Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
On 5/8/2021 at 10:18 PM, Dead Man Drinking said:

GR2 nije izašao za windows, samo za konzole.

Не мислимо на исту игру. Ја причам о GRAW 2 из 2007. А и као што написах раније, играо сам га без проблема на XP.

• 9 months later...
  • 6 months later...
Posted

Huawei Freelace koristim godinama, odlican i dovoljno glasan zvuk, a ona guma omogucava da ne cujes nista okolo. Nisu tzv. buds vec idu oko vrata, sto meni vise odgovara jer je buds mnogo lakse izgubiti.

• Upvote 1
Posted
Dajte predloge za neke blutut slusalice od 50 do recimo 100 e
da su super glasne i da ne cujem nista oko sebe kad ih stavim i slusam 

Lepo kaži da se ne čuje napad na prasca :haha:
  • Upvote 2
Posted
10 hours ago, Srbin Hamza said:

Lepo kaži da se ne čuje napad na prasca :haha:

Jeste i to

Nego me smaraju vise ove sa zicama 

moram na novi nivo uzitka 

Posted (edited)

ove što sam ti okačio su provereno najbolje u tom cenovnom rangu, imaju i active noise cancelation tako da bi trebalo da minimalno čuješ okolinu, bez obzira koliko glasno gruvaš muziku.

najluđe od svega, najpovoljnija im je cena u cigatronu 😄 

Edited by bradilko
  • 5 months later...
Posted

Dragi moji forumasi

Jel ima smisla da pravim sajt za promociju mojih usluga ili ne? 

Ili da gruvam na drustvenim mrezama ozbiljnije i da u to ulozim pare? 

Posted

Zavisi, mozes da guras insta, otvoris youtube kanal sa klipovima i patreon gde mozes da sakrijes iza paywall nove sadrzaje. Ali sigurno bi ti TikTok i Instagram pomogli zbog reels kratkih formi. Koristi to dosta ljudi iz fitness svijeta.

• Like 1
Posted
On 2/9/2023 at 1:57 PM, bo88gdan said:

Dragi moji forumasi

Jel ima smisla da pravim sajt za promociju mojih usluga ili ne? 

Ili da gruvam na drustvenim mrezama ozbiljnije i da u to ulozim pare? 

Treba sve da imas, a sajt mozes i da izrokas na Wixu preko gotovog templejta, ili na wordpressu..

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Једна недоумица па ако би неко могао да ми разјасни. Легални Windows 10 GGK има опцију да се реинсталира на другом рачунару уз услов да се првобитно деинсталира на претходном. Е сад мене занима шта се дешава ако ми цркне хард диск па ја тај исти оперативни систем хоћу да инсталирам на новом хард диску? Да ли ћу морати да купујем други ОС (јер они немају увид да сам га раније деинсталирао без обзира што ми је црко хард диск) или ћу моћи онај стари да инсталирам опет на новом??

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...