Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije nista riskantno, samo vozi. Ja radio par puta bez problema. Isto kao sto mozes u bilo kom trenutku da promenis procesor i memoriju, mozes isto tako i cipset. Neke druge stvari na maticnoj (razni integrisani device-ovi) trebaju drajvere doduse.

Radi ako su čipsetovi iste ili slične familije, u protivnom ćeš da popiješ plavi ekran još pri butovanju. Na sedmici nema tih problema, ona može da se šeta sa kompjutera na kompjuter.

Mada i na XP-u ima rešenja, pre zamene ploče odeš u device manager i deinstaliraš sve živo što može imati veze sa čipsetom, ignorišeš pitanja za restart, i posle toga ugasiš. Probano i radi.

Posted

pre nedelju dana sam se vratio sa sedmice na xp i od tada mi se javlja sledeci problem.kada krenem sa rezanjem dodje do 1%,lampica na rezacu trepti,odjednom stane i komp se zakuca posle 10-15 sekundi i ne mogu nista osim restarta.kompjuter sasvim normalni radi,probao sam na img burnu i neru osmici ali problemi su isti.nebitno kojom se brzinom reze,koji podatak ili koja velicina stalno mi tako izbacuje.da li je to rezac crkao (cita mi diskove sasvim normalno) ili je to do xp-a? ako ga ostavim tako duze vreme sjebe mi disk,a ovako posle 2-3 minuta kada resetujem racunar i proverim disk vidi se da je prazan i ok.

Posted

Probaj da u device manageru deinstaliras IDE granu na koju je nakeacen rezac, onda restart, pa found new hardware, pa next, next, next...posle toga probaj da rezes nesto. XP jeste imao taj bug sa rezaljkama, a ako ti to ne pomogne, menjaj ga.

Posted

Ljudi, imam problem, već nekih mesec dana neće uopšte da mi otvara jutujub, fejsbuk, be92 i ne znam koje još stranice, kao da ima neku zabranu za određene adrese. Problem se javio kada sam se vratio sa egzita, niko nije u mom odsustvu dirao komp, ništa nije menjano, instalirano. Mislio sam da je nešto do telekoma... ili možda neki radikalni virus, šta ja znam. 

Posted

Verovatno nije ista stvar u pitanju ako ti se par puta dešavalo, ja skoro mesec dana nisam mogao da pristupim određenim adresama UOPŠTE. Promenio sam antivirus program, koristio sam nod32 kojim sam bio generalno zadovoljan (osim toga što sam morao non stop da ga reregistrujem) do ovog problema. Čim sam instalirao AVG i apdejtovao ga odmah je rešio problem, plus je registrovan do 2018 :megawub:

Posted (edited)

Ajd ostavicu i ovde.

U poslednje vreme jurim Essential Mix-eve na BBC Radio1. Slusam ih odavde:

http://www.bbc.co.uk/iplayer/console/b00tbbvf

E sad, ja bih to da ripujem i da sacuvam na hardu. Ima li neko ideju kako da to uradim, a da zvuk naravno bude kvalitetan? Isprobao sam SoundForge10 i zvuk sa snimka je najblaze receno ocajan - integrusa me ubi. Postoji li neki drugi softver kojim bih mogao da resim problem?

Edited by -Mare
  • 5 weeks later...
Posted (edited)

imam neove sw-m26 zvucnike vec par godina i poslednjih par meseci mi se javlja problem sa "daljinskim" koji se vidi sa ove slike

blueberry_sw_-_m26.png

problem je taj sto ne mogu nista vise da slusam tiho jer se sve kada malo utisam cuje uglavnom na desnom zvucniku,dok je na levom kao priguseno pa moram malo vise da pojacam da bi levi i desni radili kako treba,a i odjednom je postao preosetljiv pa je jedino slusljivo na oba zvucnika kada je malo glasnije.kada se skroz zavrne taj potenciometar sta li je vec cuje se muzika ali distorzirano.da li je moguce uopste kupiti taj "daljinski" posebno,a ako nije da li je to ikako moguce popraviti? zvucnici su mi ok i vec godinama rade odlican posao ali ovo me vec muci mesecima.

Edited by dimmu1
Posted

imam ja iste te zvučnike već nekih 4-5 godina i nisam imao nikakvih problema sa njima, odlični su.

mislim da ne bi trebalo da je problem da se popravi/zameni potenciometar a čisto sumnjam da ima da se kupi posebno to sranje...

Posted

A kako zameniti volume potenciometar na Altec Atp3?

clip_image008.jpg

Jebava me odavno, a ne znam da ih otvorim. Guglao sam, ali bezuspesno.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...