B@K@ Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Gremljini. Uninstall, pa skini odnekud drugde, npr. http://www.filehippo...nload_utorrent/
Мајор Гашпар Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Пробао сам да бришем и поново инсталирам, али не вреди. Стоји на нули.
B@K@ Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Aj' probaj sa ovog linka neku stariju verziju da instaliraš, koja ti je radila stabilno. Ili probaj 3.4 alfu, vidim da se pominje da je bilo mnogo problema sa (down)loading (meta)data preko magnet linkova... A možda i ovo pomogne, mada prvo probaj drugu verziju neku, 3.2.3 ili 3.4
kuruz Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Код мене 3.2.3 ради одлично, могу да ти пошаљем ако хоћеш.
Мајор Гашпар Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Ај, пробам па се јављам да ли штима.
kuruz Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 http://www.mediafire.com/?55hfdq89m2qqz6o
Мајор Гашпар Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Неће ни ово. Бог ме јебо кад сам кренуо са овим торентима. Где су она златна времена.
sale 3sm Larry Flynt Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 jesi pobio kukiz?Probaj Bitlord,ja to koristim vec 5-6 godina.
Мајор Гашпар Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Инсталиорао ово што је Кокица поставио и скида ово срање - BitTorrent-EpicMealTime-a, које се набаци на листу кад стартује програм. Сале, брисао сам, није до тога.
kuruz Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Шта бре стартује? Мени ништа не креће, само горе стоји free download - Kumare.
Мајор Гашпар Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Ево како стоје ствари... Набацио неке филмове тек онако. Имају сидере колико хоћеш.
kuruz Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Гуглам мало, видим да људи имају исти проблем и са старим верзијама. Помињу да је до провајдера. Мени ради као сат.
Talvi Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Da li si stavljao novi sistem nakon zamene?Ako nisi,mozda je to drajvera.Skini Driver Sweeper i vidi da li je nesto ostalo od starih drajvera. nisam menjao sistem, moguće da je ostao neki drajver od ranije. Malo sam menjao podešavanja rezolucije, širine ekrana i tako toga pa sad miruje ali bih da ga vratim na prvobitnu kombinaciju, probaću ovu stvarčicu za drajvere baš. Zahvaljujem
Мајор Гашпар Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Ја данас контактирао провајдера. Кажу да је ок. Користим неки сеоски нет преко антене. 2 мб/с. и на листи где се бира мрежа имам опцију да се накачим на HG520s... да ли је то нечији адсл, јебем ли га. Углавном. повежем се преко њих и ради све како треба. Започнем ту скидање, па стопирам и прешалтам се на нет који плаћам. Тако крене да ради како треба. Додуше, дави 20-ак мин, па онда ради пуном брзином. Контактирам ти ја провајдера и човек ми каже управо си скидао пуном брзином. Па, јесам мајсторе, али не од старта и не како ваља. Од јуче ме ово срање зеза. Полудех... Био бих ја стално на том ХГ520с срању, али не могу увек да се накачим.
ShinigamY Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Nakaci se na hg520s, u browser 192.169.1.1 / telekom - telekom (ili admin admin, probaj neku kombinaciju), zakljucaj mu wifi, budi svinja, vuci protok za sebe. Cim je taj ostavio otvoren wifi, on ga i ne koristi.
Мајор Гашпар Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Хаха није то мој стил. Боље да користим кад затреба. Добро мени, добро и њему.
El Karnisero Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Јебеш филмове, ово је знак да је време да се посветиш оном блогу.
Uruk Posted February 21, 2013 Report Posted February 21, 2013 Pokupio sam brdo viruscina, a antivirusi ne pomazu, tako da je doshao red na format. Sad, posto imam dosta bitnih podataka na kompu (faks, fotke, itd...), pitanje je kako to sacuvati. Ja sam kontao da prebacim sve na eksterni hard (koji ce se onda zaraziti), ali kad formatiram komp da prikacim hard na nezarazen komp pa da ce ga antivirus ukloniti sa eksternog. Moze li to tako, ili neko ima bolji savet?
sale 3sm Larry Flynt Posted February 21, 2013 Report Posted February 21, 2013 pa to rokni na particiju koja ti je kargo.Sistemsku sredjujes ne ceo hard
Uruk Posted February 21, 2013 Report Posted February 21, 2013 dzaba kad mi je ceo komp zarazen, tj sve particije. a i menjam komp, tako da svejedno treba da prebacim podatke na eksterni
sale 3sm Larry Flynt Posted February 21, 2013 Report Posted February 21, 2013 poslednji put kad mi se sjebao komp,radio je combofix iz sejf moda,pa sam bekapovao na eksterni sve sa c particije sto sam hteo da sacuvam i dig'o opet sistem.
salebghouse Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 pocinje rat U novom sistemu korisnici koji skidaju kopirajtovane materijale prvo će dobiti seriju "uzbuna". Kritičari sistem zovu "šest pokušaja" pošto se veruje da će šesto kršenje kopirajta dovesti do kazne od strane internet provajdera. :violent:
sale 3sm Larry Flynt Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 A najvece licemerje sto ovo rade, a pljuju na Kinu, Severnu Koreju ili Iran...sto filtriraju net.
Vitamin K Experience Posted February 27, 2013 Report Posted February 27, 2013 Ovo je realno bolje rešenje u idealnoj situaciji jer korisnici bi bili manje tuženi nego u prethodnom scenariju. Novi princip je da RIAA i MPAA nadgledaju torrent trackere i na osnovu IP adresa peerova i seedera obaveštavaju provajdere da je ta-i-ta njihova adresa u to-i-to vreme skidala nelegalan sadržaj. To se ne razlikuje od dosadašnje prakse. Razlika je što provajder umesto tužbe pokreće taj sistem od 5-6 opomena i smanjuje korisnicima brzinu ili uskraćuje dostunost sadržaja na internetu (ovo je ostavljeno provajderima da reše). Tako da ostaje da se vidi na šta će to da liči. A koliko je to licemerno nemam pojma. Svaka zemlja špijunira svoje internet korisnike, pa onda svaka firma koja drži social networke ili bilo kakve velike baze prodaje podatke o svojim korisnicima. Primer, svaki korisnik van USA kada se registruje na Facebook-u i aktivan je tamo direktno ostavlja sve podatke na legalno čuvanje u USA. Ti podaci direktno su dostupni njihovim obaveštajnim službama, u vlasništvu su facebook-a i oni raspolažu njima tako da ostvaruju profit (prodaju raznim agencijama). Koliko je pametno ili glupo cenzurisati internet je pitanje na koje odgovor nije baš crno-beo.
salebghouse Posted February 27, 2013 Report Posted February 27, 2013 sta znam...idealna situacija bi po mom misljenju podrazumevala prestanak svakog pokusaja zabrane downlouda bilo cega, s tim sto bi vlasnici autorskih prava nesto ipak dobijali. pretplata krajnjih korisnika bi recimo bila povecana za 50ak posto, i iz te razlike bi se obezbedio noovac za isplatu autora. ovaj verovatno zna sta radi, i nakon nekoliko godina mislim da je to jedino resenje. privatnost je ionako odavno otisla u q.
Recommended Posts