Генеральный Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 ако ишчупаш контакт телефон од неке једре самице, ситуиране адвокатице, кол јор брадр фром анадр мадр
kuruz Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 (edited) ma jebeš to, kancelarija je tačno prekoputa Učiteljskog fakulteta draftovaću ti neku jedru buduću profesorku razredne nastave Edited July 2, 2013 by Underkuruz
johnnyzzz Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 mislim da advokatica pobeđuje prosvetnu radnicu...
BLAGOJE Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 iskusan bi proverio obe opcije,pa sam doneo konacnu odluku
Генеральный Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 ma jebeš to фиџд draftovaću ti neku jedru buduću profesorku razredne nastave фискуртуле. фискуртуле.
Ranis Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 na sony vaio laptopu devojka chistila tastaturu sa jaaako malo nakvashenom krpom....sad ne radi jedan deo tastera(odnosno, umesto m izbacuje 0, umesto p izbacuje zvezdicu itd),....jel ima shanse da se popravi i kako, ili samo zamena?
sale 3sm Larry Flynt Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Pazi ima sanse da se popravi, pukni joj samar reci nemo vise da si cistila tastaturu mokrom krpom, ostroga mi oplavicu te ko mastilo...mada bi ja to menj'o, kad tad ce opet cistiti tastaturu jako malo nakvasenom krpom. 2
Јарослав Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 na sony vaio laptopu devojka chistila tastaturu sa jaaako malo nakvashenom krpom....sad ne radi jedan deo tastera(odnosno, umesto m izbacuje 0, umesto p izbacuje zvezdicu itd),....jel ima shanse da se popravi i kako, ili samo zamena? нема 'леба од тога, имао сам пре пар година исти проблем (брљање тастера, додуше, на десктоп тастатури). мораћеш да мењаш.
Генеральный Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 требало би да ферцера кад се осуши ај шит ју нот
Генеральный Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 ако је крпа била само мало влажна, могла је да направи краткотрајно кратак спој, који би трајао све док се штампана плочица не осуши ако је била много влажна, онда је могла да направи кратак спој на разним местима, ал капирам да онда цео лаптоп не би радио закључак, ако ти је много влажна, боље је изјеби добро пре него што ти направи кратак спој 1 1
B@K@ Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 :haha: :haha: (mor'o sam) Može i ona slika Aliens - YuMetal
kuruz Posted July 12, 2013 Report Posted July 12, 2013 treba da u originalni dokument dodam dve reči ne mogu da ga štampam ponovo ili fotokopiram moja ideja je da skeniram dokument, odradim centriranje u nekom programu za obradu slika, obrišem sken, te da mi ostanu samo te dve reči za štampanje, pa da ubacim taj dokument u štampač i na njemu doštampam te dve reči u kom programu odraditi sve to i da li je uopšte moguće? probao sam Paint i Corel, oni mi ne daju da obeležim samo sliku nakon dopisivanja teksta
johnnyzzz Posted July 12, 2013 Report Posted July 12, 2013 (edited) moja ideja je da to odradiš u wordu smestiš reči otprilike gde misliš da dolaze na dokumentu, odštampaš na praznom papiru, preklopiš taj papir sa dokumentom i vidiš koliko si omašio, docentriraš u wordu i tako dok ti se probna štampa i dokument ne poklope kako valja a onda odštampaš na dokumentu... ukoliko skeniraš pa centriraš to može na kompu ok da izgleda ali da se prejebe kod štampanja zbog margina ili nečega, u svakom slučaju preporučujem probnu štampu i proveru pre štampanja na dokumentu da ga ne prejebeš... ovo drugo možeš u fotošopu, ali ipak ti preporučujem word ako znaš u njemu da radiš... a ja bih ovako uradio: prvo bih te otpustio a onda bih odradio prvu varijantu... edit Edited July 12, 2013 by johnnyzzz
kuruz Posted July 12, 2013 Report Posted July 12, 2013 ma to smo i radili pre neki dan, ali sam mislio da postoji neki kulturni način, mrzi me da preklapam 16 puta nači Word e Srbijo i nisam ja ništa sjeb'o, nego koleginica
johnnyzzz Posted July 12, 2013 Report Posted July 12, 2013 (edited) ko poznaje kolike margine pravi koji štampač i koji program kako barata sa tim marginama, taj može 'nako kulturno da ga odradi, ja nisam često štampao i radije se ne bih igrao sa nekim dokumentom koji ne sme da se upropasti... a ti čini mi se u fotošopu ne znaš da radiš pa verujem da ti je brže da odradiš u wordu iz par pokušaja (a biće ih par ako koristiš rulere u wordu i i lenjire na papiru) nego sada da provaljuješ kako to uraditi u PS-u ili nekom drugom programu. a to što kršite zakon dodajući tekst na overene/ispečatirane dokumente, to neću da spominjem Edited July 12, 2013 by johnnyzzz
kuruz Posted July 12, 2013 Report Posted July 12, 2013 (edited) ma sitnica neka, ništa značajno na kraju krajeva, mogu opet da iskucam dokument, jer je to u gornjoj polovini, pa da obrišem ostalo snaći ću se, samo sam mislio da postoji jednostavnije rešenje Edited July 12, 2013 by Underkuruz
Targar Posted July 13, 2013 Report Posted July 13, 2013 Jel vredi ova graficka ? http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&lid=1&pid=1452
BLAGOJE Posted July 13, 2013 Report Posted July 13, 2013 ne. 570gtx je trenutno najbolja kupovina oko 100 jura.ako bas mora novo nista ispod 650 boost,mada bih se ja ispruzio i to 50tak e vise za 660.slobodno kupuj verzije sa stock hladjenjem ili jednim ventilatorom,ne griju se ovi cipovi toliko da mora da ide neko ludacko hladjenje,toje tek problem sa najjacim grafama i klokovanjem.
sale 3sm Larry Flynt Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 570gtx nema nigde vise. Ili gtx650 ili 7770 ili 7790 su opcije za te pare(10000-13000).I medju njima je 7790 najbolja(i samo je 1700 dinara skuplja od ove 7770) Ja imam 7770, ali jos od septembra, drzi se ona jos, al 7790 je ipak novija i bolje performanse ima.
BLAGOJE Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 ima polovno,preko mojih ruku je proslo oko stotinak polovnih nvidia,crkla mi je samo jedna 295 i to je bila popravljana vec,ati/amd crkavaju redovno.problem je sto svi amd cipovi sem tahitija gube korak sa najnovijim igrama,nvidia se mnogo bolje drzi.7790 ne radi tih 1700dinara bolje od 7700ghz-a,u tome je caka.tu placas bolje hladjenje koje tim kartama ni za kurac ne treba.
Guest HEFEST Posted July 15, 2013 Report Posted July 15, 2013 (edited) U zadnje vreme, jace od pola godine, na bilo kojem browseru malo malo pa sve zablokira. Ukoci ceo racunar dok se posle 15-20 sekundi otkoci pa nastavi dalje. To me toliko iritira da im jebem sve po spisku onako na glas. Nije u pitanju ni jacina racunara, ni brzina protoka jer je na jednom racunaru 4, a drugom 16 brzina, a vala nije ni virus. Reko do programa je, ali zar je moguce da su i Mozilla i Chrome podjednako idiotski napravljeni? P.S. Jbg. trebao sam ovo na drugu temu, ali sad je bilo. Edited July 15, 2013 by HEFEST
Live Posted July 20, 2013 Report Posted July 20, 2013 Zavisi šta ti blokira, ali najveći problem na browserima u poslednje vreme pravi flash player. Najgore je što to govno nema alternativu.
Recommended Posts