niking Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 ima onaj glupavi mali ups da se kupi mislim da košta nešto 10-20e, a ima i produžni sa stabilizatorom samo, nemaš autonomiju (2 minuta ) kao s ups-om... Ja sam imao taj, i onda su mi crkli maticna i procesor kad je nestalo struje... te varijante ne sluze nicemu, kupio sam posle UPS za 80 evra, ali zato kad mi sve ostalo crkne po kuci, ostane komp
Sinstrel Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Nikoga nije bilo kod kucje kada je bilo to nevreme jbg. Racunar mi je povezan na APC - SurgeArrest pa ga je on zastitio koliko je mogao a kontam da je sam udar dosao iz kabla za kablovski internet/tv posto mi je preko tog istog kabla grom ubio i TV. Tako da sam sad u fazonu da se prebacim na ADSL i IPTV.
Nisko_Se_Mazim Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Nikoga nije bilo kod kucje kada je bilo to nevreme jbg. Racunar mi je povezan na APC - SurgeArrest pa ga je on zastitio koliko je mogao a kontam da je sam udar dosao iz kabla za kablovski internet/tv posto mi je preko tog istog kabla grom ubio i TV. Tako da sam sad u fazonu da se prebacim na ADSL i IPTV. Moze grom i preko telefonskog kabla-isto ti se hvata
Sinstrel Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 I to sto kazes. Prebacujem se na wireless net i laptop.
BLAGOJE Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 ima onaj glupavi mali ups da se kupi mislim da košta nešto 10-20e, a ima i produžni sa stabilizatorom samo, nemaš autonomiju (2 minuta ) kao s ups-om... kita duso bi to ista zastitilo.preko mrezne je sagorelo,taj momenat sam skroz zaboravio.on je bio istekan iz struje.ali,barem mrezne nijesu skupe.500 kinti.
Baal Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 I to sto kazes. Prebacujem se na wireless net i laptop. Da privlačiš gromove još više.
Ајлин Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Ma ne napolju nego ti se uvuče gajbi pa zvekne u laptop
MissionVao Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 (edited) Razmisljam da uzmem UPS iako mi treba otprilike 3x godisnje pa se pitam da li mi je dovoljan APC BACK-UPS RS 800VA 230V? Imam napajanje od 600W i monitor od 24" (to su kao bitni podaci za odabir ). Taj mi je model predlozio sajt APC za 10min rada. Edited July 6, 2009 by Double Fire
MissionVao Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Danke! Imam i neki stari APC produzni sto pegla napon, jel imaju takve stvari rok trajanja?
Baal Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Dok radi - radi, kad vidiš kako se nešto puši, znači da ne radi. E, da, savet svima koji kupuju UPS-ove: ni pod kojim slučajem uzimati Mustek, kod nas na tržištu uglavnom vredi samo APC.
Guest TužneUši Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Danke! Imam i neki stari APC produzni sto pegla napon, jel imaju takve stvari rok trajanja? ako radi super, doduse takve stvari imaju rok trajanja i podlozne su riknjavanju, ali i ako ti rikne surge protector jos uvijek imas super kvalitetan obican produzni
MissionVao Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Znaci dok mi ne izgori komp ne znam da li radi
Sinstrel Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Danke! Imam i neki stari APC produzni sto pegla napon, jel imaju takve stvari rok trajanja? I ja imam ovakav. Riknula mi graficka... eto toliko radi.
MissionVao Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Pa ni ne racunam da radi kao surge arrest posle 10 godina Zato se raspitujem sta da uzmem novo... Btw ljudi obicno zaborave da izvade antenski kabl, cisto heads up tako je ortak spalio komp pre nedelju dana...
Ајлин Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Da li možda neko ima adapter viška formata Mini SD? To je de facto prazan Mini, u koji može da se stavi Micro SD. Plaćam po dogovoru, na pp.
Dersu Uzala Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 I onda ljudi kenjaju o zapadu. Pa tu ni gromobrani po stanovima (zgradama) ne funkcionisu. Dzizs.
niking Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Da, inace svi kenjaju: "Ah, taj zapad, tamo nista ne funkcionise, a ovde je sve sjajno i savrseno"
Јарослав Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 људи, јел има неко линк за Неро 3 или Неро 4!? најбоље би било за верзије 3.0.6.0., 3.0.7.0., 3.0.7.1., 4.0.0.1., 4.0.0.2., 4.0.0.5.
Јарослав Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 ХВАЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pivopije: :rockdevil:
Recommended Posts