Nisko_Se_Mazim Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Skini lepo poslednju verziju iz serije 6 i uzivaj a za crack se snadji sam http://www.filehippo.com/download_nero_burning_rom/2989/ Ako nemas Blu Ray-Nero 7 i 8 ti ne trebaju ni za pet para
Sinstrel Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 (edited) Ha ha pojavila mi se danas, posle godinu dana koricenja Viste, cuvena poruka: "This copy of windows is not genuine"... u prevodu busted! E sad ne znam kako se to dogodilo s obzirom da sam pri updatejtovima vodio racuna sta instaliram a sta ne. No nije bitno, racunar mi radi samo me ova poruka smara. Kako da je se razresim? Neki predlog? ----- E bas ste od pomoci yumetalci, hvala bas ste korisni. Elem sredio sam problem. Izbrisao SP1, smorio se. Kupio novi hard disk instalirao poslednju verziju Viste na novi hd i sve oke. Edited November 8, 2008 by Sinstrel
Divlji Tigar Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Imam problem kada hoću da nešto copy/paste u Operi pojavi mi se ovo:Print Screen is not allowed!
Divlji Tigar Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 skini firefox Rešio se prblem sam od sebe. A Vatrenom Lijom nisam baš oduševljen.
^Suicide_Pony^ Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 ovi gmail skinovi su krajnje prijatno iznenadjenje.
Vic Rattlehead Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Ljudi pomoc! Nemam zvuka na kompu... obrisao sam SoundMax na jedan smesan nacin () i sad ne mogu da ga instaliram... na kraju instalacije mi kaze da reboot-ujem komp i da opet pokrenem setup... ja to uradim i opet nece... sta da radim? Pokušaj CCleanerom i TuneUp Utilities očistiti registry i obrisati nepotrebne stvari iz njega.
-Mare Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Zna neko mozda gde mogu da kupim cooler za socket A procesor? Pretrazio sam danas sve radnje oko Trga, Zelenog i Balkanske, ali ga nemaju nigde...
Nisko_Se_Mazim Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 (edited) Oglasi? PC Berza? Ili da pogledas kod nekoga ko prodaje polovnjake i koji obicno ima i takve stvari na lageru Edited November 28, 2008 by Full_Metal_Yakuza
-Mare Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Oglasi? PC Berza? Ili da pogledas kod nekoga ko prodaje polovnjake i koji obicno ima i takve stvari na lageru Raspitacu se vec, ovde sam pitao cisto da nabijem jos jedan post. Salim se, citao sam nesto ovde u Racunarima, i ostavio post.
angel84 Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 probaj u Balkanskoj kod "Sase i Stevana" ako tu ne nadjes neces nigde imas i win win isto u Balkanskoj pa probaj i tamo mada topla preporuka je "Sasa i Stevan"
-Mare Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 (edited) probaj u Balkanskoj kod "Sase i Stevana" ako tu ne nadjes neces nigde imas i win win isto u Balkanskoj pa probaj i tamo mada topla preporuka je "Sasa i Stevan" Bio sam u Win Winu, ali sam "Sasu i Stevana" promasio. U ponedeljak then. Edited November 28, 2008 by black donkey
angel84 Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 (edited) cccc,ja da mu pomognem a on me zeza :P na radnju mislim bwe Edited November 28, 2008 by angel84
-Mare Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 cccc,ja da mu pomognem a on me zeza :P na radnju mislim bwe Pa i ja mislim na radnju.
angel84 Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 hahahahaha bitno je da svratis do "Sase i Stevana" i naci ces sigurno sta ti treba
Dead Man Walking Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 (edited) Donkey obavezno idi u tog "Sašu i Stevana"... Jel može jedno pitanje? Može. Pošto treba da uzmem novu mašinu sledeće nedelje trebaće mi i operativni sistem jelte... E sad, odakle da skinem i šta da skinem? Nisam nikada koristio Vistu, a opet hoću da izvučem najviše iz mašine što može (biće neki duo-truo-kvad i to sranje i 2-4 gb rama). Znači ta 64bitna verzija je najbolja jelte? Jel može neko ako mu nije teško da mi ukaže na link odakle je on skinuo a radi mu bez problema. Hvala. Edit: Kako vam se čini ovaj vista black x64 Edited November 29, 2008 by Dead Man Walking
Nisko_Se_Mazim Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Pa moze i XP 64 bit Corporate Imas na torrentima Kazu ljudi da radi ok Mada imaj u vidu i da kod Viste i kod njega moze biti problema sa drajverima,pojedinim programima i sl-jer stvari nisu jos do kraja ispeglane
Dead Man Walking Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 (edited) Hteo sam baš da dam šansu Visti jednom... Na ovom linku što sam ostavio ima spisak od mali milion drajvera. Uglavnom ima 5.5 gb instalacije i moraću da kupim dual layer Nije mi jasno otkud toliko al ajd... Edited November 30, 2008 by Dead Man Walking
voodoo_ Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Ako već kupuješ nov hardver, nećeš imati problema sa drajverima jer sav novi hardver ima drajvere za Vistu. Isto važi i za programe. Pretpostavljam da nećeš koristiti npr. Photoshop 5 i Autocad 2002, nego CS 2/3 i ACAD 2008. Takođe, ako balansiraš s parama, bolje uzmi 4 GB jeftinijeg i sporijeg nego 2 GB skupljeg i bržeg RAM-a, jer se ovo prvo jako više oseti. Što se tiče Viste, uvek preporučujem skidanje zvaničnog MS-ovog imidža sa integrisanim SP1, nego ovih customizovanih i ručno slipstreamovanih varijanti. Ne mogu da nađem link, al se fajl zove en_windows_vista_with_service_pack_1_x64_dvd_x14-29595.iso i velik je 3748.5 MB, možda ti to pomogne u traženju.
imaginos Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 hmm.. nisam znao da postoji zvanici ms .iso image. ali da te pitam: kako se to "leci"? ;-)
voodoo_ Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 (edited) Mora da postoji, to je ono što isporučuju u box varijanti i preko MSDN-a. Čim izađe neki service pack, MS izbacuje ISO sa service packom i to nadalje postaje "default" instalacija. Leči se sa ovim: http://rapidshare.com/files/172090849/Activation.zip.html NEW!!! BOOTLOADER, BUT WITH NO TEXT ON STARTUP! Thanks go out to: Sabresite and PeterHolbrook from the KEZNEWS forums! Microsoft Windows Vista Activator 2008 Vistaloader Build: 2.1.3 Release Date : 14 June, 2008 , Supplier: w00tageman Computing: x86 and x64 , Languages: ALL Description : Activate Windows Vista SP1 Completely Windows Version to Activate 1. Microsoft Windows Vista Ultimate Edition 2. Microsoft Windows Vista Business Edition 3. Microsoft Windows Enterprise Edition 4. Microsoft Windows Vista Home Basic Edition 5. Microsoft Windows Vista Home Premium Edition This will activate every version of windows, and will reboot your computer afterwards. NOTE: It will even activate enterprise! Instaliraš Vistu (ne upisuješ CD key, ne stavljaš pass na usera), ugasiš sistem ristor i automatic update (poželjno i UAC), startuješ aktivator kao admin i pustiš da restartuje komp. Edited December 10, 2008 by voodoo_
Dead Man Walking Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Našao sam RS linkove ovde . Za gašenje svega što treba ću da pitam posle ako ne nađem... i da provršljam vista temu od početka.
Uruk Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 problem... kad pritisnem alt+ctrl+del i otvori mi onaj prozor ne mogu da kliknem na task manager? anybody?
Recommended Posts