Blackmore Posted May 1, 2002 Report Posted May 1, 2002 Ima li nekog ko slusa ovu grupu?Skinuo sam neke pesme s neta u 32kbps i odusevio sam se.Gde se mogu nabaviti albumi,posebno Borrowed Time? Quote
RNA Posted May 2, 2002 Report Posted May 2, 2002 Ima neko ko sluša taj bend, samo što se ja ne krežem baš nešto po ovom forumu. Nemam pojma gde se može bilo šta od njih nabaviti ja dosad nisam naleteo ni na jednu ploču. Quote
King Diamond Posted May 18, 2002 Report Posted May 18, 2002 hm ja sam ih video na metalfestivalu sto je bio ovde ove godine... dobri su... Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 19, 2002 Report Posted May 19, 2002 Diamond Head je Metallici jedan od najvecih uzora! Nije mi jasno kako je mogao da im Diamond Head bude uzor, a d aoni postanu takvo sranje!? Long live Diamond Head!!! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 28, 2002 Report Posted June 28, 2002 Neznam ja ih nuisma slusao ustvari cuo sam samo jednu pesmu i to preradjneu od metallice sa garage albuma. Quote
Phantom Lord Posted June 29, 2002 Report Posted June 29, 2002 Neznam ja ih nuisma slusao ustvari cuo sam samo jednu pesmu i to preradjneu od metallice sa garage albuma. I ta pesma RULES.Mada bas ne lici mnogo na original,al' ajde. Quote
Blackmore Posted June 30, 2002 Author Report Posted June 30, 2002 Najbolji album je definitivno Borrowed Time.I naravno naslovna pesma. Quote
RNA Posted May 15, 2003 Report Posted May 15, 2003 Znate šta su likovi iz Diamond Head rekli u jednom skorašnjem intervjuu? Da ih je Metallica praktično izdržavala sve ove godine na osnovu autorskih prava za onu jednu jedinu pesmu (Am I Evil?). Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 22, 2003 Report Posted May 22, 2003 Opaaaa, ovo je mocno! Zar sut oliko debili da nista drugo ne znaju da rade sem da sviraju i zive od autorskih prava?! 8O :? 8O Quote
C.A_R.I.A. Posted May 23, 2003 Report Posted May 23, 2003 the prince je isto super u obradi metallice...Pa...Kako zvuci taj diamond head...bas bih voleo cuti... Quote
RNA Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 Opaaaa, ovo je mocno! Zar sut oliko debili da nista drugo ne znaju da rade sem da sviraju i zive od autorskih prava?! 8O :? 8O Ma jok. Veorvatno je u pitabnju bila zajebancija. Nisu se oni bavili muizkom, ali ne sumnjam da su im prava od te jedne pesme što je Metallica obradila donela zamašnu svotu para. Pomisli još da je "Creeping Death" singl reizdat 1992. kad je već "Metallica" album bio prodat u onih silnih 14 miliona primeraka i kada je interesovanje za njihov rad poraslo. Quote
Vlaja Buraz Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 www.diamond-head.net U okviru 'Sounds' ima citava stvar The Prince, i jos par stvari citavih kao i masa nekih semplova... A mozda se nesto moze naci i preko Kazaa - dobro me podsjetiste... Inace, (nije da se hvalim) imao sam priliku poslusati 'Lightning To The Nations' (kaseta stara 1500 godina, B-strana Armored Saint prvi album), a sam spisak pjesama dovoljno govori za sebe: Lightning To The Nations The Prince Sucking My Love Am I Evil Sweet and Innocent It's Electric Helpless Poprilicno zanimljivo, zvucalo mi je kao da Deep Purple svira stvari do Metallice... Quote
C.A_R.I.A. Posted June 26, 2003 Report Posted June 26, 2003 ispravka mala,singl creeping death je reizdat 1991,posto ga je pgp izdao kod nas,a 92 je sve otislo u ......... Kako izgleda taj diamond head u originalu ? bolji original il metallica ? Quote
Vlaja Buraz Posted June 26, 2003 Report Posted June 26, 2003 Nasao sam na jednom sajtu gdje neki lik iz AmerikU nudi 80 $ za taj maksi single Creeping Death/Jump In The Fire (YU) na vinilu (posto imam i kasetu). Dugo sam razmisljao... A obidji sajt pa skini sebi mp3 da cujes, tesko je reci ovako - zavisi sta ti se vise svidja. Quote
C.A_R.I.A. Posted June 27, 2003 Report Posted June 27, 2003 Pa to je sjajno,znaci da je diamond head dobar u originalu Sjajno,a moja sestra ima taj vinil hehe.Mrzim kad moram sebe da ispravljam...Singl je reizdat 1990.,a pgp ga je izdao 1991. heh,lapsus Quote
voodoo_ Posted July 6, 2003 Report Posted July 6, 2003 ne seri da je pgp izdavao metallicu kod nas? a shto se tiche diamond heada, oni su koliko ja znam bili uzor larsu urlichu koji ih je pratio na turneji '81 po engleskoj... a na 'garage, inc.' su 'helpless', 'am i evil' i 'the prince' njihove pesme... na diamond-head.net je ceo 'the prince'... poslushao sam jedan deo i vishe mi se svidja metallicina verzija... Quote
C.A_R.I.A. Posted July 10, 2003 Report Posted July 10, 2003 e moj prijatelju,izdavao je i guns and roses,lies i appetite,jos imam lies plocu,pa maideni,jugotonov "live after death".... A do pre 5-6 godina...ili vise majku mu....mogao se ladno kupiti BLACK album na ploci ...pgp ej ljudi..kad su rasprodavali ploce,ja video..bio i black alb... Quote
Rastko Posted July 19, 2003 Report Posted July 19, 2003 Ima li nekog ko slusa ovu grupu?Skinuo sam neke pesme s neta u 32kbps i odusevio sam se.Gde se mogu nabaviti albumi,posebno Borrowed Time? Sa kog sajta? Da li neko zna gde moze da se nabavi album Lightning to the Nations? :? Quote
Vlaja Buraz Posted January 15, 2004 Report Posted January 15, 2004 DC++ Upravo sam kompletirao Lightning to the Nations. Mrzim samog sebe. :oops: Quote
Vlaja Buraz Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 Ovaj je odličan, ali lakše ćeš kupiti pivo u džamiji nego naći njihove albume... Ustvari, ne znam, ali stvarno, nije ih baš lako naći. Za početak probaj ovaj zbaviti (Lightning to the Nations). Quote
C.A_R.I.A. Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 znam ja ko ih ima,samo da izaberem,jelte,covek naplacuje svoje usluge... Quote
Vlaja Buraz Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 Pa onda zbavljaj, svaki zlata vrijedi. Quote
Vlaja Buraz Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Look what the cat dragged in: Vijesti DIAMOND HEAD ARE BACK, BUT WITHOUT SEAN HARRIS: This item just in...Diamond Head are being re-launched with a new singer Nick Tart. Founder member Brian Tatler has amicably parted company with Sean Harris due to musical differences. The band remains Brian Tatler (guitar), Karl Wilcox (drums), Eddie Moohan (bass), Mills (rhythm guitar) and now with Nick Tart on vocals. Nick has re-energised the band with his phenomenal voice and fresh song writing input. A new album has been written and recording will begin in September and due for release Spring 2005. See www.diamond-head.net for updates. Quote
Recommended Posts