Vic Rattlehead Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Šta (ako išta) se desi kad se to uradi, ja nisam pokušavao?
ShinigamY Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Haha, pa nemoj ni da pokusas xD Desi se to da fakticki obrises sve glavne fajlove iz windowsa. Desi se, da izbrises Windows xD
feyd Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 It's time to think differently about Windows 8
Lou Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Šareno i interaktivno, stvarno kao za tablet. Verujem da će ljudi napraviti dodatnu kopiju Windowsa koji koriste, da se nađe u vremenima kada čudni operativni sistemi preplave tržište.
ShinigamY Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Meni se svidja na prvi pogled. Ali videcemo. Kontam da ce uskoro svi poceti da proizvode one Touch Screen Monitore bas zbog ovog OS-a. I red bi bio, ko na Sci Fi filmovima
Lou Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 A neće te mrzeti da držiš ruke stalno ispred sebe?
ShinigamY Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Pa nece, kontam da ce imati i tastaturu za te varijante, kada se umoris. Ali recimo, hoces nesto na brzinu da pogledas, ne moras da vadis tastaturu, vec u trku po monitoru izdrkas sta ti treba, i ides. To mi se recimo svidja. Isto i kada hoces nesto da crtas, to ce unistiti Drawing Tablet industriju, verovatno ce postojati olovcica, i pomocu nje ces moci i da crtas kako zelis. Po mom misljenju, red bi bio da se prebacimo na takvu vrstu tehnologije.
Lou Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Sumnjam da će neko hteti da crta sa rukom ka monitoru. Makar dok ti monitori ne dođu u ogromnim veličinama i sa postoljima koja omogućavaju veliku fleksibilnost podešavanja ugla. O ceni da ne pričam.
Dead Man Drinking Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 (edited) Šta je ljudima na fb-u ovih dana? Skoro svi su počeli da sređuju profile, posebno onaj deo vezan za obrazovanje i posao. Nije valjda da ljudi očekuju ponude za posao preko fb-a? Čemu onda LinkedIn i slične mreže Edited September 21, 2011 by Dead Man Drinking
ShinigamY Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Hahaha znaci nisam samo ja primetio Jebem li ga sta je u pitanju, da li tek sada provalili da to lepo izgleda kada se popuni... Ko zna.
Lou Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Ma, FB uvodi izmene, pa šalje obaveštenja o tome, a ljudi se primaju, pa čačkaju ono što u životu nisi videli, jer jebi ga - prvo se postave slike sa nove godine, pa grad u kojem živiš. A evo, sada su ubacili nešto čime, valjda, pokušavaju da pariraju G+ sistemu - mogu odvojeno da se stavljaju neke grupice, co-worker, close friends, family. Čupaju se da ne izgube primat.
ShinigamY Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Po mom misljenju, G+ je vec pukao. Iako ima puno registrovanih, aktivni korisnici su svega 2-3% registrovanih. Tako da, fejs ce sve jedno opstati. A sto se tice tih inovacija, meni se svidja, lako raspodelim kome hocu da budem online na chatu, kome necu, kome hocu da vidi moje slike, kome necu (kao npr kevi moje devojke xD) itd... A i cini mi se, sada je mnogo lakse spijunirati na osobe xD S.T.A.L.K.E.R. mod
Lou Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Keva tvoje devojke ti je među prijateljima? To što ima malo aktivnih korisnika ne znači ništa, ja sam na predlog drugarice napravio FB još rane 2006-e, tada ljudi nisu imali pojma šta je to. Došao, video, odlučio da je smor i napustio. Tako su mnogi ljudi pravili, pa se vraćali kada je postalo popularno. Niko ne može da kaže da se isto neće dogoditi sa G+.
..charlie.. Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 (edited) Pozdrav, trebala bi mi pomoc... Imam wireles internet(antena + kartica u kompu). Medjutim broj racunara u kuci se znatno povecao, pa bi sada zbog 2 laptopa zeleo da imam internet po celoj kuci i da ga imam na 2 desktop racunara, ondnosno da predjem na sistem sa AP-om i ruterom... Da li neko moze da mi preporuci koji ruter i koji AP, i da me bar malo uputi u postupak i sta mi uopste sve treba? Nemam pojma o tome, a hteo bih da to sam odradim... Ja sam mislio da kupim Router TP-link TL-WR340GD. Sta bi mi pored njega jos trebalo? EDIT:Pokusao sam na googlu, ali bi mi to oduzelo previse vremena, a usred sam jurenje uslova... Edited September 22, 2011 by ..charlie..
ElektroHexe Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Pozdrav, trebala bi mi pomoc... Imam wireles internet(antena + kartica u kompu). Medjutim broj racunara u kuci se znatno povecao, pa bi sada zbog 2 laptopa zeleo da imam internet po celoj kuci i da ga imam na 2 desktop racunara, ondnosno da predjem na sistem sa AP-om i ruterom... Da li neko moze da mi preporuci koji ruter i koji AP, i da me bar malo uputi u postupak i sta mi uopste sve treba? Nemam pojma o tome, a hteo bih da to sam odradim... Ja sam mislio da kupim Router TP-link TL-WR340GD. Sta bi mi pored njega jos trebalo? EDIT:Pokusao sam na googlu, ali bi mi to oduzelo previse vremena, a usred sam jurenje uslova... ja sam uzela sebi ovaj ruter http://winwin.rs/-be%C5%BEi%C4%8Dni-router-tp-link-tl-wr740n-lite-n.66.html?productId=29212 odlučan je za kuću. ima stvarno veliki domet. Router TP-link TL-WR340GD je dobar za stanove do 50 kvadrata dobije se instalacija, poveže se sa modemom i to je to 1
..charlie.. Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Ja nemam modem, imam wireless karticu u kompjuteru... U svakom slucaju hvala na odgovoru... Ali moje pitanje i dalje vazi.
Ozziris Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 (edited) Mislim da ce ti ovo dosta pomoci..samo je pitanje za koji ces se od ova dva uredjaja odluciti, mislim da je bolja varijanta samo AP da uzmes a posle preko lan kabla da signal distribuiras preko nekog wireless rutera: http://www.youtube.com/watch?v=seaYiX3pyUM npr neka ovakva varijanta: 1. Ovaj wireless ruter i 2. Ovaj access point Malo sam zardjao sto se wireless stvari tice..pa za svaki slucaj proveri da li je to to Edited September 23, 2011 by Ozziris
ShinigamY Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Fejs more Spejs ne koristim odavno.
Јарослав Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Ма, бре, видим да је фејзбук, него се спрдам. Подсећа на спејс са тим сличицама на профилу.
ShinigamY Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Da da, to sam i ja prvo pomislio Nostalgija . Enivej svidja mi se mnogo, lepo je sve organizovano, ima dodatnih opcija... E sad, jos kad bi stavili opciju da ova pozadina ne bude bela, nego da moze Crna ili tako neka druga boja, bilo bi do jaja Onda bi svako mogao uskladjivati, kao na Twiteru.
Јарослав Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Како се ставља та слика уопште? Оћу да метнем Оверкил. И како тај стари чет да се врати?
Recommended Posts