shock! Posted March 21, 2007 Author Report Posted March 21, 2007 Djavoli su posle 2 live gledanja zvanicno postali moj omiljeni domaci bend..... NENO NA EXIT!! Quote
miss Penny Lane Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 pa doci ce na exit... pa doci ce na exit... Quote
shock! Posted March 21, 2007 Author Report Posted March 21, 2007 pa doci ce na exit... pa doci ce na exit... jel to znas znas nesto sto ja ne znam ili samo pretposavljas? ako bude ja se zabadam kod njih pa moze na mainu da bude ko god hoce Neno me je sigurno zapamtio posle Novog Sada samo da bude dobar exit icicu i ja onda sva 4 dana i razmisljam da idem kolima pa da spavam u njima Quote
miss Penny Lane Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 da, ja znam nesto sto ti ne znas jer sam ja najinformisanija osoba ever :) tebe je ceo novi sad zapamtio verovatno Quote
shock! Posted April 3, 2007 Author Report Posted April 3, 2007 tebe je ceo novi sad zapamtio verovatno verovatno ......mada vraticu se ja Neno ce da izbaci novi album ove godine...nakon 5 god....ali nesto experimentise s zvukom ubacuje sve vise neki etno kao sto je radio s ovim sinlovima u zadnjih par godina......sve vise se udaljava od onog pop-rock zvuka Djavola....bedaq.....i rece da nema sanse da se Djavoli skupe opet....dobro mu je s ovim fiumensima kaze..... Quote
shock! Posted September 26, 2007 Author Report Posted September 26, 2007 (edited) ahahaha trazio sam po netu slike za Djavole na last.fm i nasao ovo sa beer festa.... ispao sam ko kreten al nema veze.....ipak je to s Nena Edited September 26, 2007 by shock! Quote
miss Penny Lane Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 lepo sam ja rekla nesh bridzis vs. mich bjukenon... :) ti to drzis pljugu ? Quote
shock! Posted September 26, 2007 Author Report Posted September 26, 2007 da, pljuga......i ja sam se iznenadio......ne secam se toga.... elem.....na Nenu bilo super.....meni treci put ove godine..... samo kratko je svirao........jedva cekam solo opet..... Quote
shock! Posted December 25, 2007 Author Report Posted December 25, 2007 izasao je novi album Nena....prvi studijski nakon 5 godina...."Rijeka snova" Quote
PLISH Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 O da, ove godine je definitivno, na dan zaljubljenih Neno Belan!! JEEEEE....I cant whait!!! Quote
PLISH Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Ja sam htela ali nemam kinte! Ocekivala sam da nece biti preko 500din.......smrc Quote
shock! Posted February 13, 2008 Author Report Posted February 13, 2008 jebiga.... ja sam kupio karte i jedva cekam Quote
:Dea Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Da. Aww Divno je bilo. Basista je I ona ska pesma je divna. Jedva cekam da opet dodje. :) :) :) Koliko me je samo smorio na beer festu, sada vise ne cekam jedva da dodje. Quote
PLISH Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 JEEEEE........ipak cu da idem!! Vidimo se !!! Quote
shock! Posted February 15, 2008 Author Report Posted February 15, 2008 dobro bilo dobro.....na pocetku malo smor al posle extra......kako je dooobra bila ona riba u minicu sto je igrala svo vreme iza bine ..... Quote
PLISH Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Bilo je superiska!! Neno je legenda!! A i basista Olja je jako bio zanimljiv!! Evo slikice sa koncerta: Quote
miss Penny Lane Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 (edited) bilo mi je difffffffffNoooo Edited February 15, 2008 by miss Penny Lane Quote
Recommended Posts