Jump to content

Recommended Posts

Posted

U redzistriju :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System

Pogledaj ima li desno

DisableTaskMgr

Promeni na nulu

Ako ne postoji

klikni desnim , napravi novi DWord value

Daj mu ime DisableTaskMgr i stavi vrednost na nulu

Posted
U redzistriju :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System

Pogledaj ima li desno

DisableTaskMgr

Promeni na nulu

to je to

hvala :pivopije:

Posted

ljudi pomoc,kako da se makne password sa RAR posto nigdje ne mozemo da je nadjemo a treba nam jer skidamo jednu seriju.koji je to program za to?

Posted (edited)

Ne moze . Mozes probati brute force napad ( racunar pokusava sve kombinacije slova , moze trajati mesecima ili godinama ) , ali bolje odmah trazi neke linkove za koje imas sifru .

A ako se ipak odlucis za takav poduhvat ( ako imas i malo zdravog razuma , ne radi to . Cisto gubljenje vremena . Nisu velike sanse da uspe . Ako sifra ima 7-8 znakova , to bi ti trajalo 2-3 meseca neprekidnog rada ) onda imas program RAR Password Recovery .

Bolje pitaj nekoga ovde da ti nadje druge linkove za seriju .

Edited by Planina u pokretu
Posted
ljudi pomoc,kako da se makne password sa RAR posto nigdje ne mozemo da je nadjemo a treba nam jer skidamo jednu seriju.koji je to program za to?

Kada vec skidas linkove za jDownloader, obrati paznju na pass, obavezno. :)

Posted
Ne moze . Mozes probati brute force napad ( racunar pokusava sve kombinacije slova , moze trajati mesecima ili godinama ) , ali bolje odmah trazi neke linkove za koje imas sifru .

A ako se ipak odlucis za takav poduhvat ( ako imas i malo zdravog razuma , ne radi to . Cisto gubljenje vremena . Nisu velike sanse da uspe . Ako sifra ima 7-8 znakova , to bi ti trajalo 2-3 meseca neprekidnog rada ) onda imas program RAR Password Recovery .

Bolje pitaj nekoga ovde da ti nadje druge linkove za seriju .

eh bas sranje onda. nista moracu onda da trazim druge linkove....

hvala na objasnjenju

Posted
Meni u toku ove nedelje stize GTX 260.

Stigla zver.

Jedva je stala u kuciste, ogromna je.

Sve igre koje trenutno imam instalirane rade perfektno sa max detaljima. Veceras cu opet da instaliram Crysis pa da ga bacim i na taj test.

Preporuka.

Posted

FC2 mi je totalni promašaj i na najišim detaljima ... prosto nema ničega što ni me zainteresovalo da je igram. Ja lepo instalirao Blade OF Darkness (Igra iz 2000.) i da vidite šta je igra ... kad god me smore priče o shaderima i šixelima ubacim Blade i zaista se naigram. Džaba većini današnjih igara grafički aspekt kad nijedna nema atmosferu ... Blade ti drži nakostrešene dlake i srce u grlu 90% igranja ...

To je bio mali offtopic.

@Sinistrel: kakvi su utisci od GX260? Nisam imao priliku da je vidim na delu

Posted
far cry 2 mora da je perverzija na maximalnim detaljima.

:da:

Igra sa trenutno najboljim teksturama.

@Sinistrel: kakvi su utisci od GX260? Nisam imao priliku da je vidim na delu

GTX 260 :D

Sta reci... odlicna je. Pokusavam da je namucim sa nekom trenutno aktuelnom igrom ali mi ne uspeva. :)

Zao mi je sto sam izbrisao Crysis pa ne mogu da je testiram za ovom igrom.

Posted

Sad gledam i krstim se:

Neće da mi rade Illustrator i Winamp u isto vreme. Ako prvo startujem Illustrator i kliknem na Winamp samo se čuje zvuk za error i ne izbaci mi ništa a kad je upaljen Winamp neće da pokrene Illustrator. Loaduje ga i kad treba da krene ne desi se ništa.

Jel ima neko ideju šta bi moglo da bude?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...