Dead Man Drinking Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Do 300€ su samo sa integrisanim grafikama, i tu je verovatno najbolji izbor novi A4. Neke druge opcije bi bile: http://www.emmi.rs/laptop-računari-asus-x551ma-sx293d-156.11.html?productId=42489 http://www.emmi.rs/laptop-računari-acer-aspire-e5-511-c3j7-156.11.html?productId=46247
Dark_Elf Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Fala drugar. Čini mi se da je najbolja opcija treći link. Zazirem pomalo od AMD-a, i Radeona, a u odnosu na drugi link, ima jaču bateriju. Cena može i malo preko 300 evra (do recimo 350, maksimum), a može i netbook, ne mora full lap.
Dead Man Drinking Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Ne znam šta da ti kažem - ja vozim desktop APU, par drugara ima A8/A10 laptopove (doduše prethodne generacije) i sve radi lepo. Drugi ima manju bateriju, ali jači procesor. A ti procesori su svejedno mali potrošači, tako da 3-cell baterija nije loša uopšte. Pri tom je zbod toga laptop lakši skoro 400g, što je meni npr. bitnije Inače, nemoj nikako da stavljaš XP na to. Moja preporuka ti je 8.1
johnnyzzz Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 (edited) Dođu mi danas iz Altija sa tri računara, kao naručila naša firma a niko u firmi ništa o tome ne zna. Njihov radnik koji mi je dovezao robu ne zna ko je to i kako naručio, niti da li je plaćeno, ne zna ništa. Daje mi broj njihovog komercijaliste u čačku da ga zovem da vidim o čemu se radi, ja zovem niko se ne javlja, onda ga on zove na mobilni i posle još malo zvanja ispadne da se komercijalista altija sa nekim iz naše firme (a nije imao sa kim) dogovorio da odvezu ova 3 računara u emmi a odatle da pokupe neka druga 3 i odvezu ih za čačak - a kakve veze naša firma ima sa tim njihovim prevozom robe niko ne zna. Inače, alti, emmi, winwin i pcpractic su ista firma - sve je to alti. Meni ovo mnogo smrdi, niti smo kupovali išta od njih u skorije vreme, niti je ista stvar isporuka računara kupcu i dostava do svog maloprodajnog objekta, ne vidim kako je moglo da dođe do ovakve greške. Edited November 4, 2014 by johnnyzzz
sale 3sm Larry Flynt Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Odneses sva tri kuci i kad te pitaju-poooojma ja nemam o cemu pricate
johnnyzzz Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 pa da, samo kad bih potpisao i lupio pečat firme morali bi to i da platimo...
Demon Seed Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Inače, alti, emmi, winwin i pcpractic su ista firma - sve je to alti. Ovo je interesantna informacija, samo mi sad nije jasno po kom sistemu je onda Emmi jeftiniji od WinWina
B@K@ Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 WinWin je narocki front. Ali uvek imaš opciju da im pokažeš di ima jeftinije, pa da ti daju toliku cenu+poklon. A Emmi je imao opciju da im pokažeš jeftinije, pa da ti oni daju barem tu cenu, ili jeftinije. I onda kroz Altijeve maloprodaje, primenom trolovske nauke možeš sve da kupiš besplatno i uz brdo poklona. Al' opet možeš preko neta da nađeš jeftinije.
