-Mare Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 (edited) Kolko znam to su obični 2.5-inčni hard diskovi za laptopove, mada proveri na benchmark forumu u sobi za konzole. Treba procesljati dve teme od po 500strana. EDIT: Zvao sam Game-s Shop, lik mi kaze da su to obicni SATA HDDovi. Nije mi nista jasno. Koliki HDD staje unutra? :/ EDIT: http://www.cnet.com.au/how-to-upgrade-your...e-339282375.htm http://boardsus.playstation.com/playstatio...essage.id=62981 Edited August 20, 2009 by Mare^^
Fapril ethereal Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 мораћеш изгледа да утакнеш модем у неки продужни који иде из неке друге собе. или да провериш осигураче pi jebem ti...hvala..
Dead Man Walking Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Zvučnici posle nekog vremena počnu da mi šušte. Kao da vatam neku frekvenciju radija ili tako nečega... Moram da ih ugasim pa ponovo upalim i onda rade neko vreme dok ne počnu opet... Sumnjam da me neki komšija možda jebava jer mu se ne sviđa previše Behemota.
-Mare Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Imam mali problem pri podizanju Viste na HPov laptop. Vec 3x pokusavam da je podignem, ali uvek zastane na istom mestu. Kopira fajlove, instalira apdejte, i zabode kod Finalizing Installation. Stoji, tackice trepere i dalje, ali se nista ne dogadja. Prva dva puta sam ga formatirao preko intalera, a treci put i preko instalera i preko Acronisa. Ne znam da li je bitno, ali pre formata je u sebi imao original Vistu na nemackom, koja je dosla u laptop. Ima li neko ideju u cemu je problem?
Night Prowler Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Kako da proverim koja mi je rezolucija monitora?
Nisko_Se_Mazim Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Kako da proverim koja mi je rezolucija monitora? Desni klik na desktop,properties pa settings i tu pise koja je trenutna rezolucija Ako koristis Vistu,desni klik,presonalize,display settings
goThic Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 ajd i ovde da dodam imam adsl i imam problem da kad god nesto upalim ili izgasim u sobi gde mi je komp,veza mi ode dodjavola... jebeni modem je osetljiv na promenu napona..da li postoji neka vrsta stabilizatora specijalno za modem?ili nesto slicno.. pivopije.gif mozda da probas sa novim/drugim strujnim adapterom. samo da potrazis neki koji daje isti napon/struju... mozda je do njega problem.
lemmy sixx Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Problem. Nesto sam isprobavao oko RAM memorije,i kada sam vratio na staro pri ucitavanju windowsa izbaci cuveni plavi ekran i kaze dumping memory.Imam jedan od 1GB,i jedan od 2GB.Nije nista crklo,posto sam probao sve kombinacije na oba slota (dakle i jedan i drugi ram zasebno na oba slota) i sve radi,medjutim kada ih stavim zajedno,prsava.Koristim Windows 7.Da li je nesto do windowsa se podrkalo?
Baal Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Odradi clear cmos, tako ćeš rešiti to 99%, a možeš probati i sa load default values u BIOSu.
Axeanosilas Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Imam mali problem pri podizanju Viste na HPov laptop. Vec 3x pokusavam da je podignem, ali uvek zastane na istom mestu. Kopira fajlove, instalira apdejte, i zabode kod Finalizing Installation. Stoji, tackice trepere i dalje, ali se nista ne dogadja. Prva dva puta sam ga formatirao preko intalera, a treci put i preko instalera i preko Acronisa. Ne znam da li je bitno, ali pre formata je u sebi imao original Vistu na nemackom, koja je dosla u laptop. Ima li neko ideju u cemu je problem? Можда ти је диск прљав или ДВД није у реду. Исто ми се десило са једним компом пре пар дана, само што је био ХР у питању...
lemmy sixx Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Odradi clear cmos, tako ćeš rešiti to 99%, a možeš probati i sa load default values u BIOSu. Thnx. Ce da probam sutra.
lemmy sixx Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Nije upalilo.I dalje ne radi.U BIOS-u ispisuje sve ok,dakle 3GB,cim se digne windows prsava.Neko drugo resenje?
Baal Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 A vadio si clear cmos jumper. tj premestio sa pozicije 1-2 na 2-3 i vratio posle na 1-2? Naravno, to se radi kada je komp isključen skroz iz struje. A možeš da probaš i da izvadiš bateriju i da vratiš.
lemmy sixx Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Hmmm,nisam tako uradio clear cmos.Cak sta vise,nemam pojma ni o cemu pricas.Uradio sam clear cmos kao sto pise u prirucniku za maticnu.Dakle postavio sam jumper na clear cmos,ostavio krace vreme,skinuo i loadovao defaults. Ovo o cemu pricas ne kapiram...1-2,2-3...sta?
Baal Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Ma to je to, ako si išao po priručniku. Ima tri pina (bar kod mene) tamo gde je clear CMOS, a po defaultu jumper mi stoji na 1-2 pinovima, pa ga prebacim u 2-3 i vratim na 1-2 i tako resetujem. Je l' su sve tri iste memorije, je l' overklokovan procesor?
lemmy sixx Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Ja imam dva pina,i po defaultu jumperi nisu na njima.Kada hoces uraditi clear cmos postavis ih,pa ih skines nakon toga.Procesor nije overklokovan,a obe memorije su iste,hyper x,s tim sto je jedna 2GB,a druga 1GB.Probao sam cackati po BIOS-u,stavljao sam load defaults...ne vredi.U BIOS-u ispisuje da je sve ok,a cim se windows digne prsne.
Denny Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Otvori kućište, izvadi bateriju koja je na matičnoj i vrati je posle pet sekundi.
lemmy sixx Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Pa to je prvo sto sam probao,i nije dalo nikakve rezultate.
-Mare Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Можда ти је диск прљав или ДВД није у реду. Исто ми се десило са једним компом пре пар дана, само што је био ХР у питању... Instalirao sam sistem sa drugog dvd-a odmah sutradan, to je resilo problem.
kuruz Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=144937 Vlasnici sajta su čak odlučili da se sprdaju sa sudskom odlukom, pa su na naslovnoj stranici ostavili poruku: "Proveo sam mesece i potrošio milione dolara da bih zatvorio The Pirat Bay, a sve što ću dobiti je ova lepa majica" (uz prigodnu fotografiju majice).
Ајлин Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Kome treba externi hdd, evo jedne ponude kojoj ja nisam mogla da odolim Tošiba 320giga
kuruz Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Имам такав, само са црвеним линијама уместо зелених.
Јарослав Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 јуче ме је један познаник питао једно питање, а ја сам само стао и бледо гледао. једноставно, нисам знао шта да му одговорим. па ако може неко од вас да одгонетне ово: "Који су системски захтеви за нет од 1 мегабита?!?!" :confused:
Recommended Posts