Ninoslav Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 http://www.joejoe.biz/joejoe/load/index.php?dlid=100 Features New Installer offering 2 different setup options -Full Installation -Goodies (Aero Visual Style, Styler Toolbar themes, The WB Skin, Wallpaper) Language Independant Dialogues are customized IconCache rebuild New System & Desktop Properties New Wallpapers Uninstaller (Revert your system easiyl) DLL-Patching Msstyle & WB-Theme New Icons Installation Modded UX-Theme WMP11 Skin New Screensavers (Aurora) New tray icons (audio and network) skinite i instalirajte (samo ako imate WinXP SP2!) nakon instalacije mocicete da vidite kako ce WIn Vista da izgleda.... kad vam dosadi, samo uninstalirajte ili vrnite na staro u display properties-ima... evo i da vidite kako izgleda u akciji...
Doug Bradley Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Ljudi treba mi pomoc. Mozete li da ostavite link sa nekom prodavnicom monitora (onih fensi tankih), sa sve cenama? www.imtel.co.yu
Divlji Tigar Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Ja sam juce instalirao Internet Explorer 7, kako je extra. Ako gledate dve stranice vise se ne zatrpava task bar ispod meni bar se pojavlju staranice koje su otvorene. Ko kod Opere. Pitanje Sjebao mi se Firewall i Security centar kako da sredim problem? Nod 32 mi je antivirus ali nesto zeza stalo mi se kada startujem program pojavi da nije updateovan, a kada kliknem na Update, onda se prikaze da nema potrebe za tim.
Ninoslav Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Uninstall & reinstall... and in the future, don't try IE... save your nerves...
Divlji Tigar Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Firewall se sjebao jos pre 5 dana. Sta si hteo da kazes o IE meni je on super. Mada mi Opera deluje malo gotivnije.
darthmoog Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 nije poenta u izgledu...vec u performansi firefox je brzi,bezbedniji,bolje radi...
Divlji Tigar Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Posto toliko hvalite Firefox instaliracu ga.
DragonHeart Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Do prije mjesec dana sam koristio Operu i Internet Explorer, a od tada skoro samo Firefox.
scum Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 ja koristim maxthon shell za IE... i prezadovoljan sam njime... i dalje koristi interenet explorerov engine, ali ima i gomilu drugih stvari koje mi trebaju (save flash, zoom na ctrl+, vise tabova, undo za slucajno zatvoren tab, view source ikonu, enable right click i jos dosta toga).... jos nemam nameru da predjem na firefox...
Usher Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 @El_Nino: Koji si ti car, koristis Exact Audio Copy i imaš dva harda sa 3 i 2 particije... Virtual driveove, operu... Svaka čast., retko se viđa da neko ima tak dobru organizaciju sistema i koristi kvalitetan softver...
All_Destroyer Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Jedno pitanje: Ukoliko je neko nakachen na SBB, da li ima u poslednjih nedelju dana problema sa pristupom DOMACIM sajtovima? Jer za skoro sve sajtove (osim yuma i josh 2) meni konekcija deluje mrtvo... Ostane u Firefoxu ono "Waiting for [...] to respond..." i stoji. Ponekad ukachi, ponekad ne. Do dotichnih sajtova (PcBerza, Benchmark, KST) nije problem, jer kod drugih funkcionishu juuuuuuuuust fine. Ali kod mene je samoubitstvo, pogotovo shto moram da korigujem cene firme u kojoj radim na PcBerzi, i to hitno... Ako neko zna kako ovo da reshim, bicu mu zahvalan, the wealth of nations shall be his/hers, platicu mu pravoslavnom valutom (Bog ce mu/joj platiti), i tako to...
Usher Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Ne znadem, sad sam probao krstaricu, PCberzu, halo oglase i još par nekih koji mi padoše pod tastaturu, svi se otvaraju k'o iz pi**e... Ne znam,verovatno si na flatu, a ja nisam- pa je možda to razlika... Kod njih je sve istripovano i jedva radi... Prvo mi pada na pamet proxy setovanje... Pogledaj da li ti je u proxy settings u internet options namešten na proxy.sbb.co.yu i port 8080 i vidi da li će da radi ako se uključi/isključi BYPASS PROXY SERVER FOR LOCAL ADDRESSES. Š'a kažeš na to, a?
Divlji Tigar Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Instalirao sam Operu, dobra je samo me zeza kada se otvaraju slike, neke ume da ubrlja.
[retardus] Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Jedno pitanje: Ukoliko je neko nakachen na SBB, da li ima u poslednjih nedelju dana problema sa pristupom DOMACIM sajtovima? Jer za skoro sve sajtove (osim yuma i josh 2) meni konekcija deluje mrtvo... Ostane u Firefoxu ono "Waiting for [...] to respond..." i stoji. Ponekad ukachi, ponekad ne. Do dotichnih sajtova (PcBerza, Benchmark, KST) nije problem, jer kod drugih funkcionishu juuuuuuuuust fine. Ali kod mene je samoubitstvo, pogotovo shto moram da korigujem cene firme u kojoj radim na PcBerzi, i to hitno... Ako neko zna kako ovo da reshim, bicu mu zahvalan, the wealth of nations shall be his/hers, platicu mu pravoslavnom valutom (Bog ce mu/joj platiti), i tako to... http://www.pcberza.co.yu/ OBAVEŠTENJA 1. Firma microsystems d.o.o. neće raditi do 15.01.2006. 2. Zbog prebacivanja PC Berze na nove servere i na novu verziju sajta mogući su kraći prekidi u radu sajta u narednih nekoliko dana. 3. Narednih nekoliko dana forum će biti raspoloživ samo za čitanje, ne i za upis jer se vrši prebacivanje na novu verziju. mozda ovo ima neke veze. Benchmark radi extra. SBB Flat sam al cisto sumnjam da to ima neke veze.
Shix Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Da li ima neko iskustvo sa Skystar2 karticom ?
GEORGE_SOAD Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Da li ima neko iskustvo sa Skystar2 karticom ? Sta ti treba?
Usher Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 A šta je to skystar2 kartica? Ne, stvarno- ne znam!
Ninoslav Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 http://www.elitesecurity.org/f101-PC-DVB-kartice Ovde imas dosta informacija...
Shix Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Problem su mi kljucevi koji me nerviraju stalno. Pa sam mislio ako moze neko da mi posalje instaliran progDVB sa vec ubacenim kljucevima i potrebnim glupostima (najnovijim). Inace sam na hotbird-u.
StormScion Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Opera kida opera = jedini tr00 net browser
Killing Floor Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 opera = jedini tr00 net browser Jasta
Recommended Posts