Jump to content

Opšta tema o računarima

Vlaja Buraz

Recommended Posts

rekoh ti ja..jest da gigatron ima veoma dobar izbor al su ponekad bas bezobrazni. al za svaki slucaj zovi i proveri..cesto puta je odgovor bio: "eee sta mi sve imamo na sajtu a nemamo ovde"! btw veoma dobar izbor grafulje ;)

edit: tek sad vidim da sam se zajebo :D

Edited by Ozziris

Za 100 eura mozes uzeti GTS 450,super siba sve na njoj.Ja je nedavno uzeh i fercera fantasticno.Eto naprimer,Dead Space 2 radi na 1680x1050 (toliki mi monitor,pretpostavljam da bi radila i na 1920x1080),sve na maksimumu,i klizi igra,fenomenalno radi.U poslu isto sjajna,Premiere i After Effects mi preporodjeni,renderuju 5-6 puta brze.

Kad smo vec kod Gigatrona i bezobrazluka ....

http://itsvet.com/proizvod/msi-geforce-gtx-460-1gb-gddr5-n460gtx-hawk-talon-attack/comp_comp_vga/24/2320

:D

Izimacu komponentu po komponentu sa raznih mesta.

To nema veze sa zivotom - it svet, kao ni gigatron sajt. Jednostavno ni jedno ni drugo se ne update-uje redovno.

Primera radi drugarici sam skoro za rodjendan uzimao neke 2+1 zvucnike i na sajtu Gigatrona i na it svetu je pisalo da su nesto jace od 3.800, a platio sam ih nesto manje od 3.500 u Gigatronu, tako da, najbolje da ih zoves telefonom i pitas...

Itsvet pogotovo nema veze ni sa čime. Nedostaju firme, proizvodi, cene netačne... Koristim ga samo da proverim specifikacije i vidim mišljenja ljudi, a onda telefon u ruke i provera. :da:

• 2 weeks later...

Ma, beži, bre, ništa ne valja, video sam i takve propuste ranije...

Jel zna neko zasto na youtube-u imam horizontalnu zelenu liniju, jel se desilo to nekome ikad? :haha: Svaki snimak je podeljen na dva dela tom linijom.

Meni se pojavila ta linija par puta u poslednjih mesec dana, recimo, ali je više nema. Stvarno nemam pojma šta je u pitanju.

Koji si nivo? Ja preporučujem uvek video tutoriale, i to Lynda.com.

Nije za mene, za burazera. Znam i ja da je bolje sa snimcima, ali on kaže da ima nešto pisano, samo ne zna šta. Preporučiću mu sajt u svakom slučaju, hvala. ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...