johnnyzzz Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Ovo je interesantna informacija, samo mi sad nije jasno po kom sistemu je onda Emmi jeftiniji od WinWina Sede ispred katoličke crkve dva prosjaka i prose. Kod jednog na šeširu piše katolik a kod drugog pravoslavac. Prose oni tako i kod katolika pun šešir novca a kod pravoslavca nema ničega. Posle nekog vremena priđe im čovek, postoji tu neko vreme pa nakon dužeg razmišljanja ipak odluči da kaže prosjaku pravoslavcu: "Čoveše Božji,pa što i ti ne staviš da si katolik? Pogledaj koliko je ovaj tip dobio para a kod tebe nema gotovo ničega!" Pošto je to rekao tip se okrene i ode. Pošto se tip pristojno udaljio okreće se pravoslavac ka katoliku i progovori: " A bolan Mujo, viđe li ti ovoga? On bi nas da uči marketingu!" 1 1
Јарослав Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 aj pomagajte kad skidam neki veći fajl (200+ MB), stigne download do kraja i onda samo stoji i piše "few (ili nula) seconds remaining" i uopšte neće da završi sa skidanjem ceo jebeni dan ne mogu da skinem poslednje drivere za grafičku pokušavao sam u svakom mogućem browseru
Berliner Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 jel se to skida iz brauzera, kao bilo koji drugi fajl? npr da je neki na zippyshare-u veliki fajl da li bi isto bilo?
Јарослав Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 kao bili koji drugi fajl, sa AMD sajta, zvanični driver za grafičku kapiram da bi prcalo odakle god da skidam evo, fajl je 201 MB, stigne do kraja, piše 201 MB/201 MB dowloaded i tako stoji i stoji i stoji kad mu dam "cancel download" u dl folderu se pojavi fajl kao da je skinut, ali naravno da ne radi, jer zapravo nije skinut okeeeej, posle 325. restarta, fajl i instalacija rade ali opet bih hteo da rešim jebeni problem, pošto nemam nameru da se drkam ovako svaki put
Berliner Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 to je bas cudno. mozda antivirus jebe nesto posto je exe fajl verovatno, probaj da ga iskljucis
Јарослав Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 da, fora je u tome što sam ovaj poslednji put restartovao komp jer sam bio u safe modu, zarad uninstaliranja antivirusa biće da je to jebalo, videću kako će dalje da se ponaša
Srlandand Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Se razume neko u wifi povezivanje i to? Ja sam totalni noob za to, a konacno resio da obezbedim wifi u kuci. Dakle, imam ikomov kablovski net, ali njihov ruter nema wifi. E sad, nabavio sam tp link wa501g access point koji sam povezao s ovim ruterom od kablovske i ne znam sta dalje da radim. AP mi radi, blinka sve kako valja, mobilni ga prepoznaje, ali nece da se konektuje zbog ip adrese i nije mi jasno kako da postavim konekciju normalnu sad. Dakle sam sam povezao nista drugo nisam cackao dok negde ne vidim sta i kako treba. Treba mi samo zbog telefona, necu da povezujem neki komp s njim ili tako nesto.
Dead Man Walking Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Mozda ti ovo moze pomoci. http://www.tp-link.com/lk/article/?faqid=151 Nije mi jasno ovo "nece da se konektuje zbog ip adrese" ? Vidis wifi ali ne mozes da se povezes na njega? Kakvu tacnno poruku dobijes? Poenta je da ruter dobije net od modema i da mozes da ga vidis wifi sa telefona. Jedino ako nije neki fabricki password postavljen, to mozes videti na linku kako da promenis. 1 1
Oak Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Da li postoji neka mogućnost da mi monitor ostane aktivan nakon što ugasim komp, recimo da pokazuje ovaj LG logo što šeta po ekranu, pošto ni nema šta drugo da prikazuje kad je komp ugašen.
oʞɾoƃ Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Pre će biti da ruter nema DHCP jer nema wireless. Probaj da ručno dodeliš IP adresu prilikom povezivanja. Mozda ti ovo moze pomoci. http://www.tp-link.c...icle/?faqid=151 Nije mi jasno ovo "nece da se konektuje zbog ip adrese" ? Vidis wifi ali ne mozes da se povezes na njega? Kakvu tacnno poruku dobijes? Poenta je da ruter dobije net od modema i da mozes da ga vidis wifi sa telefona. Jedino ako nije neki fabricki password postavljen, to mozes videti na linku kako da promenis.
Srlandand Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 Pitao i na sk forumu, tu mi mod jedan objasnio bukvalno korak po korak, hvala i vama
johnnyzzz Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 treba mi preporuka za internet u selu gde nema uslova za adsl/kablovski
Recommended Posts