Uruk Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 (edited) Rešenje: 1. www.malwarebytes.org 2. nisi naveo koji sys je u pitanju, ako pod 1. ne pomogne, onda reinstall preleto sam quick scanom i nije nasao nista. nego, ja mislim da mi je barat ovo poremetio, posto je on brljao po racunaru, mooguce da je nesto u podesavanjima, ali ja nisam uspeo da nadjem. evo kako to izgleda http://i341.photobucket.com/albums/o384/Mladen_09/untitled-3.jpg?t=1298232779 EDIT: imam XP Edited February 20, 2011 by Uruk Hai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Vidim da imas onaj Flyakite OSX (transformation pack), imao sam i ja to dok sam bio na Windowsu, zna to dosta da zajebava. Probaj prvo u podesavanjima za temu, bese to u Display, mozda je izabrao xp temu. Koliko se secam taj Flyakite ima neke svoje opcije kao repair, restore ili neki reinstall pa probaj i to i restartuj. Ne bi bilo lose imati backup najbitnijih stvari sa c particije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Najbitnije stvari se ne drže na C particiji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Znam, ali ne vodi bas svako o tome racuna, pa rek'o ipak da podsetim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necropol Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 preleto sam quick scanom i nije nasao nista. nego, ja mislim da mi je barat ovo poremetio, posto je on brljao po racunaru, mooguce da je nesto u podesavanjima, ali ja nisam uspeo da nadjem. evo kako to izgleda http://i341.photobucket.com/albums/o384/Mladen_09/untitled-3.jpg?t=1298232779 EDIT: imam XP Reinstaliraj to tweekovano đubre i stavi čist sys... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 izgleda da cu morati. Dobro, ionako sam planirao da stavim sedmicu uskoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Otisao mi je toner na stampacu (canon lbp 5000, laserac u boji) pa bi mi trebalo par radnji/servisa pored periharda koji znate da su provereni. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 (edited) Dajte neke preporuke za 24" monitor Znaci, da bude full HD, da ima DVI i HDMI i naravno bez probijanja po ivicama .... nadam se da neko ima neko pozitivno iskustvo i preporuku Moj favorit, za sad je ovo: http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-p2450h/comp_comp_monitor/1/1774 Edited February 23, 2011 by Routasydän Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 (edited) BenQ 2420HD http://www.tehnomanija.rs/katalog/benq-24-monitor-g-2420hd.html Mada nisi rekao koliko para hoćeš da izdvojiš. Edited February 23, 2011 by trenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Pa do nekih 25 - 26k dinara lepa cena zaovaj monitor, ali nekako sam skeptican prema Benq :/ jesi li ti probao, ili imas ovaj model pa preporucujes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Odličan je Benq, ja ga merkam već dugo (skupljam pare, uvek mi odu na neki neplanirani trošak ), ima ortak pa sam baš istestirao monitor i poprilično je dobar, mada do 25000 imaš sigurno nešto bolje da uzmeš, taj Samsung nisam probao pa ne znam, ali po specifikacijama deluje fino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Moj favorit, za sad je ovo: http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-p2450h/comp_comp_monitor/1/1774 Naručio sam ga pre dva dana, trebao bi sutra da mi stigne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Odlicno! Taman da vidim utiske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Nisam nikad još ništa naručivao na neviđeno, nadam se da će biti sve ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Dobio sam bezicni modem (HG520c) , kako da mu metnem sifru da mi se niko nemere prikaciti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 0800-100-100 тамо ће те упутити у све што ти треба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 192.168.1.1 u browseru, username i password su ti admin/ztonpk, nađi Wireless LAN, stavi WPA2 security i postavi svoju šifru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 (edited) а може и тако успут да питам само јел има неко којим случајем линк за ГП6 крек који ради? Edited February 24, 2011 by Јарослав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Fala obojici, snas'o sam se preko uputstva, nisam ni video da sam ga dobio Ah, sad mogu trolovati iz kauca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Naručio sam ga pre dva dana, trebao bi sutra da mi stigne Evo jedne male pritužbe na emmi computers, monitor je trebao da stigne pre dva dana ali ga još nema. Juče su opet rekli da će stići danas ujutru a i dalje ga nema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Sledeći put samo izmisli neku priču o putovanju narednog dana, da vidiš kako će da stigne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Evo jedne male pritužbe na emmi computers, monitor je trebao da stigne pre dva dana ali ga još nema. Juče su opet rekli da će stići danas ujutru a i dalje ga nema... Jebem li ga,meni je sve sto sam narucivao od njih stizalo jutro nakon narucivanja.Pored cena to im je najveci plus.Verovatno ovaj tvoj monitor nisu imali na lageru pa zbog toga nesto duze cekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Iz tog razloga (što nisu imali na lageru) su prekjuče rekli da će stići juče ujutru ali nije stigao, kao ni danas, evo već je prošlo pola dana, sumnjam da će stići. Sutra je nedelja pa i nju otpisujem... Ako ne dođe u ponedeljak poslaću Faprila da im zapali dućan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Može neko da mi objasni zašto mi svaka dva minuta avast antivirus reaguje kao da mi je spasao dupe Threat has been detected, i to me napadaju sa sajtova na kojima nikad nisam bio, tipa marinada ili fallania ili tako nešto i direktno gađaju neki sistemske fajlove lsass.exe i svchost. Naravno, avast izveštava samo da je odbio napade, ali da me svaka dva minuta napada to mi nije jasno. Mogu ladno da isključim pop-up alert, ali ne verujem da je ovo normalno, mora da sam zakačio nešto, ali na skenu kompa nema ničega! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 тражи паре. убаци му 5 евра у рупу за флопи - можда се смири. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts