vudun Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Имам проблем са резањем дискова. Резач је Pioneer 109, програм Nero 6. Убацим диск, одаберем податке које желим да снимим, ставим на 6х. Крене да реже, 1% и ту стане, тј. залеће се (заврти, па стане, заврти па стане). Некад настави, некад не, некад је диск у реду кад заврши, некад није (углавном није добро нарезано). Који курац? Нема везе са Nero, то ти је јако лоша Pioneer серија. Имао сам сличне симптоме пре 2 године, са истим уређајем. Месец дана је шљакао како ваља, после тога је почео зајебавати. Није се исплатило носити у сервис...
salebghouse Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 ^sve isto,sa asusom. zanimljivo,2 nedelje nakon isteka garancije
voodoo_ Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 (edited) Asusovi drajvovi su ribrendirani Pioneeri. Isto kao Sony i Lite-On. Edited August 12, 2009 by voodoo_
kuruz Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Нема везе са Nero, то ти је јако лоша Pioneer серија. Имао сам сличне симптоме пре 2 године, са истим уређајем. Месец дана је шљакао како ваља, после тога је почео зајебавати. Није се исплатило носити у сервис... Ма радио је к'о сат четири године. Ево синоћ сам нарезао диск без проблема, не знам који му је ђаво па забушава с времена на време.
lemmy sixx Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Odlazi u kurac...uzmi novi.I onako je ko za dzabe.
Dead Man Walking Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Ovo sam video na fejsbuku danas, ne znam kolko je staro "3 Stvari koje Mikrosoft ne moze da objasni!!! Magic #1 Jedan indijac je otkrio da niko nemoze na napravi folder bilo gde na kompjuteru koji ce se zvati CON Magic #2 Za one koji koriste Windows, uradite sledece: 1.) otvorite prazan notepad file 2.) Uk...ucajte "Bush hid the facts" (bez navodnika) 3.) Snimite 4.) Zatvorite i ponovo otvorite Magic #3 Probajte i ovo: Otvorite Microsoft Word i kucajte: =rand (200, 99)"
Јарослав Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 у чему је фора?! једино је тачно ово под 1.
Dead Man Walking Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Zezaš? Ja sam probao prva dva i radila su, za treći nisam imao word a i dalje ga nemam Ukucaj u notepad to što piše, snimi, zatvori i otvori taj fajl.
Dead Man Walking Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Pa ne treba "CON Magic" nego samo "CON"! Magic piše ispred svake fore Zajebavaš malo?
kuruz Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 (edited) Кад урадиш ово треће, Word испише безброј пута The quick brown fox jumps over the lazy dog. Edited August 14, 2009 by Куруз
Јарослав Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 па и урадим то. и кад га отворим, и даље стоји "Bush hid the facts". наравно, без наводника куцам.
Dead Man Walking Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Кад урадиш ово треће, Word испише безброј пута The quick brown fox jumps over the lazy dog. Zanimljivo па и урадим то. и кад га отворим, и даље стоји "Bush hid the facts". наравно, без наводника куцам. E jebat'ga, onda stvarno ne znam...jedino ako nisi u notepadu to radio ili je do nekih verzija nečega... Probaj na nekom drugom kompu...
Јарослав Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 пробаћу кад дођем кући. сад сам на послу. е, успело ми је ово за Буша. добра фора, нема шта.
Fapril ethereal Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 ajd i ovde da napisem... sta mislite o kursevima za servisera racunara? el bio neko? moze li se tu ista nauciti?
Nisko_Se_Mazim Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Znas kako kursevi dodju vise kao neko uoblicavanje i obogacivanje vec postojeceg znanja To mu manje vise otprilike dodje isto za svaki kurs-dakle glavni posao se radi od kuce ucenjem i vezbanjem Imam ja kod sebe neke interesantne literature za tematiku koja te interesuje,ako hoces mogu da okacim na rapid ili da ti sibnem na mail,javi se na pm ako si zainteresovan
Ozziris Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 (edited) ako vec kacis na RS...okaci ovde za celokupnu javnost Edited August 18, 2009 by Ozziris
salebghouse Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 (edited) zna li neko gde mogu da prebacim materijal sa bete na dvd,i kako se krecu cene?ukupno trajanje materijala je oko 60 min... Edited August 20, 2009 by salebghouse
Nisko_Se_Mazim Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 Dobro evo linka,sa netloada sto se tice literature vezane za servisiranje racunara http://netload.in/dateitkNaOMlsC1/servisir...acunara.rar.htm
Fapril ethereal Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 ajd i ovde da dodam imam adsl i imam problem da kad god nesto upalim ili izgasim u sobi gde mi je komp,veza mi ode dodjavola... jebeni modem je osetljiv na promenu napona..da li postoji neka vrsta stabilizatora specijalno za modem?ili nesto slicno.. pivopije.gif
voodoo_ Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 Zna li neko koliko kosta nov hdd za PS3? Kolko znam to su obični 2.5-inčni hard diskovi za laptopove, mada proveri na benchmark forumu u sobi za konzole.
MissionVao Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 (edited) Jel ima neki jednostavniji nacin gledanja mkv filmova na regularnom DVD plejeru (koji pusta i par ne-dvd formata) pored prebacivanja mkv u avi (npr) pa rezanja na DVD? Koliko ce skociti velicina fajla ako mkv ima recimo 4 ili 8Gb? Kupovina blu ray plejera, povezivanje kompa na TV i sl nisu opcije, mogu i to ali me bas zanima iskljucivo putem DVD plejera. Edited August 20, 2009 by Double Fire
voodoo_ Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 Jedino da rekompresuješ u Xvid+Avi, nikako drugačije...
Јарослав Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 ajd i ovde da dodam imam adsl i imam problem da kad god nesto upalim ili izgasim u sobi gde mi je komp,veza mi ode dodjavola... jebeni modem je osetljiv na promenu napona..da li postoji neka vrsta stabilizatora specijalno za modem?ili nesto slicno.. pivopije.gif мораћеш изгледа да утакнеш модем у неки продужни који иде из неке друге собе. или да провериш осигураче
Recommended Posts