José Luis Chilavert Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Kako mislis ,, ne mozes da kliknes " ? Ne vidi se task manager ? nesto drugo ?
Uruk Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 sivo je... ne dozvoljava mi da kliknem na tu opciju?
José Luis Chilavert Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Idi ovde http://www.kellys-korner-xp.com/xp_abc.htm na slovo t i nadju tu Task Manager - Control/Alt/Delete - Doesn't work ima vise mogucnosti
José Luis Chilavert Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 U redzistriju : HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System Pogledaj ima li desno DisableTaskMgr Promeni na nulu Ako ne postoji klikni desnim , napravi novi DWord value Daj mu ime DisableTaskMgr i stavi vrednost na nulu
Uruk Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 U redzistriju : HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System Pogledaj ima li desno DisableTaskMgr Promeni na nulu to je to hvala
Sinstrel Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Meni u toku ove nedelje stize GTX 260.
hypnos Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 ljudi pomoc,kako da se makne password sa RAR posto nigdje ne mozemo da je nadjemo a treba nam jer skidamo jednu seriju.koji je to program za to?
José Luis Chilavert Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 (edited) Ne moze . Mozes probati brute force napad ( racunar pokusava sve kombinacije slova , moze trajati mesecima ili godinama ) , ali bolje odmah trazi neke linkove za koje imas sifru . A ako se ipak odlucis za takav poduhvat ( ako imas i malo zdravog razuma , ne radi to . Cisto gubljenje vremena . Nisu velike sanse da uspe . Ako sifra ima 7-8 znakova , to bi ti trajalo 2-3 meseca neprekidnog rada ) onda imas program RAR Password Recovery . Bolje pitaj nekoga ovde da ti nadje druge linkove za seriju . Edited December 22, 2008 by Planina u pokretu
-Mare Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 ljudi pomoc,kako da se makne password sa RAR posto nigdje ne mozemo da je nadjemo a treba nam jer skidamo jednu seriju.koji je to program za to? Kada vec skidas linkove za jDownloader, obrati paznju na pass, obavezno.
hypnos Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Ne moze . Mozes probati brute force napad ( racunar pokusava sve kombinacije slova , moze trajati mesecima ili godinama ) , ali bolje odmah trazi neke linkove za koje imas sifru . A ako se ipak odlucis za takav poduhvat ( ako imas i malo zdravog razuma , ne radi to . Cisto gubljenje vremena . Nisu velike sanse da uspe . Ako sifra ima 7-8 znakova , to bi ti trajalo 2-3 meseca neprekidnog rada ) onda imas program RAR Password Recovery . Bolje pitaj nekoga ovde da ti nadje druge linkove za seriju . eh bas sranje onda. nista moracu onda da trazim druge linkove.... hvala na objasnjenju
Sinstrel Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Meni u toku ove nedelje stize GTX 260. Stigla zver. Jedva je stala u kuciste, ogromna je. Sve igre koje trenutno imam instalirane rade perfektno sa max detaljima. Veceras cu opet da instaliram Crysis pa da ga bacim i na taj test. Preporuka.
SkullKrusheR Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 far cry 2 mora da je perverzija na maximalnim detaljima.
ProgressiveR Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 FC2 mi je totalni promašaj i na najišim detaljima ... prosto nema ničega što ni me zainteresovalo da je igram. Ja lepo instalirao Blade OF Darkness (Igra iz 2000.) i da vidite šta je igra ... kad god me smore priče o shaderima i šixelima ubacim Blade i zaista se naigram. Džaba većini današnjih igara grafički aspekt kad nijedna nema atmosferu ... Blade ti drži nakostrešene dlake i srce u grlu 90% igranja ... To je bio mali offtopic. @Sinistrel: kakvi su utisci od GX260? Nisam imao priliku da je vidim na delu
Џејсон Њустед Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Dva pitanja za laika - kako se skida klip sa jutjuba i da li postoji nacin da se is tog klipa dobije samo muzika?
Uruk Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 mislim da odes na sajt http://keepvid.com/ i prekopiras adresu videa tamo... download, i to je to za ovo drugo ne znam.
Nisko_Se_Mazim Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Dva pitanja za laika - kako se skida klip sa jutjuba i da li postoji nacin da se is tog klipa dobije samo muzika? Ako koristis FF probaj ovu ekstenziju-odlicna je http://www.downloadhelper.net/ Za ovo drugo ne znam vec-mozda Avidemux? http://fixounet.free.fr/avidemux/
Маузер Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 ISpravka. Stize Ati HD 4870. GTA 4 max detalji, ne zakoci ni sekund!
ProgressiveR Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Da .. baš čudno da ne zakoči sa dvoglavom 4870
Sinstrel Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 far cry 2 mora da je perverzija na maximalnim detaljima. Igra sa trenutno najboljim teksturama. @Sinistrel: kakvi su utisci od GX260? Nisam imao priliku da je vidim na delu GTX 260 Sta reci... odlicna je. Pokusavam da je namucim sa nekom trenutno aktuelnom igrom ali mi ne uspeva. Zao mi je sto sam izbrisao Crysis pa ne mogu da je testiram za ovom igrom.
Dead Man Walking Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 Sad gledam i krstim se: Neće da mi rade Illustrator i Winamp u isto vreme. Ako prvo startujem Illustrator i kliknem na Winamp samo se čuje zvuk za error i ne izbaci mi ništa a kad je upaljen Winamp neće da pokrene Illustrator. Loaduje ga i kad treba da krene ne desi se ništa. Jel ima neko ideju šta bi moglo da bude?
Nisko_Se_Mazim Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 Pokusaj u Winamp-u da stavis kao output za zvuk direct sound-mozda je do toga
Dead Man Walking Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 I bio je. Nije do toga. Skino sam Foobar.
Recommended Posts