Vlaja Buraz Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Gerijatrijo pod makaze! Naišao na vijest pa reko', da bacim. Šta im bi nakon svih ovih godina... Quote
dr.lecter Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Pojma nemam Ja sam se to pitao jos ´93 za Death&Progress uradak Quote
dr.lecter Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Nazalost ovaj album nisu mogli spasiti ni MegaDejv ni Toni Iommi Da se slusati ali nikako se ne moze porediti sa onim pjesmicama tipa Helpless.Evil,Prince,Sucking... Doduse ti si Hardrocker Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 au, a diamond beše kultni bend koga je na killu kopirala metallica....šteta shto nisu uradili (mnogo) više.... Quote
Vlaja Buraz Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Metallica ih jeste obrađivala, ali kopirala ne baš, definitivno ne u tolikoj mjeri koliko je kopirala Motorhead. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 jeste kopirala po stilu diamond head, a motorhead i nije bash.... Quote
Vlaja Buraz Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Na Kill 'Em All? Kako ti kažeš. Quote
Fantomni Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Sada Diamond Head idu na turneju evropsku sa megadeth-om. Nadajmo se da cemo ih chuti ako budu sa njima kada dodju u bg. Quote
RNA Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Је л'? Па, то би стварно било лепо. Чути све оне њихове легендарне песме у оригиналном извођењу. Ионако им је скоро изашла антологија на два диска. Не зна се која је песма боља од које. Quote
dudi Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Dosta je samo poslušati Evil live kako je to odsvirano originalno.Tu grupu nema ko nije kopirao pa dosta punk bendova isto samhain,misfits,septic death i još mnogo njih., Ko kaze da je teško nabaviti njihove albume? Ovde kod nas ima sve albume da se nabavi to jeste da je kopija . Quote
C.A_R.I.A. Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Gerijatrijo pod makaze! Naišao na vijest pa reko', da bacim. Šta im bi nakon svih ovih godina... Video sam to na njihovom sajtu,jos pre par meseci.mislim da ima jedan oficijelni i jedan fan site. nabavio sam Borrowed time,bas mi i nije nesto posebno... www.diamondhead.com i www.diamondhead.org Quote
dr.lecter Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Borrowed Time je skroman u odnosu na Lightning na kom su skoro sve pjesme hitovi Quote
C.A_R.I.A. Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 hvala na savetu,neko rece da im svaki album valja. Izgleda da nije tako. Quote
RNA Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Dosta je samo poslušati Evil live kako je to odsvirano originalno.Tu grupu nema ko nije kopirao pa dosta punk bendova isto samhain,misfits,septic death i još mnogo njih., Ko kaze da je teško nabaviti njihove albume? Ovde kod nas ima sve albume da se nabavi to jeste da je kopija . Само толико. Ја сам мислио на оригинале. Quote
Angelystor Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Novi album je crkotina. Kao da slusham neki losh grunge. Vredi jedino "Lost At Sea", do jaja atmosfericna pesma, ovo ostalo raspadanje. Quote
Old School Metal Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Lightning To the Nations je jedan od naj vaznijih albuma svih vremena! Ko ga nema a smatra sebe ozbiljnim metalcem mora pod hitno da ga nabavi. Mislim da se jos moze naci Metal Blade re-issue from 1992 verzija. Quote
vlad Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Ovaj bend je VRH! Koliko su samo ljudi inspirisali... Quote
SRLE Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Dobra je i pesma Crown of Worms sto su napisali za Megadeth. Quote
RNA Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Ovaj bend je VRH! Koliko su samo ljudi inspirisali... Nije to nista za dzabe, muzika im je bila sjajna! Quote
dr.lecter Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Novi album je crkotina. Kao da slusham neki losh grunge. Vredi jedino "Lost At Sea", do jaja atmosfericna pesma, ovo ostalo raspadanje. Neslusajte ga!!! Premlad je za ovu vrstu muzike Album je vise nego dobar,bas ga iintezivno preslusavam ovih dana. Skolski primjer kako jedan Heavy album treba da bude,da su ga izdali ´82 Metalika bi ga chitavog obradila Quote
RNA Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Doco, ako je tako, onda ce ga preslusamo. Slepo ti verujemo na rec. Quote
RNA Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Ja imam razloga da mu verujem na rec. Quote
Recommended Posts