NatashaNS Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Iako ne kontam da nekome ko sluša HF ovo može da bude njesra, verovatno će biti klinaca koji možda nisu ni čuli za Sabaton (ni Bloodbound) pa će da troluju dok ne počne HF, dakle, valjalo bi da se mi koji gotivimo i predgrupe potrpamo napred i pružimo im adekvatnu podršku. Prvi red, svakako, podrska BloodBound-u i Sabatonu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Slusajte veceras 202-ku od 19-21h, bice ekipa iz Sabatona i Bloodbounda ! Da se lepo predstave . Pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Upravo sam cula tu vest, pa reko' 'ajd' da dodjem da proverim. Super, bas sam htela ovih dana opet malo da slusam 202-ku da cujem pricu o HF-u, Sonati (mora da ce ih spominjati ovih dana, ako vec nisu). Bice cool cuti ih na 202-ci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightfall Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Vlada Dzet carski parla engleski! Vlada: End nau vi ar going to hir van of jor songs kold pancer brigejd. Lik iz Sabatona: It's called Panzer Battalion. Vlada: Pancer Bataljon, pardon. Ic similar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 (edited) Hahaha, ljdui pricaju o tome, a ja to 'ladno nsiam cula. Moram sad opet da preslusam intervju na preskoke, i da nadjem taj deo. Hahaha... sad sam cula. Edit: Ja bih bas volela da cujem tu pesmu, al' je nema na setlisti iz Slovenije, a mislim da je lista bila ista i u Zagrebu i da ce biti i kod nas. Edited April 10, 2009 by NatashaNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Na dosta koncerata na turneji su svirali Panzer Battalion, ali u Mariboru i Zagrebu je bila Art of War umesto nje. Ja bih pre PB. Ne moraju baš toliko da promovišu novi album, znamo da je dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitzwing Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Majke mi, Panzer Battalion je keva pesma! Jedino mi je krivo što neće svirati Thunderstorm i Masters of the World... E da, jel' će svirati Nuclear Attack? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Nece. Imas na temi koncerta, na 28. strani, setliste iz Slovenije. To ce 99% biti i kod nas. Mislim da su te bile i u Hrvatskoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Prognoziram da ce kroz koju godinu Sabaton vec moci da kao hedlajner dodje kod nas tako da me to koliko-toliko tesi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 45 min. ce da sviraju svuda su svirali krace, tako da ce biti nekih iznenadjenja sa listom , a mozda se i headliner prevari da otpici nesto ;)heheehe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Uhhh Frubi to nam kazhi. IDEEEMOOOO ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 45 min. ce da sviraju svuda su svirali krace, tako da ce biti nekih iznenadjenja sa listom E a sve sam imala neki osecaj da ce kod nas biti vise pesama. Jos sam razmisljala kako bi bilo dobro da izadju na bis! a mozda se i headliner prevari da otpici nesto ;)heheehe. Kao na primer, 'The Dragon Lies Bleeding'? Haha, ako to odsviraju... Mislim da ce ljudi biti veoma prijatno iznenadjeni! Bar ovih par sa foruma koji bi hteli tu pesmu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 ne par ljudi vec svi ce biti veoma inenadjeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Al' cekaj, ako oni imaju 45 minuta za 9-10 pesama, bice isto. To im je taman za toliko pesama. Jedino ako nemaju neko iznenadjenje, tipa da zamene 2 pesme. Recimo, da stave Panzer Batallion (ili sto Dzet kaze, Brigade ) umesto Art Of War. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mia Tallica Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Hocemo Sabaton opeeeet!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 (edited) Nisam ih pre koncerta slušao, ali svideli su mi se dosta, tako da sam skinuo diskografiju i sad idem album po album... :rockdevil: Edited April 13, 2009 by Zoll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Sabaton trenutno radi na 2 albuma. Prvi o poljskim pilotima koji su ucestvovali u bici za Britaniju, a drugi je nesto nevezano za bitke i sl. Prvi jos nema ime, a drugi ce se zvati Ceasefire. Ovo sam procitao sa njihovog foruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 nevezano za bitke продали су се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Pa ni Metalizer nije imao sve pesme o ratovima-kurac-palac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 To nije Metalizer, već Fist for Fight. Metalizer je reizdanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Ne. CD 1 Metalizer-a je ponovo snimljen Fist For Fight sa nekim novim pesmama. CD 2 je Fist For Fight. Ja sve to zajedno zovem Metalizer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Aj neka neko okaci Primo Victoria (pesmu).Ja skinuo celu diskografiju a nema te pesme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Imaš na torentu, samo dobro pogledaj u kojim je torentima ima, pošto meni se isto desilo, al sam je ipak isčačkao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Rider Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Au bre, sta su zapeli sa tim Poljacima, prvo 40:1 pa sad i ceo album o njima. Bili su i nasi piloti(Kraljevine Jugoslavije) u RAF-u(cela nasa bombarderska eskadrila je kad smo izgubili pobegla u Severnu Afriku i tamo letela do kraja rata za Engleze protiv Romela, vrlo uspesno pritom). E stvarno, mogli bi organizatori(Frubiiiiiii, oj Frubiiiiii :) ) da im palamude malo o nasoj istoriji, ako icega ima ima bitaka i klanja. Mozda ih navucemo da snime Kosovski Boj ili Solunski Front :rockdevil: (ili Cer, Kolubaru, Aprilski Rat, '99tu(Kosovski Boj 2 ), ima tu materijala opasno lozenje) . Ne stvarno, imamo blesavu istoriju, punu stvari jednako ekstremnih kao 40:1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Pesma We Burn govori o jugoslovenskom građanskom ratu, tako da nije baš da se nisu bavili našom istorijom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts