MegaDex Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 ....toliko ja vec nisam odusevljen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 E ljudi daj zatvorite temu, ovde samo jebeno serete... Koj kurac...da bend ne valja ne bi bili predgrupa velikanima kao Therion i Grave Digger...podjite od toga za pocetak...koji ste pa vi kurac da im serete, ljudi sa 20+ godina videli celu evropu a vi samo sedite u jebenim foteljama i kuckate jedno drugo...plagijati...pa ja ne vidim mnogo bendova koji nisu plagijati, ako ne mrzim njih, sto bih mrzeo ove zbog iste gluposti... A ako zagledate bolje tekstove videcete da pevaju o istorijskim cinjenicama, i ne uzimaju niciju stranu... I stvarno vise se usraste...kupite jebeni toalet papir... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Dobro bre joco sto se nerviras...samo pricam svoje vidjenje njihove muzike...nisma reko da su sranje nego sam reko sta mi se kod njoh ne svidja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 ....toliko ja vec nisam odusevljen Rekoh nisu loši, nisam rekao da sam oduševljen... Pod nabavljanjem albuma nisam podrazumevao kupovinu originala, nego ću pokupim djuture kad budem neke MP3ojke uzimao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 E ljudi daj zatvorite temu, ovde samo jebeno serete... Koj kurac...da bend ne valja ne bi bili predgrupa velikanima kao Therion i Grave Digger...podjite od toga za pocetak...koji ste pa vi kurac da im serete, ljudi sa 20+ godina videli celu evropu a vi samo sedite u jebenim foteljama i kuckate jedno drugo...plagijati...pa ja ne vidim mnogo bendova koji nisu plagijati, ako ne mrzim njih, sto bih mrzeo ove zbog iste gluposti... A ako zagledate bolje tekstove videcete da pevaju o istorijskim cinjenicama, i ne uzimaju niciju stranu... I stvarno vise se usraste...kupite jebeni toalet papir... To sto ne vidis puno bendova koji nisu plagijati to je tvoj izbor...da kazem... Pevaju oni o istorijskim cinjenicama i uzimaju stranu...(stalno ih menjaju, posto ni sami ne znaju istoriju valjano) Tekstovi im jesu glupi, muzika je cool...mada sve pesme su otprilike iste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Koj kurac...da bend ne valja ne bi bili predgrupa velikanima kao Therion i Grave Digger...podjite od toga za pocetak... Za pocetak ti je skroz pogresna postavka i logika. To sto su oni sa njima krenuli na turneju znaci da izdavacka kuca veruje u njih i zato im je dala pare za turneju. Nista vise, nista manje. To ama bas nista ne govori o njihovom kvalitetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 To je tachno ali je meni iskreno interesantnije sto su oni bili predgrupa za razliku od nekog domaceg benda...barem vidis nesto novo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 To u svakom slucaju. Mada cesto se desi da predgurpe budu ili skroz nedogovarajuce ili sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Al dobro su napalili publiku, nije da nisu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Ma plagijati su zakon, sta hocete...jeste Deja Vu, ali je makar proveren kvalitet... ATERO... ...DOMINATUS... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 @Black Desire : To je pod @Starbreaker : Atero Dominatus ... Berlin is burnin' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Ma....TRESTILDET.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 trestildet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 To sto ne vidis puno bendova koji nisu plagijati to je tvoj izbor...da kazem... Pevaju oni o istorijskim cinjenicama i uzimaju stranu...(stalno ih menjaju, posto ni sami ne znaju istoriju valjano) Tekstovi im jesu glupi, muzika je cool...mada sve pesme su otprilike iste... Samo ti nemoj da pricas o muzici i o originalim i plagijatima! Cuo si 2 benda i ti ces nekom da kenjas nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 A cool su skroz. Poskidala sam neke stvari sa neta pre certa i simpa su mi. I jako su dobro zvucali i uzivo - onako paljevinski Meni su simpa i vec vecini klasika favoritne pesme Atero i Primo Victoria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Ja mislim da je riff sa primo victoria maznut od NightFalla...uvod za drugacije nije moglo... Dosli prvi put u Srbiju i pokrali Nightfall...Strašno KROMPIR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 PIRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Ja mislim da je riff sa primo victoria maznut od NightFalla...uvod za drugacije nije moglo... Dosli prvi put u Srbiju i pokrali Nightfall...Strašno KROMPIR Ko pokrade bilo koji od nasih bendova moze odmah da se baci kroz prvi prozor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
facaly Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 grupa je SUPER prze do dzadze tekstovi originalni (ko ima slichne)? GLAS bash kako i treba za takve tekstove onako malo nadrndan produkcija LUDILO a to sto smo mi navikli na nesto drugo i uvek jedno te isto e to je vec ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Da ali mu je glas uzivo 5 puta meksi nego na snimku...to se moze uvek srediti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Da je vise ovakvih bendova bilo bi nesto od power-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Mozda...ali kad bi promenili tematiku i bili makar malo originalniji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Tematika je skroz ok. Smorio bi me jos jedan hammerfall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Meni je tematika toliko detinjasta i bzvz...muzika je ok, uzivo su stvarno odlicni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts