Vic Rattlehead Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Problem sam riješio tako što sam instalirao Mozillu 4, koja mi se zasad čini odlična.
ShinigamY Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 (edited) A jbg, svi mozemo da kenjamo o apple-u, ali kada bi nam neko ponudio neki proizvod te marke za neke manje pare, svaki normalni covek bi se odlucio da uzme... Cinjenica. Koliko puta sam kenjao za iPhone, MAC OS, da sam uvek prednost davao Androidu, al kad uhvatim ja taj iPhone, sve to sto sam kenjao zaboravim... Jbg, steklo se ime + smooth design = Apple Edited March 24, 2011 by Shinigamy91 1 1
Лука Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Ja imam samo neki iPod shuffle, posle raznih mp3ova, mp4ova, kartica u telefonu ovo mi je najpraktičnije i čini mi se da se neće kvariti. Da imam da tresnem kintu kupio bih iPod onaj veliki ili nano bar i vozdra. Bajdvej, jel zna neko koji je poslednji updejt za mozila 3ojku, nekako mi mnogo nesimpatična ova četvorka, kockasta sva...
Lou Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 A jbg, svi mozemo da kenjamo o apple-u, ali kada bi nam neko ponudio neki proizvod te marke za neke manje pare, svaki normalni covek bi se odlucio da uzme... Cinjenica. Koliko puta sam kenjao za iPhone, MAC OS, da sam uvek prednost davao Androidu, al kad uhvatim ja taj iPhone, sve to sto sam kenjao zaboravim... Jbg, steklo se ime + smooth design = Apple Pa, upravo je to najveći problem - svi njihovi proizvodi su preskupi za ono što nude. Na kraju, samo ime određuje cenu, a ne kvalitet. Ljudi ne piju šećernu vodicu zato što je dobra, nego zato što na boci stoji ime Coca-Cola.
ShinigamY Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Da, al ja pijem coca colu zato sto je volim, a probao sam dosta alternativa Slazem se sa tobom, Apple ima prejake cene, ali i sami znamo da je to samo kod nas, a ne u USA gde je maticna firma. Normalno, u Americi je novi iPhone 200$ dok je kod nas 800 evra. To nije kriv apple, vec nasa drzava, nasi porezi, nasi sverceri, jbg vole ljudi da zarade...
necko Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Zato što svi Apple proizvodi imaju više estetike nego funkcionalnosti. ovo uopšte nije tačno.
Lou Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Cena je previsoka i u Americi, kada se uporedi sa konkurentksim proizvodima.
necko Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 nije. moj ipod classic od 120gb je kupljen u engleskoj i koštao je 120 funti ako se dobro sećam...
Јарослав Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 (edited) треба ми кодек са којим могу да пуштам клипове са *.rmvb екстензијом. у питању је неки Real media формат, али ниједан плејер неће да ми га отвори (пробао сам са BSPlayer, VLC, GOM и Media Player Classic), већ ми сви траже тај неки кодек. пробао сам и преко Real player-a да пустим, али мрка капа. Edited April 5, 2011 by Јарослав
B@K@ Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 Prvi hit na gugletu... Mada bi trebalo i BSPlayer i VLC da puštaju...
BLAGOJE Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 valja li ovo tih para: http://www.kupujemprodajem.com/AKG-312P-profi-MP3-slusalice-343593-oglas.htm?filter_id=1731557 tj trebaju mi neke dobre sluske za mob i ponekad da ubacim u komp prilikom vjezbanja,a da nije puno glomazno da bi ih i koristio u prevozu i sl,dao bi najvise 20 e ali ako sabijaju za te pare,ako ne onda manje.
Rehabilitovani Bagrem Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Drugari,poludeh jer mi po xti put zapatio komp neki virus bez obzira na sve antiviruse i ostale gluposti. Elem,razmisljah da predjem na linux jerbo ne igram igrice a virusi se ne prave za linuks,nego samo koristim komp za filmove i surfovanje. Ima li neko iskustva sa linuksom pa da mi pojasni malo stvari sa njime i koji je najbolji od 1001 verzije koja je u opticaju?
dimmu1 Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 za pocetak skini ubuntu i kreni polako sa njim.po meni to je nekako najbolje za prvi linux i mozes na njemu polako uciti osnovne stvari.ja sam vecinu fora povatao sa Ubuntu Srbije
Rehabilitovani Bagrem Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 cuh i ovako najvise stvari da je ubuntu najlaksi za prihvatanje. koje bi naveo da su mane a koje prednosti ubuntua u odnosu recimo na win xp?
dimmu1 Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 ja ne koristim puno programa ali eto imao sam problema sa last.fm-om i povezivanjem plejera sa istim.nisam nijedan plejer uspeo srediti da last.fm skrobluje sa njega i bilo je jos par sitnih detalja ali nista preterano posle par sati cackanja to je bio meni licno najveci problem..pa prednosti su eto te da nema virusa za njega kao sto ima za xp,a sto se tice mana meni je licno malo dosadno da sedim toliko za kompom i provaljujem sta i kako radi.pokusavao sam preko wine-a da igram igrice i cackao sam to satima i nisam uspeo pa sam popizdio i digao ruke od toga.ima nekih stvari oko kojih ce se namuciti tipa kao sto sam ja instalirao 10.10 verziju i neke stranice hoce da mi otvara,a neke nece.trazio sam pomoc od ljudi sa foruma iz proslog posta i probao sam sve ali dzaba.skinem 10.04lts verziju opet isto.instaliram 10.10 verziju pre par meseci isti problem,instaliram 10.04lts ono radi ok.sta se tu desilo ja ne znam verovatno se nesto 3x desilo u toku instalacije....
lemmy sixx Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 U prevodu,mani se tih Ubuntu/Linux sranja,i ostani na Windows-u. 4
Rehabilitovani Bagrem Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 dimmu,hvala na inputu.Za neki dan cu probati pa javljam utiske.
Lou Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Na račun razgovora sa prethodne strane: http://www.youtube.com/watch?v=gPYromrN7OI&feature=feedu Znate da je istina.
Andrija Smith Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Ima li neko možda ideju gdje bi mogao u BG-u potražiti Logitech G27? Zvao sam Emmi, Atom, Gigatron i još po neku radnju i nigdje nemaju. Da mi nije promakla koja?
Baal Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Probaj ovde: http://game-s.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=627&category_id=15&option=com_virtuemart&Itemid=157
Andrija Smith Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 A da, potpuno sam zaboravio na njih, hvala ti. Upravo sam ih zvao, nemaju na lageru ali za razliku od ostalih mogu da nabave, doduše jesu malo skuplji ali ako nigdje drugo ne nadjem kod njih ću. Ima li još neka možda da znaš, gdje bi mogao pogledati?
B@K@ Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Evo lik prodaje skoro novog, mora tu još i da padne i neki dogovor... Ako sam prekršio kakvo pravilo linkovanjem, brišite, ja to samo da pomognem...
Baal Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 (edited) Andrija, bolje kupi polovnog Yuga za te pare. Evo ga jedan ispred moje zgrade, piše 550e, nije fiksno. Mada kapiram da je i Yugo (p)repariran kao G25 sa oglasa. Edited April 7, 2011 by trenje
Recommended Posts