i pesmu da promene, stalno puštaju Art of War, promenili par puta, ali na kraju opet vrate istu. retko pratim hit... ali odusevio sam se kada sam cuo da su pustili ManOwaR jednom... a bilo bi stvarno cool da pobedi sabaton! Quote
Talvi Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 retko pratim hit... ali odusevio sam se kada sam cuo da su pustili ManOwaR jednom... Joooooooooooooooj... "Jednom pustili Manowar"???? Nisam slusao hit vec hiljadu godina, ali taj isti hit je pre jedno 7-8 godina regularno pustao sve metal bendove koje je publika trazila. Pustali su cak i Viking Crown i slicne opskurnosti, a vi se sad divite sto je jednom pusten Manowar... Eh, zivote... Quote
crusader84 Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Ja se divim kad puste neki prog, a Manowara ima kol'ko 'oćeš. Quote
Talvi Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Ih, a ranije bilo proga kol'ko hoces. Shadow Gallery, Fates Warning, Queensryche, PoS... You name it, they play it. Quote
Telcontar Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Hit je propao realno, zato ih vishe i ne slusham. Pre par godina su pustali mnogo bolje stvari i promovilasli manje poznate bendove, sada su smor. Kad se setim samo da sam na hitu prvi put cuo i Sonatu i Falconer i Vintersorg i josh kojeshta, a sad nista ... Elem, gledao sam Sabaton 4 puta, svaki put su bili bolji od prethodnog, likovi kidaju uzivo, znaci RAZVALJUJU. Kod nas je zvuk bio OK ali recimo Sziget 2008 = keva... za one koji su pitali kakvi su live ... Quote
FëanorSonOfFinwë Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 Hit je propao realno, zato ih vishe i ne slusham. Pre par godina su pustali mnogo bolje stvari i promovilasli manje poznate bendove, sada su smor. Kad se setim samo da sam na hitu prvi put cuo i Sonatu i Falconer i Vintersorg i josh kojeshta, a sad nista ... ja sam primetio da stalno pustaju G'n'R i to istu pesmu ! Quote
Mita Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 NEW ALBUM! Finally the time has come to make another album. Many people have asked us if it will be another album with war themes, and ofcourse it will. The lyrics based on historical battles has become the mark of Sabaton and we plan not to leave that, at least for now. And like on the last album we will now ask all of you fans out there if you have any ideas to help us write the album. So, any ideas for songs about battles can be sent to [email protected], please include links to informations and facts also. Every idea will be read and considered but please remember that Sabaton is mainly focused on more recent events so please do not ask us to write songs about vikings, knights... Other bands do that better than us. Please come with ideas that is more unknown, the perfect concept for a song were the story of the 720 Polish soldiers who inspired us to write the song 40:1. We await your ideas. ono zanimljiva igrica moj ortak poslao mnogo opasnu ideju e sad zavisi da li ce to uzeti u ozbir Quote
Zoll Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Oho, pa sjajo, novi album! Interesantno im je ovo da fanovi daju predloge za teme ! Meni je The Art of War najbolji njihov album, baš me zanima da li će taj novi uspeti da ga nadmaši. Quote
crusader84 Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 (edited) please do not ask us to write songs about vikings, knights... Other bands do that better than us. :haha: Mogla bi da im se predloži neka "naša" tema, eto za ove što misle da mnogo znaju o istoriji prilika da urade nešto pametno. Nego, šta bi za onaj DVD? Zar nije trebalo da ga izdaju ove godine? Edited October 22, 2009 by crusader84 Quote
Telcontar Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Ja se secam da im je neko to vec bio spominao, ali sto se mene tice, mislim da bi jedino za Sabaton adekvatno bila odbrana Beograda 1915 ... Quote
vegeta Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Ako ne napisu bar jednu pesmu baziranu na Srspkoj istoriji, bicu razocaran Quote
Narsil Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 На мојој мајици пише "Београд" ћирилицом. Одрадили су екстра то са називима градова. А што се тиче песама, ја бих исто волео да се одради нешто поводом српске историје. То би им био још један плус од мене. Quote
Telcontar Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Pa da, ali nemamo mi bash mnogo stvari koje se uklapaju u njihov fazon. Nesto iz WWI eventualno bi moglo. Realno, nije da smo bili preterano bitan faktor u Drugom ratu, niti smo se nesto dugo branili ... Nesto tipa spomenuta vec odbrana Beograda, Solunski front, Plava Grobnica, Cer i Kolubara, to je onako jedino shto mi pada na pamet ... a i mislim da nas ima vec u jednoj Sabaton pesmi .. We Burn je cini mi se o gradjanskom ratu u Ex-SFRJ, ako neshto nisam pomeshao ? Quote
Mita Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Pa da, ali nemamo mi bash mnogo stvari koje se uklapaju u njihov fazon. Nesto iz WWI eventualno bi moglo. Realno, nije da smo bili preterano bitan faktor u Drugom ratu, niti smo se nesto dugo branili ... Nesto tipa spomenuta vec odbrana Beograda, Solunski front, Plava Grobnica, Cer i Kolubara, to je onako jedino shto mi pada na pamet ... a i mislim da nas ima vec u jednoj Sabaton pesmi .. We Burn je cini mi se o gradjanskom ratu u Ex-SFRJ, ako neshto nisam pomeshao ? da ta pesma je stvarno mnogo dobra inace moj ortak je poslao kao u fazonu za Solunski front tako da cemo da vidimo sta ce da bidne Quote
Zdodnovani Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Eto da se prikljucim, jedan moj prijatelj je poslao pismo sa prijedlogom da obrade Cersku ili Kolubarsku bitku... Quote
Talvi Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Poslah i ja. Bitka na Cegru, Stevan Sindjelic i Cele Kula, pa nek' se jebu ako im je prestaro, tema je do jaja. Quote
Night Prowler Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Mogli bi nesto o bici na Cokesini kad je ostalo 313 hajduka na (valjda) 7000 Turaka, ali ne mogu da nadjem nista na engleskom o tome. Quote
Recommended Posts