lemmy sixx Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 A inace ocu i da prodam ovaj moj komp sada sto koristim, na nekom kupindu, limundu ili bilo cemu slicnom. U odlicnom je stanju, nikad nije klokovan i super odrzavan tako da radi isto kao i kada je kupljen. Danasnje igre novije generacije sekup, ali su igrive osim izuzetka Metro 2033 koji nekad lepo radi, ali kada dodje NPCa dosta ne igrivo je. Star je 2 ipo godine, nema garanciju. Inte I5 750 2.8ghz quadrocore ATI RADEON HD 5750 1gb DDR5 4 GB Kingston 1333mhz DDR3 Coolermaster 550w napajanje. 1 TB WD green SATA 5400 rpm Intel P55-US3l H55 bridge Kolko da trazim para za to? A sto prodajes ovo?Pa ovo je super masina.Zameni samo grafiku i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 i, koliko para za to? ja sam razmišljao da kupujem nešto za rendering (ali veoma neizvesno) pa me zanima do koje si cene došao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 али инте л5 квадрокор лунаре, је л' радиш позивнице за свадбе? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Хахаха!!! Јбт. нисам ни провалио ово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 није написао мало латинично л, него велико латинично и 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 je l' ima neko ideju gde da nađem ovaj kabl? probao sam u WinWin-u i Gigatronu, nema http://www.dodaj.rs/f/1z/HR/1vgMXjTC/wp20130912215454pro.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 To za eksterni hdd?AAAAAAAAAA!!!!!!!!Izgubio sam ovaj skalpel!!!!!!Gde si kupio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 da da nisam ranije viđao takav kabl, iako imam Tošibin eksterni a skalpel sam maznuo ćaletu pre sto godina, ne znam gde ga je kupio Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 vidi kod njih http://www.silken.co.rs/navigacija/proizvodi.php?msq=6&podkategorija=MIKRO%20i%20MINI%20USB%20kablovi&kategorija=Kablovi navodno preko sajta imaju. ortak je skoro isto dobio taj 3.0 eksterni....stvarno bedno resenje, lako se polomi i sjebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 pa da, na ovom je pukao jedan konektor i gubi kontakt fala, snaći ću se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Hoću da uzmem neki brutalno brz SSD za laptop. Da li zavisi od ostatka hardvera kakav mogu da kupim? Nikad mi nije bilo jasno to Ata - Sata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Ata ti je ono matoro povezivanje s onom sirokom glistom i moleks konektorom, a sata ona dva tanka kablica. ssd se kaci sa sata konektorima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Zbunilo me što piše Serial ATA pa sam utripovao da imam ATA. Navodno može da se izbaci DVD iz laptopa da pored klasičnog HDD-a stane i SSD. Moraću da pitam da li mogu oni to da mi odrade u prodavnici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 SATA-Serial ATA PATA- parallel ATA, medjutim njega narodsi zovu samo ATA. Nisam cuo da neko to radi.obicno samo zamene hdd.pa onda njega mozes kao eksterni da koristis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Pa nema puno mesta u laptopu a DVD mi uopšte ne treba. Ovaj mi se čini kao dobar http://www.emmi.rs/ssd-ssd-sata3-25-240gb-intel%C2%AE-335-series-ssdsc2ct240.11.html?productId=31293 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Preskupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Pare nisu problem, treba mi za posao. I bitna mi je brzina, kapacitet mi nije bitan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Ne moj SSD na mesto DVD-a, već na mesto starog HDD-a. A HDD stavi na mesto DVD-a Uglavnom je DVD povezan preko nekog osakaćenog porta, pošto nema potrebe za velikom brzinom. Doduše, nemam pojma koji laptop imaš, možda su oba ista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Mac Book Pro imam, late 2011 model, doduše. Ne bi mi palo na pamet to sa izbacivanjem DVD-a al' kad sam kupovao reče mi lik da se to često radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 ako ti kapacitet nije bitan, ovo ti je mnogo pametnija opcija. http://www.emmi.rs/ssd-ssd-sata3-120gb-kingston-v300.11.html?productId=30014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Kako majku mu, naspram onog intela je sporiji, veći je površinski (i ima manje memorije)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Ovo ti je best baj trenutno. 450 naspram 500 neces ni osetiti u performansama, kada je ssd ionako duplo brzi od hhd-a koji imas trenutno. Oba su sata 3(tacnije sata 6), ako ti ploca to ne podrzava, terace ti samo toliko koliko ploca kaze(tj ako imas sata 2, ocekuj 200,250 max),a za dimenzije ne brini upadaju na mesto hdd-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 (edited) Imaš mac book?! Onda nemam pojma kakvi su tu konektori i gde da ga metneš. Ako već gledaš jeftinije, onda bolje ovo http://www.emmi.rs/s...productId=23629 HyperX ima MLC NAND, dok V300 ima TLC. Ista je razlika i u Samsungovim 840 Pro i običnim 840 modelima. MLC ima duži rok trajanja i možda je malo brži. I ne gledaj mnogo te brzine u specifikacijama. Nema tu velike razlike, posebno kod ozbiljnih proizvođača. Edited September 13, 2013 by Dead Man Drinking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Ne gledam jeftinije, upravo suprotno, baš zato što sam na Mek dao brdo para neću da štedim na SSD-u. Osim što neću da platim za kapacitet, jer mi ne treba 500gb nikako. U igri je ovaj što je Sale preporučio, verovatno naručujem danas il' sutra. Ako ne bude odgovarao ubošću ga u desktop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Mislio sam jeftinije od onog intela. Ovaj HyperX je oko 3-4 hiljade skuplji od V300. I kod Samsunga je Pro verzija isto toliko skuplja od obične Ako ti je 128GB dosta, mislim da je 840 Pro najbolji izbor http://www.emmi.rs/ssd-ssd-sata3-128gb-samsung-840-pro-series-530-390mb-.11.html?productId=29676 HyperX je možda samo malo lošiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts