Routasydän Posted March 22, 2011 Report Posted March 22, 2011 Ima li neko iskustva sa Koss sluškama i njihovom doživotnom garancijom? Ja sam imao jedne, kupio u Desku, super zvuk, ali trajale jedno godinu dana i riknula jedna sluska
ShinigamY Posted March 22, 2011 Report Posted March 22, 2011 Krstasti shrafciger, lemilica, malo izolir trake = radi druga sluska jos makar pola godine
Zoidberg Posted March 22, 2011 Report Posted March 22, 2011 Jedno nub pitanje:je l' ima neki program da mogu da zakljucam kompjuter sifrom dok je upaljen? Recimo, da ostavim da skida nesto dok nisam u stanu, a da budem siguran da cimer nece nesto da cacka
necko Posted March 22, 2011 Report Posted March 22, 2011 namestiš šifru na svoj nalog i onda čekiraš ovo:
Denny Posted March 22, 2011 Report Posted March 22, 2011 (edited) Ako koristiš Windows 7, imaš opciju Lock (pored onih standardnih Shut Down, Restart...). Turiš Windows na šifru i opičiš lock pre nego što odeš negde. Jedino ne znam da li će ti ometati download, proveri. Edited March 22, 2011 by Denny
Lou Posted March 22, 2011 Report Posted March 22, 2011 Imam najdebilniji problem, čuje mi se neko šuštanje u zvučnicima kao reakcija na najobičnije radnje na internetu, tipa otvaranje novog taba, click najobičniji isto. Do sad sam ustanovio da je problem pozvezan sa kablom od intrenta koji ide u komp. Kad izvadim kabl šuštanje prestaje. To nije konstantno šuštanje već se pojavljuje kao reakcija na poteze na netu. Do sad sam uspeo da to redukujem tako što malo pomerim računar (priznajem, debilitet teški) i tako neke glupe akcije. Zvučnici su neki 5.1 altec lansing ništa preterano. I komp i net i zvučnici su se dosad dobro slagali, niko tu nije nov, to je sad nešto krenulo da se dešava. Potpuni sam duduk za tehniku pa ako neko ima neki savet ili slično iskustvo kako da rešim ovaj problem ne koristeći feng šui za računar bio bih mu duboko zahvalan. U pitanju je kombinacija zvučne kartice i kablova za zvunike, čini mi se. Imam sličnu stvar, ali se dogodi samo na slušalicama, dok sa zvučnicima nemam problema. Na primer, ponekad se čuje slabo zujanje pri pokretima miša. Ako se ne varam, uticaja ima i otpor. Ako koristiš Windows 7, imaš opciju Lock (pored onih standardnih Shut Down, Restart...). Turiš Windows na šifru i opičiš lock pre nego što odeš negde. Jedino ne znam da li će ti ometati download, proveri. Ne bi trebalo da utiče na download.
Doom Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Imam najdebilniji problem, čuje mi se neko šuštanje u zvučnicima kao reakcija na najobičnije radnje na internetu, Imao isti problem. Pre nego sto sam hteo to da sredim, otvorio sam kuciste, izbacio prasinu, i nakon toga je nestalo. Da li je to moglo imati ikakve veze jedno s drugim, pojma nemam. Ali je nakon toga prestalo. Gremlini, sto se kaze.
Лука Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 (edited) Imao isti problem. Pre nego sto sam hteo to da sredim, otvorio sam kuciste, izbacio prasinu, i nakon toga je nestalo. Da li je to moglo imati ikakve veze jedno s drugim, pojma nemam. Ali je nakon toga prestalo. Gremlini, sto se kaze. Sapatnik! Uspeo sam da ustanovim da toga nema kad se izvadi kabl za net iz kompa. Sad sam komp pomerio levo, desno i prestalo je. ... što ne znači da neće opet. Edited March 23, 2011 by Лука
ShinigamY Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 (edited) Mora da je bio problem zbog Feng Shui kucista kompa xD Neke podzemne vode i ta cuda :haha: Edited March 23, 2011 by Shinigamy91
Лука Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 (edited) Upravo tako. Već sam rekao, jebeno rašljarenje za komp. Edited March 23, 2011 by Лука
dimmu1 Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Jedno nub pitanje:je l' ima neki program da mogu da zakljucam kompjuter sifrom dok je upaljen? Recimo, da ostavim da skida nesto dok nisam u stanu, a da budem siguran da cimer nece nesto da cacka namestiš šifru na svoj nalog i onda čekiraš ovo: http://img801.imageshack.us/img801/2812/75117414.jpg ili samo stisnes windows logo+L.
Vic Rattlehead Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Mali problem sa Mozilom, ali me jako nervira, naime, neće više komanda Ctrl+T da znači novi tab, kada pritisnem ništa se ne dešava?
ShinigamY Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Desavalo se i kod mene... Zato sam presao na Chrome. To me je izludjivalo. Verovatno neki bug
Oak Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Jel zna neko kako se (i da li uopšte može) isključuje update kod itunes-a? Izbacuje 10 puta dnevno obaveštenje za novu verziju, smorio je XD
Oak Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Itunes? Ne znam, navikao sam, jbg probao sam i winamp i foobar ali nekako mi itunes najzgodniji za upotrebu.
oʞɾoƃ Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 O fala Bogu da još neko to kapira. Za sređene i velike muzičke kolekcije, iTunes je neprejebiv. 1
Oak Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Elem jedina stvar koja me nervira kod itunes-a je dosadni skin, koji ne može da se menja normalnim putem, mora da se zezam sa raznim sranjima, zato i necu da updatujem jer ovaj trenutni skin radi samo na ovoj verziji. Slažem se sa gojkom, najbolja organizovanost i preglednost muzike, sad možda ima neki plejer da je bolji ali ja ga nisam video...
Lou Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Meni je CD plejer oduvek bio najbolja stvar. 2
Denny Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Mislim da Foobar šije iTunes, ali to je samo moje mišljenje. As you were.
Doom Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Agreed. Ako se podesi kako treba. Osim toga, iTunes nema podrsku za FLAC. Osim toga, to je iTunes. Nuff said.
Лука Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Ne znam što svi pune apple proizvode, dizajn je odličan i poprilično jednostavan.
Lou Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Ne znam što svi pune apple proizvode, dizajn je odličan i poprilično jednostavan. Zato što svi Apple proizvodi imaju više estetike nego funkcionalnosti. Zato što su izmene koje uvode između verzija hardvera i softvera uvek minimalne, ali se ne libe da to debelo naplate. A ljudi koji se nalože na taj gladak i jednostavan dizajn uglavnom daju pare bez razmišljanja, jer "ipak je to Apple".
Recommended Posts