Dead Man Walking Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 (edited) Nije mi niko rekao, to sam sam skontao kad sam imao 16 ili tako nešto Najozbiljnije, jedno vreme non-stop...ne sumnjam da je bilo do verzije programa ili mog sistema ali nisam imao nikakvih problema ni sa ovim drugim programom za rezanje. Nero je počeo da me nervira sa ubacivanjem svih mogućih opcija u jedan običan program za rezanje... btw upravo učim Primenjene baze podataka za ispit...šta će ti baza? Edited July 29, 2009 by Dead Man Walking
Guest HEFEST Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Nije mi niko rekao, to sam sam skontao kad sam imao 16 ili tako nešto Najozbiljnije, jedno vreme non-stop...ne sumnjam da je bilo do verzije programa ili mog sistema ali nisam imao nikakvih problema ni sa ovim drugim programom za rezanje. Nero je počeo da me nervira sa ubacivanjem svih mogućih opcija u jedan običan program za rezanje... btw upravo učim Primenjene baze podataka za ispit...šta će ti baza? Za moj server na poslu. Ja sam sistem administrator i dezurni strucnjak za kompove. Samo sa ovim do sada nisam imao iskustva. Morao sam da formatiram sistemsku particiju i sve sam instalirao, ali mi nista ne vredi bez Managera. Sad sam nasao novi 2008 SQL server koji je dzabe. Nadam se da ce raditi? Znas li nesto o tome?
Dersu Uzala Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Iali mi treba i Enterprise Manager da bi upravljao sa njim. Problem je sto se taj manager placa. Da li neko zna gde moze da se skine za dzabe? Ne placa se posebno, deo je instalacije. Pitaj onu curu iz 27.-mice, moguce da je ona bila DB administrator(ka). Kad te pita (softver)instalater, sta os?, imas tamo opciju da instaliras tzv Client Tools. Vrsi poso.
Guest HEFEST Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Ne placa se posebno, deo je instalacije. Pitaj onu curu iz 27.-mice, moguce da je ona bila DB administrator(ka). Kad te pita (softver)instalater, sta os?, imas tamo opciju da instaliras tzv Client Tools. Vrsi poso. Nikakvu opciju ja nemam bato. Da li si mislio na verziju 2000 SP3a? Sve se instalira preko Dos-a(prompta) i nikakva opcija ne postoji, pa ni ta.
Јарослав Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Sto ne uze USB router? @Jaroslav: Sta ce ti drajveri, nesreco? Samo utaknes i on ga vidi kao flash drive знам ја све то, али ово чудо што имам зна понекад да јебе. у сваком случају, писао сам овима из Техноманије (тамо сам уз'о), па нек они среде.
Dersu Uzala Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Nikakvu opciju ja nemam bato. Da li si mislio na verziju 2000 SP3a? Sve se instalira preko Dos-a(prompta) i nikakva opcija ne postoji, pa ni ta. NIsta se ne instalira preko DOS prompta. FTW are you talking about? Sve je GUI instalacija (iako naravno mozes i bez GUI-ja, sto kazes DOS ali to je fatamorgana). Ako ti treba materijal, nuzno, javi na PM sta ti treba.
Dead Man Walking Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Nadam se da ce raditi? Znas li nesto o tome? Ne znam...mi radimo samo klasičan php+mysql... Počeo je opet dvd da mi se otvara Sad sam instalirao anti spyware mada sumnjam da ima vajde...
Baal Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Ashampoo nije indijanski softver, kul je. Ni ja ne koristim Nero, koristim ImgBurn (pošto on ima opciju i za build diska, a ne samo za rezanje image-a).
Simadin Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Dobar je Ashampoo, i ja ga koristim. I zato su svi muskarci u mom redu.
voodoo_ Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Ja koristim ImgBurn, a sad u novoj verziji su ubacili i bolji "editor" diska tako da kompilacije mogu da se sastavljaju isto ko u Neru, umesto do sad samo ubacivanje foldera i fajlova u tekstualnu listu.
Nisko_Se_Mazim Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 A da režeš sa Nero-om? Čemu ti indijanski programi kad možeš da nađeš ljudski program ... A problem je krajnje čudan ... šta znam, raskači rezač Nero je skroz OK Nema potrebe skidati Ultra verziju koja sadrzi gomilu bespotrebnih stvari i one multimedijalne kurcepalce-mada lako i tu mozes da instaliras samo Nero Burning Rom ako u toku instalcije izaberes custom i turis ono sto tebi treba Postoje Lite i Micro verzije koje sadrze samo ono sto je potrebno za rezanje-lako se nalaze preko torrenta i popularnih warez portala Inace ko koristi XP a ne treba mu Blue Ray podrska moze komotno da ostane na verziji Neroa 6.6.15 koja je poslednja pre nego sto je Nero krenuo da pravi ova bloatovana sranja od paketa i verzije 7 i koja radi savrseno,ja je btw koristim
ProgressiveR Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Dobar je Ashampoo, i ja ga koristim. I zato su svi muskarci u mom redu. Hahahah, koji si ti lik! Lepo reče Yakuza, Nero Lite završava sve. Baš su napravili sranje što su i mašinicu za rezance inkorporirali u nove verzije Nero-a koji će da naraste u novoj verziji na 2 GB (osećam) Što se tiče te matorije verzije ... ja sam imao problema sa njom i novijim rezačima, problema u smislu da neće da detektuje veće brzine, pa ne dozvoljava da režeš na većim brzinama. Šta znam, lite mi je zakon. Kad je izašao Win7 bio sam se obradovao njegovom rezaču (windows-ovom) i bio sam happy kao "ne moram da instalirad posebnu aplikaciju za to" ... ali se sipostavilo da je (barem kod mene) prilično loš i nepouzdan i da mi je pukao priličan broj diskova. Zato lepo turih Nero i eto ... moja kosa sada ima jači volumen @Dead Man Walking: ako radite php+mysql, šato ne probaš XAMP ili WAMP, št agod ti više odgovara ...
Dead Man Walking Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 @Dead Man Walking: ako radite php+mysql, šato ne probaš XAMP ili WAMP, št agod ti više odgovara ... Radim ja u wamp-u al' nemam ja problema sa bazama nego Hefest. Inače prestao je da se otvara dvd od juče posle podne.
Guest HEFEST Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 (edited) Sredio sam problem. Bilo bi to i brze da me nisu ovi iz RCUB-a dezinformisali i rekli da moram da koristim Enterprise Manager. Skinuo sam MSQL Management Studio Express 2005 i radi savrseno. Verzije MSDE 2005 i 2008 imaju taj studio i on radi retroaktivno tj. podrzava i verziju 2000 koja nije imala to. Kod nje se taj Enterprise Manager placao. Baza je restorovana i server je ponovo u funkciji. Uh!!! Sto se mene tice ja svoj Nero 6 necu nikada menjati. Od sad pa dokle god postoji rezanje diskova na ovaj nacin. Za imidze koristim Padus DiscJuggler. Edited July 30, 2009 by HEFEST
Nisko_Se_Mazim Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Treba mi jedno pojasnjenje molicu Kada pise da procesor,konkretno mobile Athlon x2 QL-62 ima dual-channel ddr2 memory controller ciji je bus 333Mhz da li to znaci da koji god DDR uzeo on mora biti ogranicen bas na tu brzinu i da li je u pitanju zapravo 667mhz(tj 2x333 s obzirom da je u pitanju ddr jelte) Znam da je kod mog Celerona(Celeron D na 3,2 Ghz,Cedar Mill core)brzina ddr-a ogranicena brzinom procesorskog busa i ne moze da radi na vise od 333mhz(dakle 166x2 obicna ddr) Nadam se da nisam bio nejasan i hvala unapred
Dead Man Walking Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Opet je počeo da mi se otvara dvd sam od sebe... Stvarno niko nema predlog šta bi mogao da uradim? U početku mi je bilo simpatično a sad me strašno iritira... Pitanje je i hoće li format pomoći...
Nisko_Se_Mazim Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 (edited) Tako je do kada koristis Ashampoo za rezanje Elem probaj da odes u regedit nakon uninstallacije i trazi sve sto u nazivu ima Ashampoo-pobrisi ih sve,resetuj masinu i instaliraj pravi program(citaj-Nero ) i onda probaj Ili uzmi opet instaliraj shampon pa skini program koji se zove Your Uninstaller(preporuka i za buduce koriscenje )i ukloni ga konacno preko njega,on ce pocistiti sve repove od programa i sl Edited July 30, 2009 by Full_Metal_Yakuza
Dead Man Walking Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Sad sam uzeo da tražim taj program na warezu i vidim kao rezultat pretrage Ashampoo Uninstaler! :)
Nisko_Se_Mazim Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 E pa jos bolje,probaj taj umesto da prckas rucno po registry-ju Ali svakako probaj i Your Uninstaller Kada si vec na warezu potrazi Nero 9 lite i micro verzije
Guest HEFEST Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Ti bas navalio sa tim samponima. Imas toliko programa, a ti bas taj nasao? Imas i Tune Up Utilities pa probaj.
Dead Man Walking Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 (edited) Inače koristim uvek CC Cleaner... Sad ću baš da probam prvo njim. Izluđuje me onaj čet na facebook-u. Kad god mi neko tamo nešto napiše blokira mi se tastatura za sve ostale tabove koje imam otvorene tako da bukvalno ne mogu ništa drugo da radim u isto vreme osim tamo da gledam. Taj čet je nešto najgore što sam ikad vid'o. Edited July 31, 2009 by Dead Man Walking
Dead Man Walking Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Pa ne mogu kad četujem sa nekim ko sporije piše... Npr u ovom trenutku čim mi neko nešto napiše tamo ja na yumetalu ne mogu ništa da kucam... Navikao sam na multitasking, ne mogu da radim samo jednu po jednu stvar...
Recommended Posts