Andrija Smith Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 Pa opet, ako koristiš pouzdane servise, ne verujem da može nešto strašno da se desi. Mislim, trebalo bi da je sve to prilično sigurno. Osim ako ne kupuješ na XXX sajtovima Osiguranja sajtova ne mogu ništa protiv keyloggera, barem ne da ja znam.
Dead Man Drinking Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 OK, ne razumem se baš najbolje u tu oblast, ali ako koristiš samo legalan softver i ne preuzimaš sumnjive fajlove, kako možeš dobiti bilo kakav malware i sl. Osim naravno ako postoji neka rupa u OS-u ili nekom programu.
Dead Man Walking Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Otišao danas na Warez posle dužeg vremena i vidim nema podforuma ni filmova ni igrica. Wtf?
kuruz Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 од како су сјебали све хостере, а пичке са Репида вратиле чекање и увеле ограничење, вратио сам се торентима једу малу децу! данас сам наместио и remote, од куће скидам на рачунар у Сремчици, милина
Lou Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 I ja sam u poslednjih nekoliko dana skidao albume sa torenata. Jebi ga, šta ostaje kada nešto ne mogu da nađem u pristojnoj kompresiji na linkovima.
kuruz Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 ја скидам филмове и програме, ево скинух неки генијални скуп свих Windows 7 пакета проток меље, не зајебавам се са jDownloader-ом, отпакивањем... мислим да се и Керази вратио, ал' није још заживео
Srlandand Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 Sinoc instalirao novu verziju GOM-a, i sad me jebu titlovi, tipa, gledam juce seriju, i posle svakog prelaza, zatamnjenja i slicno moram da stelujem prevod za po pola sekunde, sekundu. Mnogo je iritantno, a znam da nije do titla, jer sam pokusao sa nekoliko razlicitih serija na kojima je uvek lepo radio titl.
Srlandand Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 Vi ste ludi, GOM je keva oduvek bio i ostao (osim od sinoc mamu mu jebem xD) 1
BLAGOJE Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 ja sam isto njega koristio mnogo godina,ali previse rogobatan za fino podesavanje.
necko Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 Само БС плејер. ti si pa tek lud samo vlc i mpc
BLAGOJE Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 cemu tri plejera?sa gom-om ne znam jesam li i tri kodeka skinuo,a ne libim se da skidam u bilo kojem formatu.
Doom Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 samo pot i slejer. u pocetku bese radlight, pa zatim bs i gom, onda su amebe izasle iz vode, zatim km postade blotver i bog stvori pot. 1
Recommended Posts